Karcher EWM 2 Kablosuz Zemin Temizleme Makinesi

6.400 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.587 TL

Ürün Bilgileri

Karcher EWM 2 Kablosuz Zemin Temizleme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kapımda Teknoloji Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ÇATALBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2310213248
    Bu ürün Kapımda Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıvı üzerinde kurumuş ve dökülmeleri giderir. Geleneksel paspas ve kovanın yerini alır Kenara kadar temizler. Geleneksel paspaslara göre %20 daha temiz ve çok daha kullanışlı 2 depolu sistem: Kirler atık su deposunda toplanırken, silindirlerin temiz su deposundan kalıcı olarak ıslatılmasıdır. Zahmetsiz: Kovayı sürüklemek yok, zemin temizleme bezini elle sıkmak yok, ovmak yok. Silindirler 60 ° C'de makinede yıkanabilir. Dönen mafsallı ince ürün tasarımı ve zemin başlığı Mobilya altında ve nesnelerin etrafında zahmetsiz temizlik Düşük ürün ağırlığı sayesinde basit taşıma ve rahat kullanım. Kompakt depolama Tüm sert zeminler için uygundur (örn. Sızdırmaz, yağlı, cilalı parke, laminat, fayans, PVC, vinil) Çok az seviyede nemlilik bırakır, zeminler temizlikten yaklaşık 2 dakika sonra tekrar yürünebilir duruma gelir Her tür zemin için çok çeşitli temizlik maddeleri ve bakım ürünleri. Güçlü lityum-iyon pil sayesinde yaklaşık 20 dakikalık pil ömrü Elektrik prizlerinden bağımsız olması sayesinde temizlik sırasında maksimum hareket özgürlüğü - prizleri değiştirmeye gerek yok. Üç aşamalı LED ekranı pil seviyesini gösterir Ruloları ile birlikte depolama imkanı Cihazın ve silindirlerin pratik olarak depolanması ve park edilmesi TEKNİK ÖZELLİKLER Teknik veriler Batarya ile çalışan cihaz Gerilim / Volt (Fh/V/ Hz) 1 / 120 - 240 / 50 - 60 Dolu batarya ile alan performansı (m²) approx. 60 Temiz su tankı kapasitesi (ml) 360 Kirli su tankı kapasitesi (ml) 140 Çalışma genişliği, tekerlek (mm) 300 Zemin kuruma süresi (dk) approx. 2 Akü gerilimi (V) 7,2 - 7,4 Pil çalışma süresi (dk) approx. 20 Şarj etme süresi (sa) 4 Batarya türü Lityum iyon batarya Aksesuarsız ağırlık (kg) 2,4 Ağırlık (paketlenmiş) (kg) 5,1 Boyutlar (U x G x Y) (mm) 305 x 226 x 1220 * EWM 2, "Silme" test kategorisinde zemin bezi kaplamalı geleneksel bir silme paspasından %20'ye kadar daha iyi temizleme performansı sağlar. Temizleme verimliliği ve kenar temizliği için ortalama test sonuçlarını ifade eder.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi DC
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver