kinetics Jelly Gel Protez Tırnak Jeli Uv Gel 900 Clear (ŞEFFAF) 15ml

799 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

kinetics Jelly Gel Protez Tırnak Jeli Uv Gel 900 Clear (ŞEFFAF) 15ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aba Nail Shop Satıcı Ünvanı: VEDAT ABA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3365309337200015 Vergi Kimlik Numarası: 0010301157
    Bu ürün Aba Nail Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kinetics Jelly Gel Protez Tırnak UV Gel 900 (Şeffaf) 15ml Kinetics Tiksotropik Etkili Protez Tırnak Jeli - Medium Tiksotropik Etkili Jel Nasıl Çalışır ve Jelly Gel Medium'un kıvamı nasıldır? Jelly Gel Medium kremsi, tiksotropik, jöle benzeri bir dokuya sahiptir, şekli korur, yumuşaktır ve minimum törpüleme gerektirir. Onunla çalışmaya başladığınızda, ürün daha akışkan hale gelir ve iyi bir yayılma sağlar, ancak dokunulmadan bırakıldığında jöle haline gelir, bu nedenle istemediğiniz zaman akmaz.. NEDEN ORTA KIVAM? Tiksotropik jel şeklini korur, yumuşaktır ve minimum törpüleme gerektirir. Ürünün orta kıvamı tırnak etlerine girmesine izin vermez hızlı ve kolay çalışma için mükemmeldir. MÜKEMMEL KEMER OLUŞTURURJelly Gel Medium, tırnağın doğal kıvrımına uyacak şekilde şekillendirilebilmesi için yeterince sert olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, pürüzsüz ve düzgün mükemmel bir kavis oluşturulmasını sağlar. SIKIŞTIRMAYA IZIN VERIRJelly Gel Medium, sıkıştırma tekniğinde çalışmak için mükemmeldir. Tırnağın doğal şeklini düzleştiren sıkı, daha belirgin bir C-eğrisi oluşturmayı sağlar. ÜST FORMLAR IÇIN MÜKEMMELJelly Gel'in orta kalın kıvamı, üst formlarla kullanmak için mükemmeldir. İnce ve dayanıklı bir kaplama oluşturmayı sağlar. Jelly Gel Medium ile 7mm'ye kadar kısa ve orta boy uzatmalar yapılabilir. Klasik alt formlar, üst tam formlar ve üst uç formları kullanılarak uzatma yapılabilir. Özenle seçilmiş 6 temel renk, tırnak plağını kaplamak için dengeli bir pigmentasyona sahiptir. Baby boomer ve french manikür gibi klasik tırnak tasarımlarının yanı sıra doğal görünümlü tırnaklar da yaratabilirsiniz. Mükemmel kamuflaj renkleri , her ten rengine uyum sağlayarak manikürden tırnağa doğal ve yumuşak bir geçiş sağlar. Ürün salon kullanımı ve ileri düzey profesyonel tırnak uzmanları için tasarlanmıştır. LED / uv lambada 60-120 saniye boyunca sertleşir. "Kinetics" olağanüstü kalitede profesyonel tırnak bakım ürünleri.
Geri Bildirim Ver