Kitaplı Hediye Öğretmene Kişiye Özel Dünya Kahveleri Hediye Kutusu

619 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Kitaplı Hediye Öğretmene Kişiye Özel Dünya Kahveleri Hediye Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitaplı Hediye Satıcı Ünvanı: TAHİRE UYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8981164117
    Bu ürün Kitaplı Hediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geleceğe yürürüken bizlere önderlik eden değerli öğretmenlerimize teşekkürü borç biliriz. Yılda bir kez kutlanan bu özel günde pek çoğumuz acaba ne alsak diye düşünürüz. Kitaplı Hediye tam da böyle bir anda birbirinden farklı yüzlerce hediye setiyle bireysel ve kurumsal anlamda sizlerin her daim yanında. 24 Kasım Öğretmenler Gününe'ne özel tasarlanan hediye kutumuzun içeriği şu şekilde: - Kişiye özel çiçek buketi tasarımlı tarihsiz ajanda - Kişiye özel mat siyah rubber kaplamalı metal kalem - Patiswiss strawberry draje çikolata - Brazil Bella Giana filtre kahve -50 g- - Guatemala Huehuetenango filtre kahve -50 g- - Happy Teachers Day tasarımlı motto kart NOT: Sipariş oluşturduktan sonra ''ürün soru ve cevapları'' ksımından sipariş numaranızı yazarak özelleştirme yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver