KEEPRO 24 Pin Atx Dual Psu Çoklayıcı Adaptör Anakart Mining Kablosu

209 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KEEPRO 24 Pin Atx Dual Psu Çoklayıcı Adaptör Anakart Mining Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rihenteknoloji Satıcı Ünvanı: ATIL DELİCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2730166735
    Bu ürün Rihenteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 Pin dual ATX PSU power supply çoklayıcı splitter kablo ATX anakartınıza (hem 24 pin hem de 20 pin) fazladan bir PSU ekleyebilir ve büyük ve pahalı güç kaynağından genel donanım maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz. Mevcut anakart üzerinde daha fazla Görüntü kartına (GPU) güç sağlayın, mevcut bileşenlerinizi yükseltmeniz gerekmez. Her iki Güç Kaynağı da aynı anda açılır ve tek bir anakart üzerinde çalışır. Malzeme: ABS 24-pinden çifte 24-pin ATX güç kaynağı konektörü ayırıcısı, tek bir ana karta ikincil bir PSU bağlamanıza olanak tanır. Mevcut anakartta birden fazla Görüntü kartına ve bileşene güç verin, ekstra anakart satın almanıza gerek yok Donanım maliyetlerinizden tasarruf edin, bir bilgisayara bağlanmak için daha ucuz 2 PSU kullanın. 2 çeşit güç kaynağında kullanılabilir. Bu kablo hem 24 pinli hem de 20 pinli ATX anakartlarla kullanılabilir. İki güç kaynağını aynı anda açıp kapatabilirsiniz. AÇIKLAMA: 2 PSU'yu kurmak için yeterli alan gerektirir Bazı Modeller Güç kaynağı boş önyüklemeyi desteklemiyor Maksimum Güç: 2000W 1x Erkek konnektör 24-pin (20pin + 4pin), anakart üzerindeki atx bağlantı noktasına takılır 2x Dişi konektörler 24 pimli, herhangi bir PSU'ya bağlayın 18AWG Tel, Uzunluk 11.8 inç(30cm) Not: Bu adaptör, aynı anda iki güç kaynağını açmanıza / kapatmanıza izin verir. Ancak yalnızca anakart üzerindeki 24 pinli güç kaynağından gelen çıkışları kullanın. Ve 2pin güç çıkışlarını sadece sabit disk, cd rom, dvd vb. cihazlar için kullanın... Lütfen gücü birinci ve ikinci güç kaynaklarıyla karıştırmayın.

Ürün Özellikleri

  • Kasa Tipi ATX
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver