Kawasaki Mikawa Tj53e Bp260 Mikawa Motorlu Sırt Tırpan Easy Start

19.293,30 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.321,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.340 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.788,35 TL

Ürün Bilgileri

Kawasaki Mikawa Tj53e Bp260 Mikawa Motorlu Sırt Tırpan Easy Start

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kawasaki mikawa tj53e
Geri Bildirim Ver

Kawasaki Tj53e Bp260 Mikawa Easy Start Motorlu Sırt Tırpan

Kawasaki Mikawa TJ53E BP260 Mikawa Easy Start motorlu sırt tırpan, bahçe düzenlemelerinde kullanılmak için tasarlanmıştır. Kullanıcılar bu ürün sayesinde fazla efor ve zaman kaybetmeden istedikleri bahçe düzenlemelerini yapabilirler. Ürün, ot ve çalı gibi bitkilerin kesilerek boylarının kısaltılması ve şekil verilmesi gibi işlemlerde kullanılır. Ayrıca Mikawa TJ53E BP260 motorlu sırt tırpan, özel yapısı sayesinde sırta takılarak kullanılabilir. Bu sayede kolaylıkla taşınabilir. Ürünün yapısı da kolay kullanıma izin verecek şekilde tasarlanır. Tırpan bu yönüyle de oldukça ergonomiktir.

  • Ürün sırtta taşınabilir.
  • Tırpanın oldukça kolay bir kullanımı vardır.
  • Sırt tırpanı güçlü motoru sayesinde uzun süre kullanılabilir.

Kawasaki Mikawa Tj53e Bp260 Motorlu Sırt Tırpan Özellikleri

Kawasaki Mikawa Tj53e Bp260 Motorlu Sırt Tırpan Özellikleri

Kawasaki Mikawa TJ53E BP260 motorlu sırt tırpanı kolay çalıştırılabilme özelliğe sahiptir. Ürün bir motor ve kol aparatından oluşur. Tırpanın motoru 2 kW güce ve 53,2 cc silindir hacmine sahiptir. Bu sayede cihaz oldukça yüksek performans ile çalışır. Ürünün toplam ağırlığı ise 12,12 kg'dır. Ancak tırpanın sırta takılarak kullanılabilen yapısı sayesinde rahat şekilde hareket edilebilir. Ürünün kol aparatı kolay hareketi destekleyen bir unsurdur. Bu sayede kullanıcılar eğilmeye ihtiyaç duymadan rahat şekilde bahçe işlerini halledebilirler. Ürün yakıt ile çalışır. Kawasaki motorlu sırt tırpanının yakıt deposu 1.1 litre iç hacme sahiptir. Kullanıcılar ürünü tekrar doldurma işlemi yapmadan uzun süre kullanabilirler. Ürün deposu doldurulduktan sonra motor üzerinde yer alan açma mekanizması yardımı ile aktif hâle getirilerek kullanılabilir.

Kawasaki Mikawa Motorlu Sırt Tırpanı Kullanımı Güvenli mi?

Kawasaki Mikawa Motorlu Sırt Tırpanı Kullanımı Güvenli mi?

Kawasaki Mikawa TJ53E kullanım açısından oldukça güvenli bir üründür. Ürünün uç kısmında çeşitli bitkileri kesmek için sağlam yapılı döner bıçaklar yer alır. Bu nedenle uygulama esnasında kişilerin dikkatli davranmaları önemlidir. Ayrıca ürün tasarımında da istenmeyen kazaların yaşanmasını önlemeye yönelik kimi tedbirler alınmıştır. Örneğin ürünün döner bıçaklarının olduğu bölüme bir koruyucu parça eklenmiştir. Bu parça hem bıçakların taş ve beton gibi sert yüzeylere çarparak zarar görmesini hem de olası yaralanmaları önler. Ayrıca tırpanın çift aşamalı çalıştırma mekanizması da kullanımını daha güvenli hâle getirmek için eklenmiş bir özelliktir. Yine de kişilerin ürünü kullanırken olası yaranmalara karşı koruyucu iş kıyafetleri ve ekipmanları giymeleri tavsiye edilir.

Kawasaki Mikawa Motorlu Sırt Tırpanı Kimler Tercih Eder?

Kawasaki Mikawa Motorlu Sırt Tırpanı Kimler Tercih Eder?

Kawasaki Mikawa TJ53E BP260 Mikawa Easy Start motorlu sırt tırpanı özel tasarımı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Ürün gelişmiş teknik özellikleri ile pek çok kişiye aynı anda hitap etmeyi başarır. Tırpan, profesyonel anlamda tarım ve bahçe işleri ile uğraşan kişiler tarafından tercih edilir. Bu kişiler ürünün sahip olduğu gelişmiş teknik özellikler sayesinde büyük ölçekli işlerini kolaylıkla halledebilirler. Ürün hobi olarak bahçe işleri ile ilgilenen kişiler tarafından da tercih edilebilir. Kawasaki Mikawa Easy Start motorlu sırt tırpanının pratik işleyişi herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Kawasaki Mikawa TJ53 BP260 Easy motorlu sırt tırpanından park ve bahçe gibi alanların düzenlenmesi için yararlanılabilir. Ürün profesyonel, hobi ya da özel işlemler için uygun bir yapıdadır. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Kawasaki Mikawa TJ53E BP260 Mikawa Easy Start motorlu sırt tırpan yorumlarını inceleyerek ürünün kullanımı ve teknik özellikleri hakkındaki kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürünü çevrimiçi alışveriş platformunun güvenli ödeme sisteminden ve avantajlı fırsatlarından yararlanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.