Karaca Magna Dark Blush Döküm Kek Kalıbı

329 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Magna Dark Blush Döküm Kek Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEZENLER Satıcı Ünvanı: SEZEN OVAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6490318773
    Bu ürün SEZENLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Magna Dark Blush Döküm Kek Kalıbı İçerik Döküm Kek Kalıbı
  • 3 Farklı Ahmet Toplu Tasarımı
  • Yanmaz, Yapışmaz,
  • Kolay Temizlenir
  • Döküm: Malzeme Ölçü: 22 x 9.2 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Karaca Magna Dark Blush Döküm Granit Kek Kalıbı

Karaca Magna dark blush döküm granit kek kalıbı 153.03.06.1315 kaliteli ve dayanıklı yapısıyla lezzetli tarifler yapmanızı sağlar. Farklı tasarımıyla dikkat çeken ürünün modeli Ahmet Toplu tarafından hazırlanır. Karaca döküm granit kek kalıbı yanmaz ve yapışmaz özelliğe sahiptir. Bu yüzden kalıbı oldukça rahat ve kolay bir şekilde kullanmanız mümkün olur. Kek yapmak küçük olsun büyük olsun her yaşta insanın ilgisini çeker. Hamuru hazırlarken dilediğiniz aromaları kullanabilirsiniz. Hazırladığınız hamuru kalıba dökmeden önce tabana biraz yağ sürmeniz piştikten sonra kekin daha rahat çıkmasını ve daha düzgün görünmesini sağlar. Kullandığınız pişirme aletinin kalitesi ve özellikleri kekinizin tadını ve dokusunu etkiler. Siz de Karaca markasının bu özel ürünü ile lezzetli kekler hazırlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı döküm yapı
  • Yanmaz ve Yapışmaz
  • Kolay temizlenebilir

Yapışmaz Özelliğiyle Karaca Döküm Magna Kek Kalıbı

Yapışmaz Özelliğiyle Karaca Döküm Magna Kek Kalıbı

Un, şeker ve yumurta sayesinde evde yapabileceğiniz en lezzetli tariflerden biri kektir. Yapımı kolay olduğu düşünülen bir hamur işi olsa da detaylara dikkat etmenizde yarar vardır. Bu yiyeceği yaparken hamurun kıvamı ve pişmesi önemli ayrıntılardır. Kekin dokusu duyusal kaliteyi ve lezzeti etkiler. Hamuru pişirirken kullandığınız aracın yapıldığı malzeme tadı ve dokuyu etkiler. Döküm malzemeden üretilen kalıplar kekin tadının mükemmel olmasına katkı sağlar. Döküm malzemede yapılan hamur işini pişme süresi daha uzun olabilir ancak lezzeti artar. Karaca Magna dark blush döküm granit kek kalıbı döküm malzemeden üretilen sağlam ve kaliteli bir üründür. Sevdikleriniz için lezzetli tatlar ortaya koymanız bu ürün ile kolaylaşır. Magna dark blush döküm granit kek yaparken mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlar. Siz de Karaca markasının bu özel ürünü sayesinde mutfaktaki başarınızı artırabilirsiniz.

Yanmaz Karaca Döküm Granit Magna Rosegold Kek Kalıbı

Yanmaz Karaca Döküm Granit Magna Rosegold Kek Kalıbı

Karaca Magna rosegold döküm granit kek kalıbı yanmaz ve yapışmaz kullanımı sayesinde avantaj sağlar. Kolay ve lezzetli sonuçlara ulaşmanızı sağlayan bu ürün, farklı tasarımıyla da öne çıkar. Klasik kalıplardan farklı bir görünüm oluşturmanıza imkan veren ürün, lezzet kadar göze hitap eden sonuçlar elde etmeniz konusunda da sizi destekler. Karaca döküm kek kalıbı 22x9,2 cm ölçülerine sahiptir. Ürün mikrodalgada kullanıma uygundur. Ancak bulaşık makinesinde yıkama yapmanız önerilmez. Kalıbın kolay temizlenebilir yapısı ürünün elde kolayca yıkanmasını sağlar. Karaca Magna dark blush döküm granit kek kalıbı kullananlar ürünün kaliteli ve rahat kullanım sağlayan özelliklerinden memnun kalırlar. Sağlam yapıya sahip olan bu döküm ürünün uzun süre kullanılması mümkündür. Siz de bu kaliteli ve dayanıklı döküm ürüne kolaylıkla ulaşarak enfes keklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Karaca Döküm Granit Magna Kek Kalıbı

Avantajlı Fiyatlarla Karaca Döküm Granit Magna Kek Kalıbı

Döküm granit kek kalıbı ısının eşit yayılmasını ve hamurun güzel pişmesini sağlar. Özellikle yaptığınız çörek ve kek tarzındaki hamur işlerinde bu malzemeden üretilen araçları kullanmanız sonucun daha lezzetli olmasını sağlar. Karaca Magna dark blush döküm granit kek kalıbı yorumları ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini içerir. Yorum kısmını incelemek bu döküm ekipman hakkında daha fazla detaya ulaşmanızı sağlar. Müşterilerin ürünün kalitesi ve döküm kalıbın kullanımı hakkındaki fikirlerine siz de ulaşabilirsiniz. Enfes kekler hazırlamak için siz de Karaca Magna döküm kalıptan faydalanarak daha iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz. Dark blush döküm ürünün rengi ve tasarımı da oldukça şık olup müşterilerin zevkine hitap eder. Karaca Magna dark blush döküm granit kek kalıbı fiyatları farklılık gösterebilir. Trendyol üzerinden dark blush rengindeki bu ürüne uygun fiyatlarla ulaşmanız mümkündür.