KIKO Oje - Whıte Look Base Coat. 01

199 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

KIKO Oje - Whıte Look Base Coat. 01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kiko Milano Satıcı Ünvanı: DOĞUŞ PERAKENDE SATIŞ GİYİM VE AKSESUAR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309034420200018 Vergi Kimlik Numarası: 3090344202
    Bu ürün Kiko Milano tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydınlatıcı ve leke kapatıcı oje. Formül, tırnakları besleyen ve koruyan kukui yağı ile zenginleştirilmiştir.Beyaz Görünümlü Baz Kat parlaklık katar ve tırnak yüzeyini gözle görülür şekilde eşitler. Sıvı, şeffaf dokusu sararmış tırnakları gizleyerek daha beyaz görünmelerini sağlar**. Aplikatörün ergonomik bir tutuşu vardır, bu da tutmayı kolaylaştırırken, 1000 şeffaf kıl ile paketlenmiş düz fırça ürünü sorunsuz bir şekilde uygular. Modern, özel ambalajda KK logosu ile süslenmiş gümüş dış kapaklı şeffaf cam şişe. Düzgün, profesyonel görünümlü manikür için zarif bir cila.Dermatolojik olarak test edilmiştir.UYARI: Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Yutmayın.** 28 kadından oluşan çok ırklı bir grup tarafından dört hafta boyunca yürütülen öz değerlendirme testi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver