Karaca Milas 6 Kişilik 24 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

1.599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.839 TL1.795 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.889 TL1.818 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.214 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Milas 6 Kişilik 24 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: INHOME Store Satıcı Ünvanı: ZAHİR EV VE MUTFAK ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996122486400001 Vergi Kimlik Numarası: 9961224864
    Bu ürün INHOME Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Milas 6 Kişilik 24 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Set İçeriği 6 Yemek Çatalı
  • 6 Yemek Kaşığı
  • 6 Yemek Bıçağı
  • 6 Tatlı Çatalı
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik Özellikler Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 24
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Karaca Milas 6 Kişilik 24 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Çatal, kaşık ya da bıçak her öğünde kullanılan gereçlerdir. Özel günlerde ve günlük kullanımda set olarak kullanılması sofrada bütünlük sağlar. Milas 6 kişilik 24 parça çatal kaşık bıçak seti müşterilerine oldukça kaliteli bir kullanım olanağı sağlayan şık bir üründür. Paslanmaz çelik malzemeden üretilen bu ürün, oldukça parlak bir görünüme sahiptir. Sofralarınıza şıklık katar. Ayrıca parlaklığı da bir hayli uzun ömürlüdür. Karaca Milas 24 parçadan oluşur ve 6 kişilik bir takımdır. Mutfağınızda mevcut olan yemek takımlarıyla da uyum sağlar. Özel günler, günlük kullanım ya da hediyelik eşya gibi birçok alanda kullanılabilecek zarif ve kullanışlı bir üründür. Ayrıca bu ürün, ergonomik tasarımı sayesinde müşterilerine, kullanımda ve temizlikte bir hayli kolaylık sağlar.

  • Paslanmaz çelik
  • Uzun ömürlü parlaklık
  • Her takımla uyumlu

Şık Karaca Milas Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Şık Karaca Milas Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Şık tasarımlı ve kaliteli çatal bıçak takımı her zaman ön plana çıkar. Karaca Milas çatal bıçak takımı 24 parçadan oluştuğu yemek sırasında ihtiyacı karşılar. Bu takımın içerisinde altışar adet; yemek kaşığı, bıçağı, çatalı ve tatlı çatalı bulunur. Mutfağınızda bulunan diğer takımlarla da uyumludur. Şık tasarımı ve kaliteli oluşuyla sıklıkla tercih edilir. Bu ürün sayesinde mutfakların ve sofraların şıklığı artar. Bir hayli kullanışlıdır, hem elde hem de bulaşık makinesinde yıkanabilir. Paslanmaz çelik malzemeden üretilen bu ürün, oldukça kalitelidir ve kir tutmaz. Uzun ömürlü parlaklığı, aradan yıllar geçse de ilk günkü halini korur. Oldukça kaliteli, zarif ve kullanışlı olan ve müşterilerden büyük beğeni toplayan Karaca Milas 6 kişilik 24 parça çatal kaşık bıçak seti 153.03.07.9782 ürün kodu ile satışa sunulur.

Kullanışlı Milas 6 Kişilik 24 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Kullanışlı Milas 6 Kişilik 24 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Özel sofralarda veya günlük kullanımlarda şık tasarımlı çatal kaşık bıçak takımına ihtiyacınız olabilir. Karaca Milas 6 kişilik 24 parça çatal kaşık bıçak seti ile mutfaklarınıza ve sofralarınıza şıklık katabilirsiniz. Toplam 24 parçadan oluşan bu set, 6 kişilik kullanım için uygundur. Paslanmaz çelikten olan bu takımı dilerseniz 2 set olarak da alabilirsiniz. Mutfağınızda yer alan farklı tarzda yemek takımları ile de uyum sağlar. Sofralarınızın zarafetini artırabilecek olan bu parçalar, parlaklığını da yıllarca korur. Ayrıca bu ürün, bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği ile de müşterilerine büyük kolaylık sağlar. Takımı sevdiğiniz kişilere hediye edebilir veya çeyizinizde kullanabilirsiniz. Farklı tarzda beğenileri olan kişilere hitap eden ürün, bu sayede hediyelik olarak tercih edilebilir. Bu özellikleri Karaca Milas 6 kişilik 24 parça çatal kaşık bıçak seti kullananlar tarafından da büyük beğeni toplar.

Uygun Karaca Milas Çatal Bıçak Takımı Fiyatları ve Yorumları

Uygun Karaca Milas Çatal Bıçak Takımı Fiyatları ve Yorumları

Karaca Milas 6 kişilik 24 parça çatal kaşık bıçak seti fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özelliklerine göre belirlenir. 24 parçadan oluşan bu ürünün içinde yer alan parçalar, paslanmaz çelikten üretilir ve oldukça kalitelidir. Müşterilerine uzun ömürlü bir kullanım olanağı sağlar. Parlaklığını yıllar boyunca korur. Ekonomik, kullanışlı ve hijyenik bir üründür. Mutfaklarda yer alan diğer takımlar ile uyum sağlar ve sofralara şıklık katar. Uyumlu görünümü ve kullanışlı tasarımı kullananların beğenisini toplar. Kolay bir şekilde temizlenebilir. Takım sade görünümüyle ev ya da iş yeri kullanımına uygundur. Müşterilerinden bir hayli beğeni toplayan şık tasarımlı ve kullanışlı Karaca Milas 6 kişilik 24 parça çatal kaşık bıçak seti yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına bakabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.