Kesit Yayınları Mecmu'üt-tevarih (türklerin Soyağacı Ve Manas Destanı'nın Tarihi Kaynağı)

Ürün Bilgileri

Kesit Yayınları Mecmu'üt-tevarih (türklerin Soyağacı Ve Manas Destanı'nın Tarihi Kaynağı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yayınevi Kesit Yayınları Yazar Mehmet Çeribaş Barkod 9786057898005 Baskı Sayısı 1. Baskı Sayfa Sayısı 1680 Cilt Durumu Ciltsiz Bosna’nın bağımsızlık mücadelesi, Aliya İzzetbegoviç’ten ayrı düşünülemez. O her şeyden öte, insanın evrensel sorunları üzerine düşünen Müslüman bir mütefekkir, baskılara boyun eğmeyen bir özgürlük savaşçısı, halkının direnişine öncülük eden bir lider, askeri ve diplomatik alandaki başarılarıyla devlet kurmuş bir önderdir. Onun eylemci yönünün yanı sıra kendisini ele veren bilge kişiliği, öncülük ettiği bu mücadelenin karakterini belirlemiştir.Dört kitaptan oluşan Aliya İzzetbegoviç Kitaplığı, Bilge Kral’ın anlaşılmasına önemli bir katkı yapmakla kalmıyor, Müslüman Boşnak toplumunun ait olduğu medeniyetin yeniden diriltilmesine adanmış bir ömrü de gözler önüne seriyor.Kendi kaleminden kişiliğinin yansımaları olan Tarihe Tanıklığım’daki anılarını okurken, imkansızlıklar içinde büyük umutları besleyen bir ulusun tarihine tanıklık edeceksiniz.Konuşmalar, 20. yüzyılın sonunda yaşanan insanlık trajedisinin ve bunun sorumlusu olan bir ‘dünya sistemi’nin doğru okunmasına hizmet edecek. Kitabı okurken, bir düşünür, bir lider ve daha önemlisi bir insan olarak Aliya’ya dokunduğunuzu hissedeceksiniz.Uzun hapis yıllarında kaleme aldığı felsefi notlardan oluşan Özgürlüğe Kaçışım, kısa fakat yoğun ve çarpıcı ifadeleriyle, onun tarih kurucu kişiliğinin fikrî derinliği hakkında zengin ipuçları sunacak. Kitap, aynı zamanda çağdaş İslâm düşüncesinin en parlak örneklerinden birisi.Doğu Batı Arasında İslâm’da ise, uzun süredir kesif bir ideolojik çatışmanın sahnesi olan çağdaş dünyada İslam’ın yeri ve bugünkü dünyayı şekillendiren süreçlerdeki rolüne dair cevaplar bulacaksınız.Tarihe TanıklığımÖzgürlüğe KaçışımKonuşmalarDoğu Batı Arasında İslam Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Çeribaş
Geri Bildirim Ver