1
Kablo Düzenleyici kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Kitchen Beauty Kablo Sabitleyici Klipsler 20 Adet Kablo Düzenleyici Duvar Fayans Cam Kablo Tutucu Yapışkanlı Klips

49,93 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
62,70 TL

Ürün Bilgileri

Kitchen Beauty Kablo Sabitleyici Klipsler 20 Adet Kablo Düzenleyici Duvar Fayans Cam Kablo Tutucu Yapışkanlı Klips

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eymen Ticaret Satıcı Ünvanı: NURGÜL DEMİRAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6316915151800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790332112
    Bu ürün Eymen Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablo Sabitleyici Klipsler 20 Adet Kablo Düzenleyici Duvar Fayans Cam Kablo Tutucu Yapışkanlı Klips Özellikler: Aşırı elektrik kablosu ve fişi asmak için idealdir.
  • Kablolarınızı ve fişlerinizi kolayca düzenleyin.
  • Duvar, fayans, cam ve diğer pürüzsüz yüzeylere eklenebilir.
  • Çirkin dağınık TV, DVD, PC telleri ve kabloları düzenli hale getirmeye yardımcı olur.
  • Kablolarınızı düzgün ve düzenli tutmak için kablo klipsi düzenleyicisini kullanın.
  • İstediğiniz yüzeye uygulamak için yapıştırıcı soyun.
  • Paket İçeriği:
  • 20 Adet Kablo Düzenleyici Klipsler
Geri Bildirim Ver

Kitchen Beauty 541354213KB 20 Adet Kablo Sabitleyici Yapışkanlı Klips

Kitchen Beauty 20 adet duvar kablo düzenleyici iç mekânlarda düzen sağlamak için kullanabileceğiniz fonksiyonel bir yapı malzemesidir. Pratik bir şekilde uygulanan bu ürün; televizyon, beyaz eşya ve elektrik bağlantısı kablolarının yüzeylere sabitlenmesi için kullanılabilir. Ürün kabloları tek tek ayrılarak birbirlerine karışmalarını önler. Böylelikle kabloların temizliğini de kolaylaştırır. Kitchen Beauty kablo tutucu klipslerin bir diğer özelliği de kullanıcı sağlığını korumasıdır. Ürün kabloları yüzeylere sabitleyerek insanlarla temasını da en aza indirir. Böylelikle özellikle çocukların ve evcil hayvanların olduğu evlerde ekstra bir güvenlik sağlar. Ürün 11 x 30 mm boyutundadır. Küçük boyutu sayesinde yüzeylerde çirkin bir görüntü yaratmaz. Kablo tutucunun iç alanı ise 7 mm çapındadır. Bu boyuta uygun tüm kablolar ürünle sabitlenebilir.

  • Miktar: 20 adet
  • Renk: Karışık
  • Boyut: 11 x 30 mm

Kitchen Beauty Duvar Kablo Düzenleyicinin Özellikleri Nelerdir?

Kitchen Beauty Duvar Kablo Düzenleyicinin Özellikleri Nelerdir?

Kitchen Beauty 20 adet duvar kablo düzenleyici son derece fonksiyonel bir üründür. Tüm iç mekânlarda kullanılmaya uygun olan bu malzeme, evler ve iş yerlerinde tercih edilebilir. Ahşap, plastik ve metal gibi farklı yüzeylere tutunabileceği için Kitchen Beauty cam yapışkanlı klipsi evinizin her bölümünde kullanabilirsiniz. Ürün son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Sağlam plastik materyali kabloları sıkı bir şekilde tutarak yüzeye sabitler. Herhangi bir temas olmadığı sürece uzun süre sabitliğini korur. Ürün aynın zamanda oldukça hafif yapılıdır. Yapıştırıldığı yüzeyde ağırlığa ve deformasyona sebep olamaz. Kitchen Beauty klipsler sabitlemek için yüzeye zarar veren bir işleme ihtiyaç duymaz. Bu yönüyle kullanıcıları ekstra bir onarım ameliyatından de kurtarır. Dilerseniz Kitchen Beauty 20 adet duvar kablo düzenleyici yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün özellikleriyle ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Kitchen Beauty Duvar Kablo Düzenleyici Ne İşe Yarar?

Kitchen Beauty Duvar Kablo Düzenleyici Ne İşe Yarar?

Kitchen Beauty 20 adet duvar kablo düzenleyici oldukça kullanışlı bir üründür. Evlerdeki kablo dağınıklığına çözüm üretir. Bu pratik malzeme özel yapısıyla yüzeylere tutunur ve kabloların istenen alanlara sabitlenmesini sağlar. Böylelikle özellikle birden çok kablonun bulunduğu alanlarda dağınıklık ve karışıklık oluşmaz. Kitchen Beauty kablo sabitleyici klipsler aynı zamanda kullanıcılar için güvenlik de sağlar. Yüksek oranda elektrik taşıyan kablolar da bu ürünle sabitlenerek ortamdan uzaklaştırılabilir. Ürünün bir diğer işlevi ise estetik bir görüntü sağlamaktır. Etrafta birden çok kablonun olması iç mekânlarda dekorasyonu olumsuz etkiler. Kitchen Beauty fayans kablo tutucuyla istemediğiniz elektrik bağlantılarını dolapların altına veya mobilyaların arkasına sabitleyerek gizleyebilirsiniz.

Kitchen Beauty Duvar Kablo Düzenleyici Nasıl Kullanılır?

Kitchen Beauty Duvar Kablo Düzenleyici Nasıl Kullanılır?

Kitchen Beauty 20 adet duvar kablo düzenleyici oldukça pratik bir kullanım şekline sahiptir. Akıllı tasarımı sayesinde ürünü yüzeylere tutturmak için çivi veya vida kullanmanız gerekmez. Klipslerin kurulumu oldukça pratiktir. Ürünü alt kısmına çift taraflı bant yapıştırarak zemine kolaylıkla tutturabilirsiniz. Sabitlenmesi için 2 dakika kadar bastırmanız yeterlidir. Ürün yüzeye yapıştırıldıktan sonra güçlü formülasyon sayesinde tam olarak sabitlenir. istediğiniz zaman klipsi yerinden çıkarabilirsiniz ancak aynı ürünü ikinci kez kullanabilmeniz için çift taraflı bandı yenilemeniz gerekir. Kutu içerisinde klipslere yetecek kadar bant mevcuttur. Bu nedenle ürünü yapıştırmadan önce yer tespitini dikkatli bir şekilde yapmanız büyük öneme sahiptir. Kitchen Beauty 20 adet duvar kablo düzenleyiciyi bantları bitene kadar kullanabilirsiniz. Dilerseniz çift taraflı bant satın alarak sonrasında da kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer siz de evinizdeki kablo dağınıklığını bu kaliteli düzenleyiciyle gidermek isterseniz ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.