Karaca Maren New Stoneware 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

4.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.989 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Maren New Stoneware 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORGİLLER HOME&ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: HATİCE ÇELEBİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010721333
    Bu ürün MORGİLLER HOME&ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Maren New Stoneware 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Set İçeriği 6 Adet Servis Tabağı: 25 cm
  • 6 Adet Çukur Tabak: 20 cm
  • 6 Adet Pasta Tabağı: 19 cm
  • 6 Adet Kase: 14 cm
  • Malzeme :Stoneware

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Stoneware
  • Parça Sayısı 19-24
  • Renk Lacivert
  • Özellik Elde Yıkanabilir
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Oval
Geri Bildirim Ver

Karaca Maren New 24 Parça 6 Kişilik Porselen Yemek Takımı

Sofraların şıklık kazanmasını sağlayan önemli eşyalar vardır. Bu eşyalardan bir tanesi de yemek takımlarıdır. Pek çok farklı tasarıma ve görüntüye sahip olan yemek takımları arasından Karaca Maren New 24 parça 6 kişilik porselen yemek takımı seçeneği zarif görüntüsü ile fark yaratır. Beyaz ve lacivertin etkileyici uyumunu gözler önüne seren tasarım, yemek masalarının zarafet kazanmasına katkı sağlar. Karaca Maren 24 parça 6 kişilik yemek takımı günlük hayatta kullanılabileceği gibi çeşitli özel gün ve davette de rahat bir şekilde tercih edilir. Bin bir emek ve uğraş ile yapılan yemeklerin etkileyici ve dikkat çeken bir şekilde sunulmasına katkı sağlar. Siz de zarif bir görüntüye sahip olan, uzun süre rahat bir şekilde kullanılan ürünleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • 6 kişilik takım
  • Zarif ve kaliteli işleme
  • 24 parça içerik

Zarif Karaca Maren New 24 Parça 6 Kişilik Porselen Takımı

Zarif Karaca Maren New 24 Parça 6 Kişilik Porselen Takımı

Karaca Maren 24 parça 6 kişilik porselen yemek takımı oldukça zarif ve etkileyici bir tasarıma sahiptir. Tasarım açısından sunduğu başarı ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkilerken yemek sofralarının dikkat çeken bir görüntüye sahip olmasına kaynaklık eder. Tasarımlar, beyaz taban rengi üzerine bırakılan etkileyici ve lacivert renge sahip motiflerin başarılı birlikteliğini gözler önüne serer. Karaca Maren New 24 parça yemek takımı 6 kişiliktir. Bu özelliği sonucunda çekirdek ailelerden geniş ailelere kadar pek çok farklı sofrada düzen bozulmadan, rahat bir şekilde kullanılır. Model üzerinde yer alan motifler Vintage trendinin de yansıtılmasına kaynaklık eder. Siz de zarif ve etkileyici desenlere sahip olan, beyaz ve lacivertin eşsiz uyumunu gözler önüne seren Karaca Maren New 24 parça 6 kişilik porselen yemek takımı satın alabilirsiniz.

Şık Karaca Maren New 24 Parça Porselen Takımı Yorumları

Şık Karaca Maren New 24 Parça Porselen Takımı Yorumları

Karaca Maren New 24 parça 6 kişilik porselen yemek takımı yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, porselen ham maddenin pek çok işlemden geçmesi sonucunda üretilir. Bu özelliği sayesinde insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi bulunmaz. Çocuklu aileler tarafından da gönül rahatlığı ile kullanılır. Uzun süre müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına kaynaklık eder. Maren Karaca modeli üzerinde yer alan etkileyici baskılar yüksek çözünürlüğe sahiptir. Bu sayede yıkama sırasında zedelenme ya da baskı kayması gibi çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Uzun süre zarif ve etkileyici sofralar kurabilme olanağı sunar. Karaca Maren New 24 parça 6 kişilik porselen yemek takımı kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de porselen ham maddeden üretilen, kolay ve rahat bir şekilde temizlenen ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Avantajlı Karaca Maren 24 Parça Porselen Yemek Takımı Fiyatı

Avantajlı Karaca Maren 24 Parça Porselen Yemek Takımı Fiyatı

Karaca Maren 24 parça yemek takımı seçeneği oldukça kullanışlı bir forma sahiptir. Kullanışlı yapısı sonucunda yemek yerken ve yemek koyarken müşterilere büyük kolaylık sağlar. Dökülme gibi istenmeyen çeşitli durumlar görülmez. Pek çok farklı özelliğe sahip olan yemek şık ve dikkat çekici bir şekilde sunulur. Karaca Maren New yemek takımı zarif ve etkileyici sofralar kurma olanağı tanır. Bu özelliği sayesinde gençlerden yetişkinlere yetişkinlerden yaşlılara kadar çok sayıda kişiye hitap eder. Bu özelliği sonucunda tasarım hediyelik eşya olarak da oldukça fazla talep edilir. Verilen değer ve kıymetin somutlaştırılmasına yardımcı olan pek çok kişinin mutluluğunu artırır. Karaca Maren New 24 parça 6 kişilik porselen yemek takımı fiyatı ideal miktar aralığında yer alır. Siz de 24 parça yemek tabağının bir arada yer aldığı bu sete Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.