Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold 153.03.07.7890

1.499 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold 153.03.07.7890

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuza Yakala Satıcı Ünvanı: BAYRAM AVM ZÜCCACİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0158095396700001 Vergi Kimlik Numarası: 1580953967
    Bu ürün Ucuza Yakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold----Özellikler----800 W--3 Fincan Kapasite--Paslanmaz Çelik Gövde--Gizli Rezistans--360 derece dönebilen hazne--Susuz çalışmayı önleyen güvenlik sistemi--Termik ısı kesici--Kablosuz kullanım----2 Yıl Garantilidir.--

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 3 Fincan
  • Taşma Emniyeti Yok
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Sesli İkaz Yok
  • Materyal Çelik
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Renk Beyaz
  • Özel Pişirme Modu Yok
  • Cezve Malzemesi Çelik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold

Türk kahvesi, sık sık tüketilen içecekler arasında yer alır. Ancak Türk kahvesinin doğru bir biçimde hazırlanması oldukça meşakkatlidir. Bu nedenle Karaca çelik elektrikli cezve Redgold 153.03.07.7890 modelini seçerek Türk kahvesi hazırlamanız çok daha kolay olur. Paslanmaz çelikten üretilen gövdesi sayesinde oldukça dayanıklı olan bu cihaz, uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Ev, iş yeri ve kafe gibi birçok alanda kahve hazırlamayı pratik hale getiren Karaca çelik elektrikli cezve geleneksel Türk kahvesi lezzetini doğru kıvam ve bol köpük ile elde etmenizi sağlar. Ürünün çelik gövdesi son derece hafif olduğu için rahatlıkla taşınabilir. Canlı rengiyle dikkat çeken ürünün gövdesi paslanmaz çelikten yapıldığından cihazın kullanım ömrü oldukça uzundur.

  • Paslanmaz çelik gövde
  • Taşıması hafif tasarım
  • Uzun ömürlü kullanım

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold Özellikleri

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold Özellikleri

Özellikle kafe ve restoranlar için oldukça kullanışlı olan bu cihaz, yeni teknoloji donanımları ve bütçe dostu olmasıyla öne çıkar. Düşük sesle çalışan model, 800 watt gücü sayesinde önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlar. 300 ml su kapasitesine sahip olan Karaca çelik elektrikli cezve Redgold tam kapasitede toplam 3 fincanlık miktarda Türk kahvesi hazırlayabilmenizi sağlar. Cezve içindeki gizli rezistans tasarımı sayesinde cihazın daha minimal bir yapıya sahip olmasını da sağlar. Ayrıca sıcaklığın hızla iç mekana yayılmasını sağlayan gizli rezistans aracılığıyla Türk kahvenizi kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Kablosuz olarak çalışabilen çelik elektrikli cezve Karaca markasının kalitesiyle kullanım rahatlığı sağlayarak memnuniyetinizi artırır. Susuz çalışmayı önleyen güvenlik sistemine sahip olan bu cihaz, Türk kahvesi yapımı sırasında oluşabilecek olası tehlikeleri ortadan kaldırır.

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold Avantajları

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold Avantajları

Kafe mutfaklarında elektrikli cezve bulundurulması, müşterilerin siparişlerinin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayarak zamanı iyi kullanma açısından yardımcı olur. Bir fincan Türk kahvesi yaptıktan sonra cezvenin ve mutfağın temizlenmesi ciddi zaman kaybına sebep olabilir. Türk kahvesi yapımında Karaca Redgold elektrikli cezve kullanarak hem zamandan kazanabilir hem de lezzetli kahve pişirebilirsiniz. Cihazın alt bölümünün üst kısmına göre daha geniş olması sayesinde kahveniz piştikten sonra sahip olduğu ısıyı uzun süre muhafaza etmesini sağlar. 360 derece açıya kadar dönebilen haznesi kahve hazırlarken kolaylık sağlar. Ergonomik sapa sahip bu ürün sayesinde parmaklarınız kaymadan pişirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Karaca çelik elektrikli cezve Redgold kullananlar cezvenin plastikten üretilen tutacağı sayesinde el yanması gibi bir sorun yaşamazlar. Kullanımı oldukça basit olan bu cihaz, tasarımıyla uyumlu güç düğmesi sayesinde çalıştırılır.

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold Fiyatları

Karaca Çelik Elektrikli Cezve Redgold Fiyatları

Termal ısı kesici özelliği ve susuz çalışmayan tasarımı ile sunduğu tüm işlevsellik ve kalite ile uzun süre kahve keyfi yapmak isteyenler için oldukça hesaplıdır. Karaca çelik elektrikli cezve Redgold yorumları kısmını incelediğinizde cihazla ilgili teknik özellikleri ve müşterilerin memnuniyetini görebilirsiniz. Parıldayan gövdesiyle mutfağınıza şıklık kazandıran bu cezve ile misafirlerinize sıcak ve bol köpüklü Türk kahvesi ikram edebilirsiniz. Bununla birlikte, bu cihazın üst kısmının açık ve dar olması kahve kokusunu sevenler için harikulade bir özelliktir. Ürünün sahip olduğu teknoloji ve avantajlara ek olarak, müşterilere uzun ömürlü kullanım imkanı sunulur. Karaca çelik elektrikli cezve Redgold fiyatları ürünün işlevselliği ve teknolojik aparatlarının kalitesiyle belirlenir. Yüksek kalite donanıma ve işlevselliğe sahip bu ürüne Trendyol'un uygun fiyat ve kampanyalarından faydalanarak elde edebilir, sevdiklerinizle birlikte kahve keyfi yapmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.