KCD Soprano Altın 61 Parça Cam Sofra Sunum Çeyiz Seti Su Bardak Takımı Kesme El Dekor

8.599 TL
(140,97 TL / adet)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.289,99 TL

Ürün Bilgileri

KCD Soprano Altın 61 Parça Cam Sofra Sunum Çeyiz Seti Su Bardak Takımı Kesme El Dekor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duru-Ceyiz Satıcı Ünvanı: ÇETİN BOYLUĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Vergi Kimlik Numarası: 1820416052
    Bu ürün Duru-Ceyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜMÜZ 61 PARÇA 12 KİŞİLİK BİR TAKIMDIR.12 ADET ÇAY TABAĞI,12 ADET ÇAY BARDAĞI, 12 ADET SU BARDAĞI,12 ADET MEŞRUBAT BARDAĞI,12 ADET AYAKLI BARDAK,1 ADET KARAF BULUNMAKTADIR.ÜRÜNÜMÜZÜ BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKAMAYINIZ. BULAŞIK SÜNGERİNİN YUMUŞAK TARAFI İLE ELDE YIKAYINIZ. SIVI VE JEL GİBİ ÇİZMEYEN,AŞINDIRMAYAN UYGUN BİR DETERJAN KULLANINIZ.ÜRÜNÜN UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN KULLANIM TALİMATLARINA DİKKAT EDİNİZ.AKSİ TAKDİRDE KULLANIM KAYNAKLI HATALAR GARANTİ KAPSAMINA GİRMEMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Kcd Soprano Altın 61 Parça Cam Sofra Sunum Çeyiz Seti Su Bardak Takımı Kesme El Dekor

Her geçen gün mutfak ürünlerinde çeşitlilik meydana gelir. Müşterilerin arzu ve ihtiyaçları baz alınarak ortaya konulan bu ürünler gerek renk gerekse yapı olarak farklı özellikleri de beraberinde getirir. Mutfakta sık kullanılan ürünler arasında sade ve şık tasarımlı parçaların bulunduğu KCD Soprano çeyiz seti yer alır. Büyük beğeni toplayan yapısıyla öne çıkan bu ürünlere olan ilgi artarak devam eder. Cam yapısı sayesinde içerisindeki içeceği gösteren bardaklar, çeşitli tasarımlara ve kullanım alanlarına sahiptir. KCD Soprano altın 61 parça cam sofra sunum çeyiz seti su bardak takımı kesme el dekor kullananlar tarafından her parça büyük bir ilgiyle kullanılır. Sofralarınızı süsleyecek ufak dokunuşlar yapmak ve dikkat çekici sunumlara sahip olmak için siz de bu seti tercih edebilirsiniz.

  • Altın yaldızlı
  • Cam tasarım
  • 61 parçalı set

Pratik Kullanım ile KCD Soprano Çeyiz Seti

Pratik Kullanım ile KCD Soprano Çeyiz Seti

Hayatın farklı alanlarında uzun ömürlü ve kaliteli ürünlere sahip olmak çeşitli fırsatlar getirir. Özellikle mutfaklarda yoğun olarak tercih edilen parçalar için bu konu hassaslaşır. Sağlık ile doğrudan ilişkisi bulunan mutfak araç gereçleri arasında yer alan KCD Soprano altın bardak takımı, gerekli hijyeni sağlamasının yanı sıra dayanıklılığı ile dikkat çeker. KCD Soprano altın 61 parça cam sofra sunum çeyiz seti su bardak takımı kesme el dekor yorumları sonucunda set parçalarının kolay temizlenebilir özelliği de öne çıkar. Sık kullanıma rağmen solma ya da matlaşma yapmayan yapı, estetik tasarımla buluşarak bu bardakları ortaya çıkarır. Farklı sofra sunumları içerisinde rahatlıkla tercih edilebilen set ürünleri, cam olduğundan masaya uyum sağlar. Bu ürünleri tercih ederek aileniz ya da misafirleriniz için hazırladığınız sofraları göz alıcı kılabilirsiniz.

Çeşitli Özellikleri ile KCD Soprano Çeyiz Seti

Çeşitli Özellikleri ile KCD Soprano Çeyiz Seti

Mutfakların vazgeçilmez malzemelerinden olan bardakları mutfak dekorasyonunuza ve yemek takımınıza uygun şekilde seçmeniz gerekir. KCD Soprano altın 61 parça cam sofra sunum çeyiz seti su bardak takımı kesme el dekor, renksiz yapısı ile göz alıcıdır. Farklı sofralar ile kolay şekilde bütünlük sağlayarak sunumların albenisini artırır. Toplam 61 parça ürün, kalabalık sofralar için hazırlık yapabilmeyi kolaylaştırır. Ürünlerin hepsi aynı formda olmadığı için farklı kullanım amaçlarına hizmet eden çeşitli tasarımlar da set içerisinde yer alır. Bardakların ağız kısmında bulunan altın yaldızlar, her bir parçaya olan ilgiyi artırır. KCD Soprano altın 61 parça cam sofra sunum çeyiz seti su bardak takımı kesme el dekor KCD3690AA kodu ile aratılabilir. Zarif dokunuşları ile beğeni toplayan ürünleri sunumunuza dahil ederek sofranızı ön plana çıkarabilirsiniz.

KCD Soprano Çeyiz Seti Sayesinde Şık Mutfaklar

KCD Soprano Çeyiz Seti Sayesinde Şık Mutfaklar

Mutfak dolaplarının ve sunumların aranan parçası KCD Soprano altın 61 parça takım, müşterilere avantaj sağlar. Set içerisinde bulunan beş farklı yapıya sahip parçaların her biri çeşitli sunumlar için uygundur. Viski ve meşrubat bardağının yanı sıra sık kullanımı ile dikkat çeken ayaklı kadehler de setin içerisinde yer alır. Ayrıca sürahiyle birlikte çay bardağı ve çay tabağı da bulunur. Çay bardaklarının olması seti öne çıkarırken sunumların tamamen uyumlu parçalardan oluşmasına da yardımcı olur. Böylece sofranızın şıklığı set sayesinde sağlanabilir. KCD Soprano altın 61 parça cam sofra sunum çeyiz seti su bardak takımı kesme el dekor fiyatları ise ürünlerin sağladığı imkanlara ve sahip olduğu özelliklere göre ortaya konulur. Bu ürünleri kullanabileceğiniz gibi çeyize dahil etmek için de Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.

w