Karcher Sc 4 Easyfix 2000 W Buharlı Temizlik Makinesi 1.512-450.0

15.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.499,67 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.500 TL
Kargo Bedava
25.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karcher Sc 4 Easyfix 2000 W Buharlı Temizlik Makinesi 1.512-450.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYİMPORT Satıcı Ünvanı: BY IMPORT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195089559800001 Vergi Kimlik Numarası: 1950895598
    Bu ürün BYİMPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SC4 EasyFix buharlı temizleyici yüksek seviyede rahatlık sunar ve entegre bir kablo depolama bölmesi, aksesuar saklama bölmesi ve ayrıca zemin aparatı için bir park konumu ile öne çıkar. Sabitlenmiş aksesuar teknolojisi pırıl pırıl temiz sonuçlar sağlarken zemin aparatı EasyFix, esnek tasarımı sayesinde mükemmel ergonomiyi garanti eder. Pratik bez değiştirme sistemini kullanarak, mikro fiberli zemin bezi, zemin aparatına çabucak ve kolayca takılabilir ve kir ile hiç temas etmeden yeniden çıkarılabilir. İki aşamalı buhar düzeneği kullanılarak, buhar yoğunluğu yüzeye ve lekeye mükemmel bir şekilde uygulanabilir. Geniş aksesuar yelpazesi, fayansları, setüstü ocakları, aspiratörleri ve hatta en küçük boşlukları yeni gibi parlatacak ve en inatçı lekeleri bile çıkaracaktır. Sürekli doldurulabilen ve çıkarılabilen su haznesi kesintisiz temizleme imkanı sağlamaktadır. SC4 EasyFix, kimyasallar olmadan temizler ve evde hemen her yerde kullanılabilir. Sağlık Bakanlığı onaylı bağımsız test kuruluşlarında yapılan testlerde, Kärcher SC4 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi ile yapılan temizlikle sert yüzeylerdeki bakterilerin (Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa) %99,99'*unu yok ettiği, ve hijyenik temizlik sağladığı ispatlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Buharlı
  • Renk Sarı
  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Karcher 4054278313023 Sc 4 Easyfix 2000 W Buharlı Temizleyici

Karcher SC 4 buharlı temizlik makinesi, yaşam alanlarınızı çok daha hijyenik bir hâle getirmenizi sağlar. Bu ürün, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Bu, söz konusu cihazı profesyonel kullanım için de uygun bir hâle getirir. Karcher SC 4 buharlı temizlik makinesini evinizi kirlerden arındırmak için de tercih edebilirsiniz. Ürün zeminde meydana gelebilecek olan lekeleri ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Buharlı temizleyici elektrik bağlantısı ile çalışır. Ürünün uzun kablo boyu konforlu bir kullanım imkânı tanır. Cihazın yapısı, kullanıcı sağlığı ön planda tutularak ergonomik olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, Karcher SC 4 buharlı temizlik makinesini kullandıktan sonra kendinizi yorgun veya hâlsiz hissetmenizi engeller.

  • Ürünün doldurulabilir su haznesi bulunur.
  • Kutu içeriğinde esnek zemin aparatı yer alır.
  • Cihazın aksesuarları kullanım kolaylığı sağlar.

Karcher Sc 4 Buharlı Temizlik Makinesinin Kapasitesi Nasıl?

Karcher Sc 4 Buharlı Temizlik Makinesinin Kapasitesi Nasıl?

Karcher SC 4 buharlı temizlik makinesi oldukça yüksek bir performans sergiler. Ürün, zeminlerin çok daha hijyenik bir hâle getirilebilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Karcher SC 4 sahip olduğu güçlü buhar enerjisi sayesinde yaşam alanlarınızı sadece temizlemek le kalmaz, bu alanlarda sterilizasyon da sağlar. Bu cihaz zemin üzerinde yaşamını sürdüren mikroorganizmaların %99,99 oranında ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Karcher SC 4 buharlı temizlik makinesi doldurulabilir bir su haznesine sahiptir. Kullanıcılar ürünü yalnızca su ile doldurarak kullanıma hazır hâle getirebilir. Karcher buharlı temizleyici işlevini yerine getirebilmek için başka herhangi bir kimyasala ihtiyaç duymaz. Bu ürünün su haznesi 800 ml kapasiteye sahiptir. Bu, günlük kullanım için yeterli bir miktardır. Kullanışlılık kavramı göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Karcher Sc 4 Temizlik Makinesinin Kullanım Alanları Nasıl?

Karcher Sc 4 Temizlik Makinesinin Kullanım Alanları Nasıl?

Karcher SC 4 Easyfix 2000 W buharlı temizleyici oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürünün kutu içeriğinde farklı zeminleri kirlerden arındırmak için tercih edilebilecek olan çeşitli aksesuarlar yer alır. Bu başlıkların her biri boyut ve yüzey alanı açısından birbirinden farklıdır. Bu, evin hemen her alanında Karcher SC 4 Easyfix buharlı temizlik makinesini kullanmanızı mümkün hâle getirir. Ürün zeminler için geniş bir yer başlığına sahiptir. Bu aparat aracılığı ile evinizdeki parkeleri ve fayansları hijyenik bir hâle getirebilirsiniz. Cihaz; ocak üstü, mutfak tezgâhı ve dolap kapakları gibi yüzeyleri temizlemek için kullanılabilecek olan yumuşak ve küçük bir başlığa da sahiptir. Ürünün banyo ve tuvalet gibi alanları temizlemek için kullanılabilecek olan ve yüksek miktarda buhar püskürten bir ucu da vardır.

Karcher Sc 4 Buharlı Temizlik Makinesinin Kalitesi Nasıl?

Karcher Sc 4 Buharlı Temizlik Makinesinin Kalitesi Nasıl?

Karcher SC 4 Easyfix buharlı temizleyici oldukça kalitelidir. Bu ürün dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu cihazın formu, kullanıma bağlı meydana gelebilecek olan darbeler başta olmak üzere çeşitli zararlı dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Bir hayli uzun ömürlü olan bu ürün, 3,5 bara kadar ulaşabilen buhar gücüne sahiptir. Bu, en zorlu kirleri bile kolayca ortadan kaldırmanıza imkân tanır. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı bağımsız test kuruluşları tarafından yapılan incelemeler, Karcher SC4 buharlı temizleyicinin kalitesini gözler önüne seren bir diğer unsurdur. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korur. Dilerseniz siz de Karcher SC 4 Easyfix 2000 W buharlı temizleyici yorumlarını inceleyebilirsiniz. Evinizi, ofisinizi ve işletmenizi hijyenik bir hâle getirmenizi sağlayacak olan bu cihazı Trendyol'dan kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.