Kiwi Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi - Koyu Mavi

2.799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kiwi Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi - Koyu Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebefix Satıcı Ünvanı: KİWİ LİFE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563110754500001 Vergi Kimlik Numarası: 5631107545
    Bu ürün Bebefix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Model Çok Amaçlı
  • Renk Mavi
  • Taşıma Kapasitesi 0-20 kg
  • Yükseklik Ayarı Var
  • Tekerlek Var
  • Katlanabilme var
  • Çıkarılabilen Tepsi Evet
  • Ayarlanabilir Sırt Bölümü Var
Geri Bildirim Ver

Kiwi Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi

Koala All In One katlanır tekerlekli mama sandalyesi Kiwi markasının en beğenilen ürünleri arasında yer alır. Bu mama sandalyesi ile çocuklara yemek yedirmek bir sorun olmaktan çıkar. Son derece rahat ve konforlu bir yapıda olan Kiwi Koala All In One katlanır tekerlekli mama sandalyesi ile çocuğunuz yemeğini rahatça ve keyifle yer. Katlanır ve tekerlekli bir tasarıma sahip olan Kiwi Koala All In One katlanır tekerlekli mama sandalyesini evin içinde pek çok yere götürebilir, ya da seyahatleriniz sırasında aracınızda taşıyabilirsiniz. Koala All in One katlanır tekerlekli mama sandalyesi öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Kolayca kurulabilir, hafif bir tasarıma sahiptir.
  • Sağlıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Kolay temizlenir.
  • Ürünün 24 ay garantisi bulunur.

Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesinin Özellikleri nelerdir?

Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi

All In One mama sandalyesinin takılıp çıkarılabilen 2’li tepsisi sayesinde temizlenmesi çok kolaydır. Dolgulu oturma pedi ile mama sandalyesi bebeğiniz için ekstra konfor sağlar. 100° oturma, 135° yaslanma ve 170° yatma olarak ayarlanabilen Kiwi Koala All In One katlanır tekerlekli mama sandalyesi ile bebeğinizi istediğiniz açıda oturtabilirsiniz. Ayak basma formunu bu oturma, yaslanma ve yatma pozisyonlarında kullanabilir, mama sandalyesindeyken çocuğunuzla oyun oynayabilir veya onu uyutabilirsiniz.All In One mama sandalyesi anne ve babaların hayatını büyük oranda kolaylaştıran son derece işlevsel bir üründür. Bu sandalyeyi tercih ederek hem bebeğiniz hem de kendiniz için geniş bir konfor alanı yaratabilirsiniz.

Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi Güvenli midir?

Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi

Kiwi Koala All in One katlanır tekerlekli mama sandalyesi kullanımı oldukça güvenlidir. Ürün güvenilirliği ve kalitesi ile ISO 9001:2008 Uygun Üretim TS EN 1888.2007 sertifikası almaya hak kazanmıştır. Mama sandalyesinin kumaş kısımları leke tutmayan ve silinebilir malzemeden üretilmiştir. Kolayca takip çıkarılabilen kumaş çamaşır makinesinde yıkanabilir. Rahat ve yumuşak yapıda olan sandalyede çocuğun düşmemesi ve kaymaması için emniyet kemerleri unutulmamıştır. Çocuğunuzu mama sandalyesine oturttuktan sonra kemerini bağlayabilir ve masada güvenle oturtabilirsiniz. Kalite standartlarına uygun olarak üretilmiş olan Kiwi Koala All In One katlanır tekerlekli mama sandalyesi, kanserojen bir kumaş ve plastik madde içermez. Bebeklerin hassas cildi dikkate alınarak üretilmiş olan mama sandalyesi ciltte herhangi bir tahrişe veya alerjik reaksiyona neden olmaz.

Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi Dayanıklı mıdır?

Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi

Kiwi Koala All in One katlanır tekerlekli mama sandalyesi, son derece dayanıklı ve kaliteli bir plastikten yapılmıştır. Üretiminde kaliteli kumaş malzeme kullanılmış olan koltuklar, yıkamaya uygundur, kolay kolay yırtılmaz. Böylece size ve bebeğinize uzun süreli bir kullanım sağlar. Kiwi Koala All In One katlanır tekerlekli mama sandalyesi, 6 kademeli yüksek ayar sistemine sahiptir. Yanlarda bulunan kırmızı butonlarla bebeğiniz beslemek istediğiniz her yükseklikte kullanabilirsiniz. 2 kademeli ayak basma platformu sayesinde mama sandalyesi çocuğunuzun gelişimine göre farklı boyutlara getirilebilir. Kiwi Koala All in One katlanır tekerlekli mama sandalyesi Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca dilerseniz ürün sayfası üzerinden Kiwi Koala All in One katlanır tekerlekli mama sandalyesi yorum ve tavsiyelerini okuyarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz ürünü birkaç tıkla kolayca sipariş verebilirsiniz. Sağlam bir şekilde paketlenecek olan ürün, en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.