karamürsel işitme İşitme Cihazı Tıkaçlı Hortum Hazır Prob takılmış Kalıp Hortumu (3 Adet)

98,90 TL

Ürün Bilgileri

karamürsel işitme İşitme Cihazı Tıkaçlı Hortum Hazır Prob takılmış Kalıp Hortumu (3 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karamürsel İşitme Satıcı Ünvanı: ALTAY VONAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9250207284
    Bu ürün Karamürsel İşitme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanıma hazırdır. Hortumun uzun kısmını kulağınıza göre kısaltarak işitme cihazına takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Kalıp hortumu değişimi:Hortum değiştirmek son derece basittir. Hortumun kısa tarafını makas yardımı ile sivriltin. Kulak kalıbınızın büyük olan deliğinden sivrilttiğiniz tarafı geçerin ve kalıbın uç kısmından çıkan hortumu gördüğünüz de buradan tutup çekin. Hortum kıvrılmış kısmı kalıbın deliğine gelene kadar ve hortum 90 derecelik açı yapana kadar çekin. Hortumun kıvrılmış kısmı köşeye geldiğinde bırakın ve hortumun silvirltilmemiş kısmı dik yukarı gelecek şekilde dursun. Kalıbın ucundan çıkan kısmın fazlalığını kesin. Silvriltilmemiş kısmı ise kulak boyunuza göre kısaltın. Kalıp hortumu değiştirmenin önemi: Zamanla kulak kiri eski hortumunuzu tıkayacaktır. Ne kadar temizleseniz de yeni bir hortum kadar performans vermeyecektir. Aynı zamanda eskiyen kalıp hortumları sertleşir ve sararır. Bu şekilde cihazın boynuz kısmına da zarar verip kırılmasına neden olabilir. Bu yüzden işitme cihazınızın kalıp hortumu değişimini 2-3 ayda bir düzenli olarak yapmanızı öneririz.
Geri Bildirim Ver