Kaşmir Halı 7/24 0232 04 Lcv 80x150

499 TL
Beden:
80 x 300
96 x 300
80 x 150

Ürün Bilgileri

Kaşmir Halı 7/24 0232 04 Lcv 80x150

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GEL HEMŞERİM Satıcı Ünvanı: TAŞKIRANLAR E-TİCARET İTHALAT İHRACAT İNŞAAT HALI MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0829057797100001 Vergi Kimlik Numarası: 8290577971
    Bu ürün GEL HEMŞERİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Halı Türü: Akrilik, İpek Tuşeli Desen Tarzı: Çiçek, Modern, Klasik Yükseklik: 12mm Üretici: Kaşmir Halı Halı Kilogramı: Dokuma Sıklığı: 1250000 ilmek dokuma sıklığı Arka Kaplama: Pamuk atkı taban Kullanım Alanları: Salon, Oturma Odası, Mutfak, Yatak Odası Kalite Belgesi: ISO 9001:2008 Kalite Belgesine Sahiptir. Halı Özelliği: Antibakteriyel ve antialerjik özelliğe sahiptir. Leke Tutmaz, Keçeleşmez. Viscolen iplik kullanılarak İpek tuşeli ve el halısı dokusunda, kendinden saçaklı olarak, özel Kaşmir Halı teknolojisi ile üretilmiştir. Kaşmir Halı tarafından geliştirilen, “VISCOLEN“ iplik kullanılarak üretilen halılar, renk tonlarının benzersiz yorumu ve parlaklığı sayesinde evlerinize yeni bir soluk getirecektir. Viscolen iplikten üretilen halılar, aynı zamanda hav tozu çıkarmamaları ve kolay temizlenebilir olmaları ile yaşam alanlarınıza konfor sağlayacaktır. Neden Viscolen? Parlak Görünüm Göz Alıcı Renkler Kolay Temizlenebilme Hav(iplik) Tozu Çıkarmama.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver