keyfimshop Müzikli Dönme Dolap Fotoğraf Çerçevesi 33*22 Cm

649,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

keyfimshop Müzikli Dönme Dolap Fotoğraf Çerçevesi 33*22 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: keyfimshop Satıcı Ünvanı: FEVZİYE ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2098323450600000 Vergi Kimlik Numarası: 3370361941
    Bu ürün keyfimshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıradan fotoğraf çerçevelerinden sıkıldıysanız, sizler için muhteşem bir çerçeve önerimiz var. En ufak lunaparktan tutunda en büyüğüne kadar her eğlence merkezinde bulunan dönme dolaplar artık fotoğraf çerçevesi olarak karşınızda. Kabin şeklinde 6 farklı çerçevesi içerisine 12 adet fotoğraf koyabilir, anılarınızın her daim canlı kalmasını sağlayabilirsiniz. Özgün tasarıma sahip bu çerçeveyi ister salonda , ister çocuk odasında, istersenizde yatak odanızda çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dönme Dolap Fotoğraf Çerçevesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler 1 -) Dönme dolap fotoğraf çerçevesinin boyutu 22 x 33 cm.'dir. 2 -) İçerisinde koyulan fotoğraflı çerçeve bölmelerinin ölçüleri 8x13cm'dir. 3 -) Çerçeveli bölmelerin içerisine arklı ve önlü olacak şekilde 12 adet fotoğraf koyabilirsiniz. 4 -) Dönme dolap çerçeve sert plastik malzemeden üretilmiştir. 5 -) Önemlidir: Ürün demonte şekilde gönderilmektedir. Kolaylıkla monte ederek kurabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver