7
Kontür kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

KIKO Stick Kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 Chocolate 10 G 8025272606356

1.499 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

KIKO Stick Kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 Chocolate 10 G 8025272606356

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CYAS Satıcı Ünvanı: CEYDA ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9820348375
    Bu ürün CYAS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kremsi Yapılı Mat Bitişli Kontür Stick
  • İade süresi geçen, ambalajı açılan, hasar görmüş, kullanılmış ürünlerin iadesi kabul edilmez.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

KIKO Stick Kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 Chocolate 10 G

Güzel görünmek için birçok farklı makyaj malzemesine ihtiyaç duyulur. Bunlardan biri 8025272606356 koda sahip olan KIKO kontür ürünüdür. Bu kontür, doğal etkisiyle yüz hatlarının belirgin bir hal almasını sağlar. Bununla beraber sağlıklı bir görünüm kazanmanızı sağlayarak girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Kullanışlı tasarımı ve çok amaçlı özelliği sayesinde sadece kontür olarak değil de far olarak da kullanma imkanı verir. Kremsi yapısıyla uygulanması kolay olan KIKO stick kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 10 g kullandığınızda cildinizdeki olumlu değişimin gözle görülür biçimde fark edildiğini anlayabilirsiniz. Tatlı ve minimal boyutuyla yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu ürün ile makyajınızın etkisini artırabilirsiniz. Hafif dokusu sayesinde cildinizde kadifemsi bir yumuşaklık sağlayan bu ürünün görsellerini inceleyerek sipariş verebilirsiniz.

  • Mat bitişli
  • Kremsi yapı
  • Kolay uygulanma

Kaliteli KIKO Touch Creamy Stick Contour 201

Kaliteli KIKO Touch Creamy Stick Contour 201

Şık tasarımıyla dikkat çeken KIKO Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 kullanışlı içeriği ve yoğun uygulama özelliği dikkat çeker. Minimal tasarımıyla tatlı bir görüntü oluşturan KIKO, kaliteli yapısıyla sorun çıkarmayacağı için uzun yıllar kullanıma uygundur. Merdivenli özelliği ile kontürü istediğiniz boyuta çıkarabilirsiniz. Kremsi yapıya sahip olan ürün, cildinize kolay bir şekilde yayılır ve keskin yüz hatlarına sahip olmanızı sağlar. Yüzünüze boyut vermeyi amaçlayan ve uygulandığında burun ve yüz hatlarının küçük görünüm elde etmesine imkan veren bu ürün ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Mat bitişli KIKO stick kontür doğal bir görüntü kazanmanızı sağlar ve özel ya da günlük kullanımlar için sizi yalnız bırakmaz. Yanınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz KIKO stick kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 10 g kullananlar üründen memnun olduklarını ifade ederler.

Sculpting Touch Creamy Stick Contour Avantajları

Sculpting Touch Creamy Stick Contour Avantajları

KIKO Sculpting Touch Creamy Stick Contour günlük kullanımlarda ya da özel günlerde size eşlik edecek bir ürün olmasıyla dikkat çeker. Ürün, göz alıcı rengiyle cildinize uyum sağlar ve bütünlük oluşturur. Kontür sayesinde yüzünüzü şekillendirebilir ve yeni bir boyut oluşturmayı sağlayabilirsiniz. Ürünün kutusu kullanışlı tasarıma sahip olduğundan kolay uygulanabilir. Merdivenli tasarımı sayesinde kontürün kutu içerisinde yükselmesi sağlanmış olur. Bu sayede ürüne estetik bir görünüm ve işlevsel özellikleri kazandırılma imkanı verilir. Aceleniz olduğunda çantanıza atıp çıkabileceğiniz bu kontürü yanınızda taşıyabilirsiniz. Ürün, kremsi yapıya sahip olduğundan yüzünüzde kolay bir şekilde dağılır ve doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Mat bitişli olan ürün cildinizde parlama yapmaz. Favori ürününüz haline gelecek KIKO stick kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 10 g satın alarak güzelliğinizi gösterebilirsiniz.

KIKO Sculpting Touch Stick Contour Fiyatı

KIKO Sculpting Touch Stick Contour Fiyatı

KIKO stick kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 10 g fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kaliteli ve güzel bir yapıya sahip olması, istenilen performansı güzel bir şekilde yerine getirmesi üründen beklenen bir durumdur. KIKO kontür, fiyat olarak değerlendirildiğinde her bütçeye uyum sağladığı için siz de kolayca satın alabilirsiniz. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak niteliklere sahip olması birçok müşterinin tercihleri arasında yer almasını sağlar. Ürünün belirtilen durumları yerine getirmesi ve beklentileri karşılaması dikkat çeker. Yüz hatlarının belirginleşmesine imkan veren KIKO stick kontür - Sculpting Touch Creamy Stick Contour 201 10 g yorumları size ürün hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı verir. Cildinizin güzel bir görünüm kazanmasına imkan veren ve kremsi yapısıyla kolay uygulanabilen bu ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşım sağlamanız mümkündür.