Kesecim Doğal Kabak Lifli Vücut Ve Yüz Kesesi- Kabak Lifli Sırt Kesesi - Hamam Kesesi

124,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kesecim Doğal Kabak Lifli Vücut Ve Yüz Kesesi- Kabak Lifli Sırt Kesesi - Hamam Kesesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERATOS Satıcı Ünvanı: KEREM KUTLUHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6000261281
    Bu ürün ERATOS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz diğer ürünlerden farklı olarak 1.sınıf malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. çap : Yüz kesesi 9 cm , Vücut kesesi : 16 cm Sırt kesesi : Uzunluk : 72 cm , En: 12 cm Zeyinyağlı sabun : 150 Gr Vücudunuzun ilk kullanımdan itibaren ölü deriden arınacağını garanti ediyoruz. En büyük özelliklerinden biri hiçbir kimyasal bileşen içermemesi, katkı maddesi içermemesi ve yapısının tamamen doğal malzemelerden oluşmasıdır. Hem sağ hem de sol el ile kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Elinize tam oturacak bir üründür. Geleneksel hamam kültürünün vazgeçilmez bir unsurudur. Spa anlayışı ile peeling adı altında yeniden keşfedilmiştir. Peeling (Cildi ölü hücrelerden arındırarak yenilememize yardımcı olur), kabak lifi selülitlere iyi gelir, sivilce gibi kötü görünen durumlardan bizi kurtarır Kabak lif kesesi ve faydalarından biri de kan dolaşımını hızlandırmasıdır. Kabak lifi sivilce izlerinde oldukça yardımcı bir üründür. Bel, karın, kalça ve bacaklardaki fazla yağların alınmasına yardımcı olur. Batık tüyler için en iyi çözümlerden biri olarak kabul edilir. Kimyasal içermez, %100 doğaldır. Her duşta kullanılabilir. Ölü deriden kurtulmanıza yardımcı olur. %100 doğal balkabağından üretilmiştir. Cilt lekelerinin ve yara izlerinin görünümünü azaltır. Selülit görünümünün giderilmesine yardımcı olur. Akne ve Cilt Gözeneklerinde Etkilidir. Erkekler ve Kadınlar için tasarlanmıştır. Kese nasıl kullanılır: banyo eldivenini sıcak suyla ıslatın ve sıkın. Vücudunuzu sıcak suyla (sabunsuz) yıkayın ve buharlı banyoda terlemeyi bekleyin.
Geri Bildirim Ver