7
Maden Suyu ve Soda kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Kızılay Maden Suyu Erzincan Zengin Magnezyumlu 200 ml X 24

238,24 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kızılay Maden Suyu Erzincan Zengin Magnezyumlu 200 ml X 24

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şehzade Online Satıcı Ünvanı: ŞEHZADE İNŞAAT MÜHENDİSLİK GIDA ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801008878200013 Vergi Kimlik Numarası: 8010088782
    Bu ürün Şehzade Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kızılay Maden Suyu Erzincan Zengin Magnezyumlu 200 Ml X 24
Geri Bildirim Ver

Kızılay Maden Suyu Erzincan Zengin Magnezyumlu 200 ml x 24

Lezzetli bir yemek sonrasında ya da günün istediğiniz herhangi bir saatinde soğuk ve rahatlatıcı bir içecek ihtiyacınız için maden suyu tercih edebilirsiniz. Yer altından çıkan, mineral ve vitaminler konusunda besin kaynağı olan yer altı sularından üretilen maden suları, birçok faydası ve lezzeti ile bilinir. Maden suları yer altının derinlerinden çıkan doğal kaynak suyu olarak yukarı çıkarken toprak içerisindeki mineralleri de toplar ve insan vücudunun ihtiyacı olan kaynakları bir arada sunar. Kızılay maden suyu Erzincan zengin magnezyumlu 200 ml x 24 adet paket halinde satışa sunulan ürün, doğal maden suyunun sunduğu tüm avantajları bir araya getirir. Mükemmel aroması, rahatlatıcı içimi ve sağlığa faydalı formülü ile nerede olursanız olun tercih edebileceğiniz içecek olarak yerini alır.

  • Doğal kaynak suyu
  • Mineral deposu
  • Sağlığa faydalı

Doğal İçecek Kızılay Maden Suyu Magnezyumlu

Doğal İçecek Kızılay Maden Suyu Magnezyumlu

Özel olarak üretilen sodanın aksine, maden suyu yer altı kaynaklarından çekildikten sonra kimyasal işlem görmeden şişelenir ve tamamen doğal bir içecek olarak sunulur. İçeriğinde yer alan mineraller ve vitaminlerin tamamı kaynağından ve yer altından gelir. Mineral bakımından 1000 mg/L oranına sahip olan yer altı suları maden suyu olarak adlandırılır ve bu oran sağlığa faydalı birçok minerali içermesini sağlar. Kızılay maden suyu magnezyumlu olması sayesinde de insan sağlığına birçok faydayı cam şişeleri içerisinde toplar. Altılı olarak bir arada satılan şişeler içerisinde 200 ml doğal maden suyu bulunur. Doğal olduğu için soda gibi asitli bir içecek değildir. Açıldıktan sonra tadı veya özellikleri kısa sürede yok olmaz, her yudumda aynı tazeliği içmenizi sağlar. Düzenli kullanımı sayesinde vücuda birçok katkısı ile de bilinir.

Sağlıklı Kızılay Maden Suyu Magnezyumlu Yorumları

Sağlıklı Kızılay Maden Suyu Magnezyumlu Yorumları

Yer altından elde edilen maden suyu kalsiyum, magnezyum, sodyum ve potasyum bakımından zengin bir içecek olarak yerini alır. Gün içerisinde vücudun alması gereken mineral ve vitaminler için doğal kaynak olarak tüketilebilen maden suyu, birçok sağlık sorununu da gidermesi ile öne çıkar. İçerdiği kalsiyum sayesinde, kemik ve diş sağlığını destekler, kan pıhtılaşmasında rol oynar. Kemik ve diş sağlığını destekleyen bir diğer mineral olan florür de maden suyu içerisinde bulunur. Kas ve sinir sisteminin, bağışıklık sisteminin ve kalp sağlığının korunmasında yardımcı olan magnezyum ise yüksek oranda bulunur. Enerji üretiminde de maden suyu oldukça etkili rol alır. Özellikle mide, safra kesesi ve sindirim sistemini koruması ile bilinir. Kızılay maden suyu Erzincan zengin magnezyumlu 200 ml x 24 yorumları sayesinde diğer faydalarını da keşfedebilirsiniz.

Avantajlı ve Ekonomik Kızılay Maden Suyu Magnezyumlu Fiyatı

Avantajlı ve Ekonomik Kızılay Maden Suyu Magnezyumlu Fiyatı

Maden suları cam şişeler içerisinde tek porsiyon tüketim için yeterli miktarda satışa sunulur. Eğer gün içerisinde düzenli tüketiyorsanız, ulaşabileceğiniz bir yerde depolamak isteyebilirsiniz. Soğuk olarak tüketilmesi önerilen bu ürünü aynı zamanda farklı içeceklerle de karıştırabilir ve farklı lezzetleri misafirlerinize sunabilirsiniz. Bu nedenle dolabınızda her zaman çok miktarda olmasını tercih edebilirsiniz. Lezzetli ve sağlıklı bir içerik olması sayesinde uzmanların da önerdiği maden suyunu satın alırken çoklu ve ekonomik tercihler öne çıkar. Kızılay maden suyu Erzincan zengin magnezyumlu 200 ml x 24 fiyatı belirlenirken ihtiyaç ve ülkedeki kaynakların bolluğu göz önünde bulundurulur. Erişimi kolay olan, sağlıklı bir içecek tercihini yapmanız desteklenir. Toplu sipariş edeceğiniz ürün, ev ve işyerlerindeki dolaplarda yerini alır. Trendyol üzerinden toplu halde sipariş verebilir ve tüm faydalarından yararlanabilirsiniz.