5
DJ Ürünleri kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

KİOfisi Çift taraflı bantlı Plaklık - Üç set - Plak rafı - Siyah -Plak standı - Plak rafı - Plak tutucu

344 TL

Ürün Bilgileri

KİOfisi Çift taraflı bantlı Plaklık - Üç set - Plak rafı - Siyah -Plak standı - Plak rafı - Plak tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KiOdükkan Satıcı Ünvanı: İBRAHİM GÜVENDİKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1478579982000015 Vergi Kimlik Numarası: 4520179145
    Bu ürün KiOdükkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 set yani 6 adet raf ürünü gönderilir. Renk: Siyah. 25mm genişliğinde çift taraflı bant ile oldukça sağlam ve kolay bir montajı vardır. Bantlar üzerine yapıştırılmış şekilde gönderilir. Raflarımız bir adet plak taşıyacak şekilde tasarlanmıştır ancak zarfı kalın olmayan iki adet ince plak zarfı da koyabilirsiniz. Farklı ve ağır objelere uygun değildir. Ürünün yüksekliği yaklaşık 7cmdir raf kısmının iç yüksekliği 2cmdir. derinliği yaklaşık 3 cm dir. genişliği yaklaşık 7cmdir.
Geri Bildirim Ver