2
Yumurta Pişirme Makinesi kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Kiwi Yumurta Pişirme Makinesi 7 Yumurta Kapasiteli Katı Orta Sulu

359,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
534,90 TL

Ürün Bilgileri

Kiwi Yumurta Pişirme Makinesi 7 Yumurta Kapasiteli Katı Orta Sulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumurta haşlama makinesi, aynı anda yedi adet yumurtayı kaynatıp pişirebilir.
  • Kiwi yumurta pişirme makinesi üzerinde gösterge paneli bulunur. Bu gösterge panelinde hız ve kaynama sıcaklığı belirlenir.
  • Yumurta pişirme ve haşlama makinesi üzerinde yer alan buhar egzozlu kapak sayesinde buharın çıkışı sağlanır.
  • Model, gizli ısıtma elemanı ile yumurtaların daima sıcak kalmasını sağlar.
  • Model yer alan çıkarılabilir yumurta tepsisi sayesinde elleriniz yanmaz.
  • Cihazda işlem tamamladığı zaman uyarı veren sesli komut sistemi bulunur.
  • Makinesi ile katı, orta ve sulu yumurta haşlama işlemi yapılır.
  • Cihaz içerisinde çatlamayı önleyen bir sistem de yer alır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk siyah
  • Yumurta Kapasitesi 5-10
  • Ayarlanabilir Pişirme Derecesi Var
  • Zamanlayıcı Var
  • Sesli Uyarı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kiwi 8681438106001 Yumurta Pişirme Makinesi

Kiwi yumurta pişirme makinesi mutfakta hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri arasındadır. Ürün otomatik bir şekilde yumurta pişirmek için tasarlanmıştır. 3 farklı sertlikte yumurta pişirebilme özelliğine sahiptir. Ürün 450 watt güce sahiptir. Oldukça hızlı bir şekilde ısınır ve yumurtaları kısa bir sürede istenilen kıvamda pişirir. Bu özelliğiyle kullanıcılara zaman tasarrufu sağlar. Ürün ergonomik bir tasarıma sahiptir. Yumurta tepsisi ve kapak gibi parçaları istendiğinde çıkarılabilir. Kiwi siyah 7’li yumurta pişirme makinesi hafif yapısı sayesinde kolay bir şekilde taşınır. Otomatik kapanma ve buhar çıkışlı kapak gibi güvenlik önlemleri sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • Renk: Siyah
  • Kapasite: 7 yumurta
  • Ölçüsü: 550 x 535 x 350 mm

Kiwi Katı Orta Sulu Yumurta Pişirme Makinesinin Özellikleri

Kiwi Katı Orta Sulu Yumurta Pişirme Makinesinin Özellikleri

Kiwi yumurta pişirme makinesi sahip olduğu gelişmiş özelliklerle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarır. Ürün pratik kullanım sağlayan bir iç dizayna sahiptir. Raflı iç yapısı sayesinde yumurtalar pişene kadar sabit durur. Birbirleriyle temas etmeyen yumurtaların her tarafı eşit şekilde pişer. Cihazın yanında gönderilen ölçü kabının alt kısmında bir adet delici iğne bulunur. Bu iğne yumurtaları kırmadan küçük bir delik açmak için tasarlanmıştır. Bu sayede pişirme sırasında yaşanan ısı değişimine bağlı olarak yumurtalar kırılmaz. Ayrıca ölçü kabıyla yumurtaların pişmesi için gereken miktarda suyu kolay şekilde cihaza eklemek mümkündür. Kiwi 7’li yumurta pişirme makinesi otomatik bir şekilde pişirir. İşlem tamamlandığında yumurta tepsisi cihazdan kolayca çıkarılabilir. Bu sayede pişen yumurtalar çok daha pratik bir şekilde servis edilir.

Kiwi Yumurta Pişirme Makinesi Nasıl Kullanılır?

Kiwi Yumurta Pişirme Makinesi Nasıl Kullanılır?

Kiwi yumurta pişirme makinesi oldukça pratik bir kullanım şekline sahiptir. Ürün elektrik bağlantısıyla çalışır ve fişi takıldığında aktif hâle gelir. Cihazı kullanmaya başlamak için için öncelikle temizlenen yumurtalar ölçü kabının arkasında yer alan delici iğne ile delinmelidir. Bu işlem yumurtaların pişirme sırasında bütün olarak kalmasını sağlar. Ardından yumurtalar ürünün haznesine dizilir. Makineye yanında gönderilen ölçü kabıyla belirtilen miktarda su eklenir. Ardından kapak kısmı kapatılıp cihazın ön kısmında yer alan açma düğmesine basılır. Cihaz yumurtaları otomatik olarak pişirir ve işlem tamamlandığında uyarı sinyali verir. Otomatik kapanma özelliği de bulunduğu için siz sinyali duymasanız bile cihaz pişirme işlemini tamamlar. Böylece hem yumurtaların lezzeti bozulmaz hem de kullanıcıların güvenliği sağlanır.

Kiwi 7 Yumurta Pişirme Makinesi İşe Yarar mı?

Kiwi 7 Yumurta Pişirme Makinesi İşe Yarar mı?

Kiwi yumurta pişirme makinesi pratik bir şekilde yumurta pişirmek amacıyla geliştirilir. Ürün oldukça geniş bir iç alana sahiptir. Tek seferde 7 tane yumurtayı pişirebilir. Bu sebeple kalabalık grupların kullanımı için idealdir. Ayrıca küçük işletmeler ve kahvaltı hizmeti sunan yerler de bu üründen faydalanabilir. Cihaz tam kıvamında yumurtalar hazırlamak için tercih edilir. Kiwi yumurta pişiriciyle yumuşak, orta veya sert pişmiş yumurtalar elde etmek mümkündür. Ürünün özel tasarımı yumurtaların her seferinde istenen oranda pişmesini sağlar. Özellikle az ve orta pişmiş kıvamı tutturmakta zorlanan kişiler bu üründen faydalanabilir. Cihaz pratik çalışma şekli sayesinde yoğun bir sabah rutinine sahip olanlar için de oldukça yararlı olabilir. Otomatik pişirme sistemi sayesinde yumurtaları unutma gibi sorunlar yaşamadan lezzetli bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz Kiwi yumurta pişirme makinesi yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu yumurta pişirme makinesine sahip olmak için Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür.