Kementaş Fiat 612 Gümüş Gri Çizik Giderici Oto R.kalemi Oto Tam Örtücü Rötüş Kalemleri

168,90 TL

Ürün Bilgileri

Kementaş Fiat 612 Gümüş Gri Çizik Giderici Oto R.kalemi Oto Tam Örtücü Rötüş Kalemleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kementasboya Satıcı Ünvanı: KEMENTAŞ BOYA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0544000871000010 Vergi Kimlik Numarası: 5440008710
    Bu ürün kementasboya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hava Koşullarına Dayanma: QUV Hızlandırılmış Eskitme Test Cihazı 500 Saat (aralık 4h UVA / yoğuşma / 60°C) Parlaklık kaybı maksimum %20, Delta E =maks.0.5 PVC Dayanımı: Sınırlıdır. Sıcaklığa Dayanımı: 150°C'ye kadar kısa süreli maruziyet dayanıklılıklar: DIN 68 861 Kısım 1C (Kimyasala dayanıklılık) DIN 53 160 Kısım 1 ve 2 (tükürük ve tere dayanıklılık) DIN EN 71 Kısım 3 (Örneğin: Oyuncak için uygundur.) Aşınma Dayanımı: İyi (yüksek mekanik yük için uygun değildir.) Rötuş boyama kaplaması tüm Kementaş Rötuş Boyaları ile üzeri kaplanabilir. Yapışma: Pek çok türde ahşap, metal ve plastik ile onların kaplamalarına. Temizlik: Yukarıdaki ürün ile kaplanmış yüzeylerde solvent içeren temizlik maddeleri kullanmayın. Yalnızca yumuşak, sulu, yüzey aktif madde içeren deterjan kullanın. *Kalite Testleri Oda Sıcaklığında 7 Gün Kuruduktan Sonra Yapılır. (O zaman Kementaş 999 Tam Örtücü Rötuş Kalemi, Kementaş 888 Tam Örtücü Rötuş Kalemi, Regis 555 Oto Tam Örtücü Rötuş Kalemi boyasında tam bir kuruma sağlanabilir). Kısa sürede yapışma testi en erken RT'de 24 saat kurumadan sonra mümkündür.
Geri Bildirim Ver