Karaca Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

299 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıklakapında Satıcı Ünvanı: ADA HOME DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007065184200014 Vergi Kimlik Numarası: 0070651842
    Bu ürün Tıklakapında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı Set İçeriği 6 Adet Kahve Fincanı 80 ml
  • 6 Adet Kahve Fincan Tabağı
  • Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir. Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Hacim 80 ml
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Şık Tasarımları ile Karaca Ella Kahve Fincanı Takımı

Türk kahvesi günün her saatinde muhabbetlerin ve tatlıların eşlikçisi olarak hayatın bir parçası halinde. Kalabalık misafirlerin ve yalnız içilen yorgunluk kahvelerini kahve fincanları ile süslenmesi mümkün. Karaca Ella fincan takımı sade ve şık bir fincan takımıdır. Ergonomik tasarımı ile rahat kullanım sağlayan fincan takımı beğeninize sunulur. Altın detayları ile zenginleştirilen görünümü ve porselenin şıklığı Ella fincan takımında bir araya gelmiş haldedir. Kolay kavranabilen sapı kahvenin sıcaklığını hissettirmez. Sütlü kahve, espresso ve filtre kahve gibi diğer kahve türleri için de kullanıma uygundur. Sıcak kahveleri fincana koyabilirsiniz. Kaliteli porseleni ile uzun süreli kullanıma uygundur. Orijinal Karaca porseleni ve detayları ile şık bir seçenek halindedir. Günlük kullanımda ve özel günlerde kullanım için idealdir. Kahve zamanlarının vazgeçilmez kahve takımları arasında yer alır.

  • Ergonomik Tasarım
  • Porselen Fincan
  • Altın Sarısı Detaylar

Karaca Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı Paket İçeriği

Karaca Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı Paket İçeriği

Kahve fincanları 2 kişilik, 6 kişilik ve 12 kişilik seçenekleri ile satışa sunulur. İncelemiş olduğunuz set Karaca Ella 6 kişilik kahve fincan takımı setidir. Fincan takımı seti 6 adet kahve fincanı ve 6 adet bardak altlığından oluşur. Kahve fincanı 80 ml ölçüdedir. Ella 6 kişilik kahve fincan takımı içeriği kutulu olarak satışa sunulur. Bardak altlığı yuvarlaktır. Kahve fincan takımının paket içeriği ve boyutu ise boyu 22 cm eni 33 cm yüksekliği 9 cm’dir. Paketin toplam ağırlığı 2 kg’dır. Porselenin parlak beyaz görüntüsü ile ihtişamlı altın renginin zarafeti bir arada kahve takımında tasarlanmıştır. Kahve fincanı beyaz renktedir. Fincan kulp kısmı ve ağız bölümü parlak altın renginde kaplama detaylıdır. Kahve tabağı ise beyaz porselen üzerine altın renginde detaylar ile zenginleştirilmiştir.

Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı Özellikleri

Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı Özellikleri

Ella 6 kişilik kahve fincan takımı beyaz renkte porselenden üretilmiştir. Fincan ve kahve tabağı düz beyaz Karaca porselenidir. Üzeri sarı detaylar ile zenginleştirilmiştir. Kahve tabağı altın sarısı geometrik desenle kaplı şekilde tasarlanmıştır. Geometrik desenlerin bir araya gelmesi ile oluşan çiçek desenleri göze hitap eden detaylar haline geliyor. Fincanın ağız kısmı ve kulp kısmı da parlak altın sarısı detaylar ile zenginleştirilmiştir. Ella 6 kişilik kahve fincan takımı kullananlar tarafından beğeni toplamıştır. Uzun ömürlü kullanım ve desenlerin renginin solmaması için elde yıkama yapmanız önerilir. Günlük kullanım için ve özel günlerde kullanım için uygun yapısı ile kullanım avantajı sağlar. 6 adet fincan ve 6 adet kahve altlığı bulunan set Türk kahvesi servisi için uygundur. Kahve fincanları tabağa oturur ve sağlam şekilde taşınabilir.

Karaca Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı Fiyatı

Karaca Ella 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı Fiyatı

Kalabalık buluşmaların, kahve keyiflerinin ve şık sunumların vazgeçilmezi Türk kahvesi fincanları farklı model seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Modellere ve set içeriklerine göre farklı fiyat aralığında fincan takımı çeşitleri bulabilirsiniz. Ella 6 kişilik kahve fincan takımı fiyatı ürün içeriği, kullanım alanı ve özelliklerine göre belirlenir. Şık tasarımı ve ergonomik kullanımı ile tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer almaktadır. Fincan ya da tabakları ocak gibi sıcak alanlara bırakmamanız gereklidir. Mikrodalga içinde kullanıma uygun değildir. Oval tutma kulp kısmı tasarımından dolayı ısınmaz ve kolay kavramanıza imkan sağlar. Fincan tabaklarında tam fincanın tabanının yerleşeceği şekilde bir boşluk bulunur. Altın renginde parlak bir fincan takımıdır. Her zevke hitap eden tasarımı ile kahve molalarınızda yerini alacaktır. İndirim ve kampanya tarihlerinde fiyatlarda değişiklikler olabilir. Trendyol'da yer alan Ella 6 kişilik kahve fincan takımı yorumlarına göz atarak 153.03.07.7496 kodu ile ürünü sipariş edebilirsiniz.