Keep Turbox Workteam H55m Intel H55 1333 Mhz Ddr3 Soket 1156 Matx Anakart

2.900 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Keep Turbox Workteam H55m Intel H55 1333 Mhz Ddr3 Soket 1156 Matx Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikmarket Satıcı Ünvanı: ŞERİFE FATMA ERBİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3390088515
    Bu ürün ekonomikmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turbox WorkTeam H55M Intel H55 1333 MHz DDR3 Soket 1156 mATX Anakart Ibex Peak Mimarisi ile Anakart Tasarımı Ibex Peak Mimarisi kullanılarak tasarlanan anakart yapısı sayesinde cihazınızın koordineli olarak çalışmasını sağlar. Sahip olduğu portlar ile görüntü, ses ve diğer veri akışlarının gerçekleşmesini sağlayan iskelet sistemini oluşturur. Kablolu Bağlantı Kurma Sistemi LAN RJ45, HDMI ve 6 adet A tipi USB bağlantısı ile gelişmiş bir kullanım sağlar. 1 adet LAN bağlantısı sayesinde hızlı internet özelliğine sahiptir. Aynı zamanda sahip olduğu D-Sub bağlantısı sayesinde de ideal performansa kavuşmayı amaçlar. DDR3 Teknolojisi ile Ram Kullanımı Elektronik cihazınızın verileri yüksek hızlı biçimde saklaması için tasarlanan DDR3 ram teknolojisine sahiptir. DDR3 bellek teknolojisi, enerji olarak 1.5 volt kullanan ram sistemine sahip olmanızı sağlar. Bellek Kanalı Destekleri ile Daha İyi Çalışma Turbox mATX Anakart, 2 adet bellek kanalı desteğine sahiptir ve sahip olduğu 2 adet bellek yuvası sayesinde daha gelişmiş performansa kavuşmanıza olanak tanır. Farklı Teknolojileri Destekleyen Anakart Intel Quiet System ve Intel Remote PC Assist teknolojilerini destekleyen anakart yapısına sahiptir. LGA 1156 tipindeki işlemci soketi ve fonksiyonelliği sayesinde iyi performans elde etmenizi sağlar. 8 GB’lık Kapasitesi ile Rahat Kullanım Turbox mATX Anakart, 8 GB’lık bellek kapasitesine sahiptir ve bu şekilde verilerinizi geçici olarak depolayabileceğiniz alanlar oluşturarak verimli bir anakart deneyimi yaşamanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 16 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR3
  • Soket Tipi 1156 Pin
  • Kasa Tipi Mini ITX Kasa
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver