Kenzo World Edp 75 Ml Kadın Parfümü

3.247 TL

Ürün Bilgileri

Kenzo World Edp 75 Ml Kadın Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm ürünlerimiz 100% orijinal ve faturalıdır *Paketi açılmamış, ithalatçı firmanın etiketi üzerindedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 75 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

World Edp 75 ml Kadın Parfüm ile Sevilen Notalar

Güzel kokuya sahip olmak için kullanılan parfümler, farklı kokuları ile farklı zevklere hitap eder. Gün içinde karakteristik bir koku elde etmek için bu parfümler oldukça önemlidir. Kenzo World edp, kendine güvenen ve özgüven sahibi kadınların tercih ettiği bir parfümdür. İddialı kokusu ile herkesin dikkatini çeker ve farklı ortamlara uyum sağlayabilir. Kalıcı etkisi sayesinde gün boyu cildinizde kokusunu devam ettirir. Tek fıs ile hoş koku ihtiyacınızı karşılayabilir ve sürekli yeniden sıkmak zorunda kalmazsınız. Böylece hem daha verimli hem de daha uzun süreli bir şekilde kullanabilirsiniz. İçeriğinde bulunan dengeli aromalar sayesinde koku duyunuza eşsiz bir şekilde hitap eder. %100 orijinal kokusuyla akılda kalıcılık sağlar. Farklı şişe tasarımıyla modern bir görünüm sunar ve dikkat çeker.

  • Özel Tasarım Şişe
  • Uzun Süre Kalıcı
  • İddialı ve Güçlü Aroma

Kenzo World Edp Kadın Parfümü Özellikleri

Kenzo World Edp Kadın Parfümü Özellikleri

Kenzo World edp kadın parfüm 75 ml, kalıcılık açısından aradığınız özelliklere sahiptir. EDP özelliğe sahip olduğundan alkol oranı ve yoğunluğu daha fazladır. Böylece ilk sıktığınız andan itibaren kokusunu net bir şekilde açığa çıkarır. Uzun saatler boyunca etkisini devam ettirir ve gün boyu tekrar tekrar sıkmanıza gerek kalmaz. Cildinize yapışan kokusu, etrafa hoş ve iddialı bir koku yayar. Uzun süre boyunca etkisini devam ettirdiği için Kenzo World edp 75 ml kadın parfüm, koku ihtiyacınızı çok iyi bir şekilde karşılar. Yoğun aromalardan hoşlanıyorsanız tam size göredir ve etrafınızdakilerin aklında kalan bir kokuya sahiptir. Karakteristik bir koku elde edebilmeniz için zengin içeriği, iddialı aroması ve gün boyu kalıcılığı ile öne çıkar. Farklı yerlere uyumlu olduğu için gün içinde veya farklı ortamlarda güvenle kullanabilirsiniz.

Kenzo World Edp Kadın Parfümü Tasarımı

Kenzo World Edp Kadın Parfümü Tasarımı

World edp 75 ml kadın parfüm 3274872323490, kokusunun yanı sıra şişesiyle de dikkat çeker. Modern ve özgün görünüme sahiptir ve oldukça şıktır. Geniş ve kısa şişesi, göz şeklinde tasarlanmıştır. Mavi ve siyah rengin uyumu oldukça estetik bir görünüm sunar. Siyah kısmı kapaktır ve kolay bir şekilde çıkarılıp takılabilir. Her detayı dikkat çekicidir ve özgün bir kullanım deneyimi sunar. İçerik özellikleri ile olduğu kadar görüntüsüyle de etkileyicidir. Çok yönlü bir parfüm arıyorsanız, bu iddialı ve güçlü kokuyu, farklı şişe tasarımı ile deneyebilirsiniz. 3274872323490 sayesinde parfüm ihtiyacınızı hem karakteristik koku hem de modern tasarımlı şişe ile karşılayabilirsiniz. Geniş kapağı sayesinde kolayca açılabilen ağzı sayesinde pratik bir kullanım yapabilirsiniz. Sprey kısmını da kolayca kullanabilirsiniz; her fıs ideal miktarda parfüm fışkırtır. World edp 75 ml kadın parfüm 3274872323490 yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kenzo World Edp Kadın Parfümü İçeriği

Kenzo World Edp Kadın Parfümü İçeriği

Kendine güvenen kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan kokusu ile özgüvenli bir aroma sunar. World edp 75 ml kadın parfüm 3274872323490 içeriği pek çok aromayı bir araya getirir ve her notasında çeşitli kokular açığa çıkarır. En son açığa çıkan alt notaları uzun süreli kalıcılık sağlar. Cildinizden etrafa yayılan bu koku sayesinde daha iddialı ve güçlü bir hava yaratabilirsiniz. Farklı ortamlarda bu iddialı kokuyu kullanabilir ve akılda kalıcılık elde edebilirsiniz. Lenzo world edp yorumları hem kokusu hem de şişesi ile kadınların beğenisini kazandığını gösterir. Şekerli ve meyvemsi aromaları bir araya getirdiğinden etrafa çok net bir koku yayar ve özgüvenli bir tavır sergilemenizi sağlar. 75 ml’lik şişesi ve tek fısla bile kalıcılığı sayesinde uzun süreli hoş koku ihtiyacınızı karşılar. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.