Kiwi Ksw-3097 Overlok Makinası

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.811 TL

Ürün Bilgileri

Kiwi Ksw-3097 Overlok Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MES GRUP Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE KAHILOĞULLARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2687582275200015 Vergi Kimlik Numarası: 4870460091
    Bu ürün MES GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Kıvrık kenar dahil 13 tip overlok dikişi
  • • Maksimum dikiş hızı 1200 s/dak
  • • Dikiş uzunluğu 1-4 mm
  • • Dikiş genişliği 6,7 mm
  • • Aksesuarlar: 2 iplik dönüştürücü temizlik fırçası, tornavidalar x3, Cımbız Makine yağı, İğne seti, 4x makara pimi kapağı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kiwi PRA-4229559-8689 KSW-3097 Overlok Makinesi

İplikleri kolay sökülen kumaşların kenarlarını korumak için overlok çekme özelliği taşıyan dikiş makineleri tercih edilir. Kumaş kenarlarının düzeltilerek temizlenmesi ve sürfile yapılması iplik çözülmelerinin önüne geçer. Kiwi 3097 overlok makinesi, bu özel dikiş türünün uygulanabilmesi için kullanıcı rahatlığı da göz önünde bulundurularak imal edilir. Ev tipi kullanım için de son derece uygun bir yapıya sahiptir. Hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilecek olan söz konusu makine, hızdan ve zamandan tasarruf sağlamak isteyen kişi ya da işletmeler için ideal bir üründür. Kiwi KSW-3097 overlok makinesi beyaz ürününün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • 13 tip overlok dikişi
  • Dikiş Uzunluğu: 1 - 4 mm
  • Dikiş Genişliği: 6,7 mm

Kiwi KSW-3097 Beyaz Overlok Makinesinin Özellikleri

Kiwi KSW-3097 Beyaz Overlok Makinesinin Özellikleri

Makine, 13 tip overlok dikiş özelliğine sahiptir. Kiwi KSW-3097 overlok makinesi ile yapılabilecek dikiş türlerinden biri, kumaşın kenarını katlayarak ipliği sabitlemeye yarayan kıvrık kenar işidir. İnce kumaşlara overlok çekmeye uygun olan makinenin maksimum dikiş hızı 1200 s/dak'tır. Dikiş uzunluğu 1-4 mm'dir. Dikiş genişliği ise 6-7 mm'dir. Paket içeriğinde makinenin aksesuarları da bulunur. 2 iplik dönüştürücü temizlik fırçası, bu aksesuarlardandır. Pakette bulunan 3 adet dikiş makinesi tornavidası da cihazın parçalarını söküp değiştirme işlevini görür. Makine parçalarındaki sürtünmeyi minimuma indiren cımbız makine yağı da tarafınıza sunulur. Bunun yanı sıra pakette iğne seti ve 4 adet makara pimi kapağı da bulur. Makara pimi kapağı, ipliğin ve takıldığı mekanizmanın tutulmasını sağlar. Bu sayede ipliğin yeri sabitlenmiş ve kontrolsüz devri engellenmiş olur.

Kiwi KSW-3097 Beyaz Overlok Makinesi Ne İşe Yarar?

Kiwi KSW-3097 Beyaz Overlok Makinesi Ne İşe Yarar?

Overlok makinesi; atlas, kanvas, viskon, şifon ve poplin gibi kumaş türlerini işlemek için kullanılır. Masa, sehpa ve peçe örtülerinin yapımında kumaşların kenarlarının sökülmemesi için overlok makinesi ile önlem alınır. Kiwi KSW-3097 beyaz overlok makinesinin art arda ters yöne açılar yaparak kırık çizgiler oluşturan dikişi, kumaşlarda hoş bir görünüm elde edilmesine olanak sağlar. Overlok dikişi, başörtüsü ve şalların renkleriyle uyumlu ipler kullanıldığında şık ve estetik bir görünüme katkı sunar. Empirme adı verilen bebeklerin hassas tenine uyumlu kumaş türü ile zıbın ve mendil yapmak isteyen kişiler, kenarlar için bu makineden yardım alabilir. KSW 3097 overlok makinesi, kumaşın tel tel sökülmemesi ve dayanıklılığını koruması konusunda son derece iyi bir yardımcıdır. Söz konusu ürün, tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Kiwi KSW-3097 Beyaz Overlok Makinesi Kullanışlı mıdır?

Kiwi KSW-3097 beyaz overlok makinesi, sahip olduğu kullanışlı fonksiyonlar sayesinde beklentileri fazlasıyla karşılamayı başarır. Söz konusu cihaz, özellikle atölyeler ve fabrikalarda sıklıkla tercih edilir. 7 kg ağırlığı ve az yer kaplayan ergonomik yapısı sayesinde hemen her tezgâhta kendisine rahatlıkla yer bulur. Kumaşın dış kenarını kesme özelliği, yeni nesil bu makinenin kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilme nedenlerinden biridir. Overlok yapan kişinin bu iş yükünü ortadan kaldırması büyük bir ayrıcalıktır. Hızıyla ve değiştirilebilir dikiş seçenekleriyle usta terzilerin el hünerlerini ortaya koymasına katkı sağlar. Dilerseniz Kiwi KSW-3097 overlok makinesi beyaz yorumlarına göz atabilir, ürünü önceden satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu çok fonksiyonlu ve kullanışlı makineye sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.