Genel Markalar Kawaı Kdp120r Gül Ağacı Dijital Duvar Piyanosu (TABURE & KULAKLIK HEDİYELİ)

36.300 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
36.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
36.740 TL
2.000 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
36.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
38.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kawaı Kdp120r Gül Ağacı Dijital Duvar Piyanosu (TABURE & KULAKLIK HEDİYELİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CENGİZSANATEVİ Satıcı Ünvanı: ZEYNEP DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2780949286
    Bu ürün CENGİZSANATEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kawai Dijital Piyano Kalitesine Olağanüstü Bir Giriş (Tabure + Kulaklık Hediye) Kawai'nin dijital piyano serilerinden yeni KDP120'nin başlıca öne çıkan özellikleri arasında Responsive Hammer Compact II klavye aksiyonu, 88 tuşlu muhteşem Shigeru Kawai SK-EX Grand piyanoya ait örnek sesler, Bluetooth® ve USB bağlantısı ile PianoRemote ve PiaBookPlayer gibi uygulamalara erişim imkanı sayılabilir

Ürün Özellikleri

  • Piyano Tipi Dijital Piyano
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kawaii KDP 120-R Dijital Piyano

Kawai KDP 120R gül ağacı renginde dijital piyano, kalitesi ve muhteşem sesleri ile ön plana çıkan bir enstrümandır. Gerçek dokunuş ve hareket sunan tuş mekanizması etkileyici performanslar ortaya koymanızı sağlar. Boyutları ve tarzı ile birçok alanda kullanıma uygun olan bu duvar tipi piyano, yeni başlayan kullanıcılar için de idealdir. Gül ağacı rengi oldukça şık bir görüntü sunar. Ürünün üzerindeki bağlantı noktaları kulaklık ile kullanıma uygundur. Ayrıca entegre bluetooth bağlantısı yer alan piyano, desteklenen akıllı cihazlarla iletişim kurabilir. Kawai KDP 120R dijital piyano, kullanıcılara farklılık oluşturmak maksadıyla ek enstrüman sesleri ve çalma modları da sunar. Özellikle 2 ses modu akustik piyano sesi ile telli çalgıların sesini aynı anda duymayı ve birlikte çalabilmeyi sağlar.

  • Renk: Gül ağacı
  • Hoparlör: 40W
  • Bağlantı özelliği: Var

Kawaii Kawai Kdp 120r Dijital Piyanonun Özellikleri Neler?

Kawaii Kawai Kdp 120r Dijital Piyanonun Özellikleri Neler?

Kawai KDP 120 dijital piyano, 3 sensörlü Responsive Hammer Compact II klavyeye sahiptir. İnce detaylar düşünülerek hazırlanan bu klavye profesyonel piyanistlerin dahi beklentilerini karşılayabilir. Akustik piyano deneyimi yaşatan Kawai KDP 120R dijital piyano klavyesi ile pürüzsüz, doğal ve klasik piyano seslerini yakalamak mümkündür. Ürün, 88 tuş örnekleme Shigeru Kawai SK-EX sistemi ile konser piyanosu sesleri çıkarabilir. Kawai KDP 120R gül ağacı renginde dijital piyanoda; Burgmüller, Czerny, Beyer ve Alfred eğitim şarkıları bulunur. Bu şarkılar kullanıcıların pratik yapmalarına olanak tanır. Kaliteli sesleri ve duyarlı tuşları ile bu enstrüman konser salonlarından evlere kadar geniş bir alanda kullanıma uygundur.

Kawaii Kawai Kdp 120r Dijital Piyano Hangi Seviyelere Uygun?

Kawaii Kawai Kdp 120r Dijital Piyano Hangi Seviyelere Uygun?

Kawai KDP 120R dijital piyanoyu başlangıç seviyesindeki bireyler rahatlıkla kullanabilir. Yerleşik ders parçaları ve kullanışlı şarkı kaydedicisi bu piyanoyu, ilk seviye kullanıcılar için ideal kılar. Ayrıca bu enstrüman kulaklıkla sessiz bir şekilde çalışmak amacıyla ikinci bir piyano arayan profesyoneller için de uygundur. Çekici ve basit bir kabin görüntüsüne sahip olan Kawai KDP 120R dijital piyano, kolları ve ahşap yan blokları ile göz doldurur. Ayrıca ürün tasarımında klavyeyi tozdan korumak için geri çekilebilir bir kapak da kullanılır. Bu kapak enstrümanın kullanılmadığı anlarda tozdan korunmasına katkı sağlar. Derinliği 40 cm'den biraz fazla olan piyano, makul ölçüleri sayesinde her alanda kullanılabilir. Gül ağacının rengini estetik bir açıdan yansıtan bu piyano, bulunduğu alanda öne çıkabilir.

Kawaii Kawai Kdp 120r Dijital Piyano Sensörleri Nasıldır?

Kawaii Kawai Kdp 120r Dijital Piyano Sensörleri Nasıldır?

Kawai KDP 120R dijital piyano, 3 sensörlü tuş algılama özelliğine sahiptir. Enstrümana eklenen bu üçüncü sensör, bir tuşu ard arda çalarken etkileşimi arttırır. Bu özellik 2 sensörlü ürünlerden farklı olarak tek bir notanın katlanarak yansımasına olanak tanır. Kawai’nin aksiyon teknolojisi, her bir tuşun kaldırılmasını izleyerek buna göre piyano sesinin çıkış karakterini etkiler. Bu teknoloji özellikle staccato ve legato çalma arasında daha geniş bir ifade aralığı sunar. Kawai KDP 120R dijital piyanoda bulunan dijital efekt modu, ek yankılar oluşturarak enstrümanın ses kalitesini arttırır. Ayrıca ürün, akıllı cihazlarla ve uygulamalarla entegre bir şekilde kullanılabilir. Piyano hemen hemen her tip kulaklık ile uyum sağlar. Ürünü tercih eden birçok müziksever, yüksek performansı ve şık tasarımından ötürü piyanodan memnun kalmıştır. Özellikle Kawai KDP 120R dijital piyano yorumlarında bu olumlu yansımalar kolaylıkla fark edilir. Siz de bu enstrüman ile sanatın yumuşak dokunuşlarına ''Merhaba'' diyebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile ürünü Trendyol'dan sipariş ederek, istediğiniz adrese gelmesini sağlayabilirsiniz.