Kimyacınız Alman Parafin Sasol Wax 500 Gr, Ham Parafin, Parafin Mumu, Parafin

100 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Kimyacınız Alman Parafin Sasol Wax 500 Gr, Ham Parafin, Parafin Mumu, Parafin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZELOX 3D KASELA E TİCARET Satıcı Ünvanı: KASELA E-TİCARET PAZARLAMA MOBİLYA DEKORASYON KİMYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0527114105900001 Vergi Kimlik Numarası: 5271141059
    Bu ürün ZELOX 3D KASELA E TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alman Parafin Sasol Wax 500 GR Alman parafini sert yağsız bir üründür 1.kalite pürüzsüz sert bir üründür. Alman parafinin orjinal ambalajı 25 kiloluk kolilerdedir. Sasol marka 2792 kodlu alman parafinimizin erime noktası 58-60 derecedir. Tavsiye ettiğimiz erime derecesi 70 C derecedir. Alman parafini benmari usulü eritilir mum yapılırken içine sertleştirici (starin) katmak gerekmez. Eritirken herhangi bir kötü koku vermez. Kap ve kalıplara döktükten sonra çökme yapar ve ikinci kez eritilerek tamamlanır. Alman parafini ürünümüz çok iyi renk ve koku tutar. Bir kilogram tabakalar halinde gönderilir. Alman Parafin ile Mum Nasıl yapılır? Katı halde bulunan parafini benmari usulü eritmek için bir kabı su ile doldurup ocakta ısıtın. Benmari usulü eritmeye başladığınız parafinde katı parçalar kalmaması için düzenli olarak karıştırın. Eğer renkli bir mum yapacaksanız pigment boya (mum boyası) ve kokulu bir mum yapacaksanız tercih ettiğiniz mum esansların %3-%5 aralığında esans ekleyebilirsiniz. Kullanacağınız kaplara fitilleri yerleştirin. Fitillerin tutacakları ortada sabit kalmalarını sağlar. Eğer yapışkanlı tutacakları yoksa bir mum eritip kabın dibine damlatarak tutacağı ortaya sabitleyin. Fitili sabitledikten sonra benmari usulü erittiğiniz parafini kabınıza ekleyin. Fitilin tam ortada dik bir şekilde durmasına dikkat edin. Fitilin uzun kalan kısmını kestikten sonra mumunuzu oda sıcaklığında 1 gece bekletin. Ürün gramajı 500 gr'dır.
Geri Bildirim Ver