Kent Boringer Kentboringer Kanola Yağı 18 Lt

1.449 TL
(80,50 TL / lt)
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kent Boringer Kentboringer Kanola Yağı 18 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Boringer Satıcı Ünvanı: SOYYİĞİT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0777040710600010 Vergi Kimlik Numarası: 7770407106
    Bu ürün Kent Boringer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz 18 LT dir. Ürünümüz Helal Sertifikalıdır. Ürünümüz Şirketimiz tarafından üretilen üründür. İçindekiler : %100 rafine, vinterize yeneklik kanola yağı, köpüklemeyi önleyici (E900-Dimetilpolisiloksan). Güneş ışından koruynuz. Üretim Menşei : Türkiye Gıda Kodeksiyen uygun olarak üretilmiştir. Çevre Bilgisi : Kullanılmış kızartmalık yağları diğer atıklardan ayrı olarak temiz ve ağzı kapalı bir kapta biriktiriniz. Kullanılmış kızartmalık yağları, çevrenin korunması amacıyla, kanalizasyona, toprağa, denize ve benzeri alıcı ortamlara dökmeyiniz. Bu yağları kızartmalık yağ toplayıcılarına vermeye özen gösteriniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Kanola Yağı
Geri Bildirim Ver

Kent Boringer Aysan Kanola Yağı Trendyol'da!

Sağlıklı kızartmalar yapmak isteyen kişiler Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı tercih eder. Kanola yağı, kolza bitkisinin tohumunun genetik yollarla ıslah edilmesiyle elde edilir. Doymuş yağ oranının düşük olduğu bu gıda ürünü, yiyeceklere kattığı lezzet sayesinde sıklıkla kullanılır. Kanola yağı 200 dereceye kadar yapısını koruma özelliği gösterir. Kokunun ve tadın hafif olduğu Kent Boringer Aysan kanola yağı 18 l açık renge sahiptir. Ürün birçok yiyecek ve tatlıda kullanılmaya uygundur. Besin değeri yüksek olan kanola yağı, doyurucu olmasıyla da tercih edilir.

  • 18 litrelik teneke kutuda sunulur.
  • Kanola yağı Omega 3 yağ asidi içerir.
  • 200 derece sıcaklığa kadar dayanır.

Kent Boringer 18 l Aysan Kanola Yağının Özellikleri Nelerdir?

Kent Boringer 18 l Aysan Kanola Yağının Özellikleri Nelerdir?

Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı ev ve restoranlarda sıklıkla kullanılır. Yiyeceklere kazandırdığı eşsiz lezzet, ürünün her zaman tercih edilmesini sağlar. Popüler yağlardan bir tanesi olan kanola yağı, “Kanada Yağı” olarak da bilinir. Trakya'da yetişen bitkilerden elde edilen kanola yağı yiyeceklerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ayçiçek yağına alternatif olarak üretilen ürün, oldukça faydalı içeriğe sahiptir. Kanola yağının ortaya koyduğu faydalar ürünün sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı eşsiz tada sahiptir. Özellikle patates, patlıcan ve kabak kızartması gibi yiyeceklerde benzersiz lezzet ortaya koyar. İlk kez kanola yağı deneyimlemek isteyen kişiler lezzet ve faydalar konusunda kafa karışıklığı yaşayabilir. Ürün hakkında bilgi sahibi olmak için Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı yorum bölümüne göz atarak alışveriş yapabilirsiniz.

Kent Boringer Aysan Kanola Yağı Nerelerde Kullanılabilir?

Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı birçok alanda tercih edilir. Başlıca kullanım alanı yemekler, kızartmalar ve salatalardır. Yemek ve kızartma yaparken farklı bir yağ kullanmaya gerek kalmadan tercih edilir. Zengin vitamin ve mineral içeriğine sahip olan ürün, yiyeceklerin lezzetinin artış göstermesini sağlar. Salatalara eklendiğinde lezzetin artış göstermesine yardımcı olur. Ortaya çıkan hoş lezzet salata soslarının da vazgeçilmezleri arasında yer almasını kolaylaştırır. Ürün kaliteli yağ tüketmek isteyen kişilerin tercihleri arasında yer alır. Bu doğrultuda sıklıkla kızartma yapan aileler Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağıyla sağlıklı bir lezzet elde eder. Izgara ve fırınlama yaparken de tercih edilen ürün, her mutfağın vazgeçilmezlerindendir. Kanola yağı bunların yanı sıra kozmetik sektöründe de sıklıkla bulunur. Başta ruj olmak üzere birçok dudak ürününde kullanılır.

Kent Boringer Aysan Kanola Yağı Sağlıklı mıdır?

Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı sağlıklı bir seçenektir. Kent markasının güvencesi altında üretilen kanola yağı, yüksek besin değerine sahiptir. Kanola yağının çok yönlü kullanım imkânı sunması, yemeklerde tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında yer alır. Kanola yağı, yüksek antioksidan içeriğe sahiptir. Bağışıklık güçlendirici etkiye sahip olan yağ türü, vücudun sağlıklı ve güçlü hale gelmesine katkı sağlar. Bu doğrultuda özellikle kış aylarında yemeklere eklenerek yaygın olarak tüketilmesi tavsiye edilir. Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı faydalı içeriği sayesinde kötü kolesterolü engelleme özelliği gösterir. Kanola yağı tekli doymamış yağ grubunda yer alır. Bu doğrultuda sağlıklı yaşam sürdürmek isteyen kişilerin tercihi kanola yağından yanadır. Ürünün sağlıklı içeriğe sahip olması katı yağlar yerine tercih edilmesini sağlar. Özellikle yemeklerde profesyonel lezzet elde etmek isteyen kişiler kanola yağı kullanır. Siz de Trendyol'a göz atarak Kent Boringer Aysan 18 l kanola yağı sahibi olabilirsiniz. Bu sayede güvenilir ve kolay alışveriş imkânından faydalanabilirsiniz.