kaufmann's 2 ADET - Kaufmann's Haut und Kinder Creme - Bebek ve Yetişkinler İçin Cilt Bakım ve Pişik Kremi 75ml

799 TL
(399,50 TL / adet)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

kaufmann's 2 ADET - Kaufmann's Haut und Kinder Creme - Bebek ve Yetişkinler İçin Cilt Bakım ve Pişik Kremi 75ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eTechMarkt Satıcı Ünvanı: CUMHUR ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0810629981
    Bu ürün eTechMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaufmann'sBebek ve Yetişkinler İçin Cilt Bakım ve Pişik Kremi, hassasciltler için özel olarak geliştirilmiş bir bakım kremidir. Uygulama yelpazesitüm cilt tiplerini ve vücudun tüm bölgelerini içerir. Tıbbi uygulamalarda vekliniklerde kendini mükemmel bir şekilde kanıtlamış ve 70 yılı aşkın süredirtürünün özellikle tavsiye edilen ürünlerinden biridir. Kaufmann'ın Cilt Bakımve Pişik Kremi, uzun yıllar boyunca denenmiş ve test edilmiş bileşenlerleyumuşak cildin gelişimini destekler. Kaufmann's Krembebeklerinizin rutin cilt bakımı veya pişik ve tahrişten kaynaklı yaraları içinkullanılabileceği gibi kuru cilt problemi yaşayan yetişkinler için de iyi birçözümdür. DerinlemesineNemlendirme: Cildi derinlemesine nemlendiren bu özelformül, kuru ve hassas cildi rahatlatırken aynı zamanda koruma kalkanıoluşturur. Doğal özleri sayesinde cildi canlandırır, pürüzsüz ve yumuşakhissettirir. Doğalİçerikler: Kaufmann's Haut und Kinder Creme, doğadan gelen özenleseçilmiş içeriklerle zenginleştirilmiştir. Çocuğunuzun cildini kimyasallardanuzak tutarak doğal bir parlaklık kazandırır. BebekCildine Sevgi Dolu Bakım: Bebeklerin hassas cildine uygun olan bukrem, tahrişi önlemeye yardımcı olur. Bebeklerin cildini nazikçe nemlendirir,korur ve rahatlatır. HızlıEmilim: Doğal ve hafif bileşenleri cilt tarafından hızla emilir.Siz ve bebeğiniz için anında rahatlama sağlar, gün boyu süren nemlendirmesunar. GündenGeceye Bakım: Kaufmann's Haut und Kinder Creme, gününher saatinde cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı sunar. Sabahları taze ve canlıbir ciltle uyanın, gece ise rahatlatıcı bir bakımla günü tamamlayın. Kaufmann's Haut undKinder Creme ile sizin veya bebeğinizin teni için en iyisini seçin. Kaliteli veözenli bakımın tadını çıkarın. Hemen sipariş verin ve cildinizi sevgiylebesleyin!

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver