Kimyacınız Soya Wax, Soya Mumu, Soya Mum Hammaddesi, Doğal Mum, Soya Parafini 1 Kg

260 TL

Ürün Bilgileri

Kimyacınız Soya Wax, Soya Mumu, Soya Mum Hammaddesi, Doğal Mum, Soya Parafini 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kimyaciniz Satıcı Ünvanı: ÖZYALDIZ KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0717007771700016 Vergi Kimlik Numarası: 7170077717
    Bu ürün Kimyaciniz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soya Wax 1 KG Ürün Özellikleri - Soya Wax, soya fasulyesi yağından yapılan bitkisel bir balmumudur. - Soya Wax'ın içeriğinde %100 hidrojenize edilmiş soya yağı mevcuttur. - Kap içi mumlar ve aromaterapi mumları için uygundur. - Yandığında is veya duman yapmaz. - Soya Wax'ın erime derecesi 70°C'dur. - Krem yada açık krem diyebileceğimiz renktedir. - Kendine has hafif doğal soya kokusu vardır. - Hasat edildikten sonra, fasulyeler temizlenir, çatlar, gövdeden arındırılır ve pullara yuvarlanır. Yağ daha sonra pullardan çıkarılır ve hidrojene edilir. - Hidrojenasyon işlemi, yağdaki bazı yağ asitlerini doymamışdan doymuşa dönüştürür. Bu işlem, yağın erime noktasını önemli ölçüde değiştirerek oda sıcaklığında katı hale getirir. Kalan fasulye kabukları genellikle hayvan yemi olarak kullanılır. - İyi yapılmış bir soya mumu, müşterilerinizin zevkine göre temiz ve yavaş bir şekilde yanacaktır. - Kırık plakalar şeklindedir ve raf ömrü 2 yıldır. Soya Wax'a Stearik Asit (Starin)vb. bir sertleştirici eklediğinizde ürün doğallığını kaybetmiş olacaktır. Çünkü Stearik Asit doymuş bir yağ asididir. Soya Wax'da çökme gözlenmez ya da çok az gözlemlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kimyacınız KMYCNZ2631 1 kg Soya Parafini

Kimyacınız 1 kg soya parafini, doğal yollarla üretilen malzemeler arasında yer alır. Mum veya kandil gibi dekoratif eşyaların yapımında kullanılan bu ürün, Kimyacınız kalitesiyle tüketicilere sunulur. Bu soya wax ile birden fazla mum yapmak veya farklı dekorasyon objeleri hazırlamak mümkün olur. Kimyacınız soya waxı oldukça korunaklı bir ambalaj ile kapınıza kadar ulaştırır. Siz de uygun tekniklerden yararlanarak ürünü katı hâlde veya eritilmiş olarak kullanabilirsiniz. Malzeme beyaz tonlarında olduğundan pek çok tasarıma kolayca uyum sağlar. Kimyacınız 1 kg soya wax kullanımı kolay olan işlevsel bir ürünüdür.

  • Renk: Beyaz
  • Miktar: 1 kg
  • Kullanım Alanı: Mum yapımı ve dekorasyon

Kimyacınız Soya Wax 1 kg Soya Parafininin Kullanımı

Kimyacınız Soya Wax 1 kg Soya Parafininin Kullanımı

Kimyacınız 1 kg beyaz soya wax, oldukça pratik bir şekilde değerlendirilir. Malzemeyi eritmek için benmari usulünü kullanabilirsiniz. İşlemi gerçekleştirmek için ocakta kullanıma uygun bir kaba su doldurmak gerekir. Ardından Kimyacınız 1 kg soya parafini başka bir kaba alınır ve suyun içine bırakılır. Ocağın altı açılır ve ısınan su ile farklı kaptaki parafinin eritilmesi sağlanır. Kap içinde katı hâlde parafin kalmaması için işlem sırasında sık sık karıştırmaya özen göstermek gerekir. Bu aşamadan sonra fitil veya ip kullanarak farklı kalıplar hâlinde mum yapımına geçilir. Mumların boyunu kalıp ölçülerine göre veya kişisel tercihlerinize göre belirleyebilirsiniz. Kimyacınız soya parafini 1 kg ürününü eritmek uzun sürmez. Su kaynadıktan sonra birkaç dakika içerisinde ürünün sıvı bir form kazanması mümkün olur.

Kimyacınız Soya Wax 1 kg Soya Parafininin Özellikleri

Kimyacınız Soya Wax 1 kg Soya Parafininin Özellikleri

Kimyacınız 1 kg soya parafini, %100 doğal soya yağından yapılır. Bu nedenle son derece kaliteli bir malzeme tercihi olur. Kullanıcısından tam not alan bu ürün, beyazın hoş bir tonunu yakalar. Bu yönüyle değişik dekorasyon renkleriyle uyumlu mumlar elde etmenize imkân verir. Kimyacınız 1 kg soya parafini 2 yıl raf ömrüne sahip olur. Bu özelliği de ürünün uzun yıllar rahatlıkla saklanabileceğini gösterir. Ürünün kokusu klasik mum parafinlerine göre çok daha yoğun hissedilir. Doğal bir yapıya sahip olduğu için mum olarak yakıldığında is veya kokuya neden olmaz. Alanları duman altında bırakmadan son derece estetik bir kullanım sağlar. Ürünün tavsiye edilen eritme sıcaklığı 70 derece olur. Bu parafin genellikle kap içi mumlar ve aromaterapi ürünlerinde kullanılır. Ürün kırık plakalar hâlinde gönderilir.

Kimyacınız Soya Wax 1 kg Soya Parafini Kaliteli midir?

Kimyacınız Soya Wax 1 kg Soya Parafini Kaliteli midir?

Kimyacınız 1 kg soya parafini, %100 doğal bir ürün olduğu için kaliteli özellikler taşır. Çabuk eriyen ve donabilen yapısı sayesinde kolayca estetik mumlar ve dekoratif ürünler ortaya koymanızı sağlar. Miktar bakımından oldukça yeterli gönderilen ürün, 1 kg ağırlığı ile onlarca mum yapmanıza olanak verir. Herhangi bir kimyasal madde eklemeden sadece plakaları eritip ortasına fitil koyarak birbirinden güzel mumlar yapmanız mümkün olur. Kimyacınız 1 kg soya parafini, ürünü deneyimleyen kullanıcılardan da tam not alır. Hem evde hem de atölyelerde kullanılan bu malzeme, dayanıklı ve kolay şekillenebilen yapısıyla dikkat çeker. Bu olumlu özellikler, Kimyacınız 1 kg beyaz soya wax yorumlarına da yansır. Siz de birbirinden şık mumlar yapmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Trendyol’un üstün hizmet anlayışı ve güvenilir altyapısını kullanarak Kimyacınız 1 kg beyaz soya waxı dakikalar içinde sipariş edebilirsiniz.