7
Hobi Makineleri kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

KdrElektronik Slim Ince Sarım 6.5 Mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi

777 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KdrElektronik Slim Ince Sarım 6.5 Mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAKSİM AVM Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530078700
    Bu ürün TAKSİM AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanımı: 1 - Sigarayı üstteki hazneye koyun 2 - Boş filtreyi ağıza yerleştirin 3 - Üstteki düğmeye basın 4 - Sigaranız hazır!

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

KdrElektronik Slim İnce Sarım 6.5 mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi

KdrElektronik Slim ince sarım 6.5 mm elektrikli sigara sarma makinesi ince sarım sevenler için tasarlanmış kullanıcı dostu bir üründür. Hızlı, otomatik işlemi, dayanıklı yapısı ve kolay temizlenebilirliği ile sigara sarımını pratik ve keyifli bir deneyime dönüştürür. Ayrıca kompakt tasarımı sayesinde taşınabilirliği yüksektir, bu da her yerde kullanılabilmesini sağlar.

  • Kompakt tasarım

  • Hızlı ve verimli işlem

  • Yüksek kalite ve dayanıklılık

Slim İnce Sarım 6.5 mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Özellikleri

KdrElektronik Slim İnce Sarım 6.5 mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi ÖzellikleriKdrElektronik elektrikli sigara sarma makinesi, sigara kullanıcılarının tütün veya tütün ürünlerini hızlı, kolay ve verimli bir şekilde sarabilmeleri için tasarlanmış bir cihazdır. KdrElektronik Slim ince sarım 6.5 mm elektrikli sigara sarma makinesi özellikleri arasında ince sarım teknolojisi ön plana çıkar. 6.5 mm'lik sarım çapı, kullanıcıların ince sigaralarını mükemmel bir şekilde sarabilmelerini sağlar. Bu, kişiselleştirilmiş sigaraların tadını çıkarmak isteyenler için büyük bir avantajdır. Bu elektrikli sigara sarma makinesi, hızlı ve otomatik bir şekilde çalışır. Kullanıcılar sadece tütünü veya tütün alternatifini hazırlar, makineye yerleştirir ve düğmeye basar. Makine, sarım işlemini otomatik olarak gerçekleştirir, böylece kullanıcılar işlemi hızlıca tamamlayabilirler. KdrElektronik'in bu makinesi, kompakt ve taşınabilir bir tasarıma sahiptir. Bu sayede kullanıcılar, istedikleri her yerde sigara sarımı yapabilirler. Ayrıca bu tasarım, makinenin depolama konusunda da kullanıcılarına kolaylık sağlar.

Slim İnce Sarım 6.5 mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Kaliteli mi?

KdrElektronik Slim İnce Sarım 6.5 mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Kaliteli mi?KdrElektronik ince sigara sarma makinesi, elektronik sigara kullanıcıları için mükemmel bir tercih olabilir. Bu cihaz, kaliteyi yansıtan bir dizi özellikle bir araya getirmiştir. Öncelikle bu makine dayanıklı ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. KdrElektronik, ürünlerini her zaman yüksek kaliteli malzemeler kullanarak üretir. Günlük kullanıma karşı son derece dayanıklıdır ve uzun süreli kullanımı sorunsuzca sürdürebilir. İkinci olarak makine, ince 6.5 mm sigaraların hassas bir şekilde sarılmasını sağlar. Bu, sigara içenler için önemlidir çünkü sigaranın sıkı ve düzgün bir şekilde sarılması, daha iyi bir duman ve tat deneyimi sunar. Son olarak kullanımı son derece basittir. KdrElektronik, kullanıcı deneyimini önemser. Sigara makinesini kullanmak da oldukça kolaydır. Ayrıca temizlemesi de basittir, bu da uzun vadede kullanım kolaylığı sağlar. Özel olarak tasarlanmış sarım tamburu, ince sarım için ideal bir sonuç elde etmenizi sağlar ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

KdrElektronik Slim İnce Sarım Sigara Sarma Makinesi Yorumları

KdrElektronik Slim İnce Sarım 6.5 mm Elektrikli Sigara Sarma Makinesi YorumlarıKdrElektronik elektrikli sigara sarma makinesi, sigara sarma işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. Ana makine ünitesinin kullanımı, ergonomik tasarımı ve 6.5 mm ince sarım için optimize edilmiş tambur sistemi sayesinde son derece kolaydır. KdrElektronik ince sigara sarma makinesi, sigara sarma işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmek için özenle tasarlanmıştır. Özel olarak tasarlanmış sarım tamburu, ince sarım için mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Sizler de Trendyol’dan KdrElektronik Slim ince sarım 6.5 mm elektrikli sigara sarma makinesi fiyat ve detaylarıyla ilgili fikir sahibi olabilir, KdrElektronik Slim ince sarım 6.5 mm elektrikli sigara sarma makinesi yorum ve değerlendirmeleri kısmından ürünü inceleyebilirsiniz. Dilerseniz sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.