Karekök Yayınları ? 8. Sınıf Lgs T.c. Inkılap Tarihi Ve Atatürkçülük Soru Bankası

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
5 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları ? 8. Sınıf Lgs T.c. Inkılap Tarihi Ve Atatürkçülük Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ayrakitap Satıcı Ünvanı: GÜNTÜLÜ OKYAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6590251654
    Bu ürün ayrakitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karekök 8. Sınıf LGS T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Soru Bankası Karekök 8. Sınıf LGS T.C. İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük Soru Bankası selere hazırlık sürecinde verimli bir çalışma. Dönemi geçirmeye katkı sağlayarak hatasız soru çözümü gerçekleştirebilmeyi mümkün kılıyor. Hem bilgiye dayalı hem de yoruma dayalı sorular soran ÖSYM'nin tüm soru tiplerine yer veren kitap aracılığıyla eksiksiz bir soru çözme deneyimi elde ediliyor. Toplamda 188 sayfa olan eser güncelliğini koruyarak yeni müfredata uyum gösteriyor. Sorularla Gelen Kalıcı Öğrenme Birçok konuya bir arada değinen ve ÖSYM'nin kapsamı içerisinde yer alan tüm konulara yer veren kitap aracılığıyla selere hazırlık aşamasında kalıcı öğrenme sağlanıyor. Video çözüm dersleri de sunan kitap sayesinde dijital ortamlara da entegre olunuyor. Yapılan yanlışların doğru çözümlerine ulaşılarak hem konu tekrarı yapılıyor hem de daha sağlam bir temele sahip olunuyor. Öğrencilerin hatırlama konusunda sıkıntı yaşadığı tarihler, olaylar ve konular sık sık soru çözümü yapılarak daha kalıcı bir şekilde öğreniliyor ve gerçek sınavda soru kaçırma ihtimali düşürülüyor. Sıklıkla birçok sorunun boş bırakıldığı bir alan olan İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük testinde yapılacak doğru sayısı, sınav sonucunda fark yaratarak diğer adayların önüne geçmeyi de mümkün kılıyor. Uzman Yazar Komisyonu Karekök Yayınları'nın alanında uzmanlaşmış ve tecrübeli yazar komisyonundan oluşan kitap kaliteli sorularıyla nitelikli bir çalışma süreci içerisine girmeyi sağlıyor. Bilgileri ölçen soru tiplerinin yanı sıra yorum yapma yeteneğini sorgulayan sorularla da gerçek sınava sıkı bir hazırlık gerçekleştirilebiliyor. ÖSYM'nin geçmiş yıllarda sorduğu soruları ve ağırlık verdiği konuları dikkate alan yazar komisyonu sık sık soru çözerek bilgileri taze tutmak ve asıl sınavda soruları daha çabuk ve daha doğru bir şekilde çözebilmek için birçok testi adaylara sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver