KAREL Ms48ıp Telefon Santrali

13.900 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.499,90 TL

Ürün Bilgileri

KAREL Ms48ıp Telefon Santrali

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKSİSAVM Satıcı Ünvanı: KEMAL DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6016321610600001 Vergi Kimlik Numarası: 2760975562
    Bu ürün TEKSİSAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanmış modüler yapıda, artırılabilir kapasiteli bir telefon santrallarıdır. Gelişmiş özellikleri ile bir iş yerinin büyüme potansiyeline ve farklılaşan haberleşme ihtiyaçlarına pratik çözümler sunar. MS48 IP santral 4,6,8,10 veya 12 adet analog dış hat
  • 12,18,24,28,30,36 veya 40 adet analog iç hat , 8,16 vaya 24 adet IP abone seçeneklerine sahiptir. Ürün Boyutları: 40 x 49 x 8 cm
Geri Bildirim Ver

KAREL 0302004 MS48IP Telefon Santrali

Küçük ve orta ölçekli iş yerlerinizin kurumsal bağlantı oluşturabileceğiniz Karel MS48IP telefon santrali şirketlerinizin gelişimine katkı sağlar. Gelişmiş ve avantajlı özellikleri ile iş yerlerinde ihtiyaç duyulan haberleşme ağlarını oluşturur. Modüler yapıda ve arttırılabilir telefon santrali olan Karel MS48IP numara gösterimli telefon santrali iş yerinizin büyüme potansiyelini güçlendirir. Analog iç ve dış hatlara sahip olan telefon santrali ideal boyu ile de yer kaplamaz ve dilediğiniz yere kolayca kurulum yapabilirsiniz. 100’ün üzerinde programlanabilir özelliği ile iş yerinizin ihtiyaç duyduğu haberleşme ağını oluşturabilirsiniz. Uzaktan programlama kolaylığı sağlaması ile servis ve bakım hizmetleri için vakit harcamanıza gerek kalmaz. Böylece bu telefon santrali size zamandan da tasarruf ettirir.

  • Diyafon bağlantısı ve kapı açma rölesi
  • Fax makinesi bağlantısı
  • 4/12 sabit kapasite ile arayanın numarasını gösterir

Karel Ms48Ip Sabit Kapasite Telefon Santralinin Özellikleri Nelerdir?

Karel Ms48Ip Sabit Kapasite Telefon Santralinin Özellikleri Nelerdir?

İş yerleriniz için değişen haberleşme ağlarını güncel tutan ve ihtiyacınız olan tüm her şeyi karşılayan Karel MS48IP telefon santrali 4/12 sabit kapasite ile ofis haberleşmelerinizi kolaylaştırır. 12 – 40 iç hat ve 12 IP dış hat, 24 IP abone kapasiteye kadar genişleyebilme özelliğine sahiptir. Böylece ofis içinde sayı arttığında da iletişimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Arayan numarası gösterme özelliği ile iş yerinizde daha hızlı ve çözüm odaklı hizmetler verebilirsiniz. 100 farklı ayarlanabilir kullanım özelliği sayesinde şirketinizin ihtiyaç duyduğu programları kolayca kurabilirsiniz. Akü bağlantısı ile enerji kesintisi olmadan iletişiminizi sağlayabilirsiniz. Karel MS48IP telefon santrali fiyatı avantajlı özellikleri ile uygundur. Böylece iş yerinizde zaman tasarrufu sağlayan, geniş iletişim bağı ile haberleşmenizi kolaylaştıran ve ihtiyacınız olan tüm özellikleri barındıran bir telefon santralini satın alabilirsiniz.

Karel Ms48Ip 4/12 Numara Gösterimli Telefon Santrali Ne İşe Yarar?

Küçük ve orta ölçekli iş yerleri içerisinde haberleşme ağını oluşturan Karel MS48IP telefon santrali çalışanları ve firmaları memnun eden bir üründür. Telefon santrali, şirketlerin gelişmesine katkı sağlayan ve ihtiyaçlarına pratik çözümler sunan modüler bir üründür. Birçok farklı ve kullanışlı avantajlı özelliğe sahiptir. Ofis içi ve ofis dışı iletişimi sağlayan kanalları bağlayan telefon santrali ile iletişim kurmak oldukça kolaydır. Fax bağlantısı ile belge ve dökümanlarınızı kolayca iletebilir ya da alabilirsiniz. Genişletilebilir kapasitesi ile hiçbir ek cihaza ihtiyaç duymadan iş yerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayarlanabilir farklı programları sayesinde şirketinizin ihtiyaç duyduğu her özelliği kolayca karşılayabilirsiniz. Numara göstergesi ile iletişimlerinizi daha güçlü bir şekilde kurabilirsiniz. İş yerinizin gelişmesi ve büyümesi için gerekli olan, kurumsal yapıya katkı sağlayan santral ile siz de şirketinize katkı sağlayabilirsiniz.

Karel 4/12 Sabit Kapasite Telefon Santralinin Avantajları Nelerdir?

İş yerlerine büyük katkılar sağlayan ve iletişimi kolaylaştıran Karel MS48IP numara gösterimli telefon santrali avantajlı özellikleri ile kullanışlıdır. 4/12 standart kapasitesi ve arttırılabilir kapasite ağı ile ofis içi ve dışı iletişimlerinizi aksamalar olmadan yapabilirsiniz. Santral abonesi olarak GSM operatörleri üzerinden dahili numara ile iletişim kurma imkan tanıyan telefon santrali ile kurumsallığa adım atabilirsiniz. Webfon uygulamasına entegre olan Karel MS48IP telefon santrali müşterilere web sitesi üzerinden ücretsiz arama imkanı tanır. Böylece şirket dışı görüşmelerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Çalışma yaşamında çalışanlara özgürlük tanıyan mekandan bağımsız kullanılabilme özelliği ve geniş ağ yapısı ile sizleri memnun eder. Güvenlik duvarına sahip olması sebebiyle iletişimlerinizi dış tehditlere kapalı bir şekilde, gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. İş yerleriniz için oldukça avantajlı olan Karel MS48IP telefon santrali yorumlarına bakarak ve tavsiyeleri okuyarak kararınızı verebilirsiniz. Satın aldığınız telefon santrali ile şirketlerinizi genişletebilir ve son teknolojik güncellemeleri kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz.