Karaca Botonica New 18 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

5.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Botonica New 18 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNY Online Satıcı Ünvanı: SONGÜL KARAÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070216295
    Bu ürün GNY Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Botonica New 18 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Ürün İçeriği 6 Adet Servis Tabağı (25 cm)
  • 6 Adet Pasta Tabağı (21 cm)
  • 6 Adet Kayık Tabak (19cm)
  • Malzeme: Stoneware Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Stoneware
  • Parça Sayısı 13-18
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Karaca Botonica New 18 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Çeşitleri Trendyol'da!

Tasarımıyla göz kamaştıran Karaca Botonica New 18 parça 6 kişilik yemek takımı, sofralarınızda size keyifle eşlik etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Stoneware seramik kullanılarak imal edilen bu takım, sıklıkla tercih edilir. Renk ve desenleriyle farklı bir tarzı bulunan bu set ile yemeklerinizin sunumu şölen niteliğinde olur. Son derece kaliteli olan yapısı ile göz dolduran bu yemek takımının içeriğinde birbiri ile uyumlu olan pek çok parça yer alır. Tüm öğünlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu yemek takımı, farklı tarzıyla bir hayli sevimli bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Zarif desenleri ve cıvıl cıvıl renkleriyle yemek sofralarınıza sıcak bir hava katacak olan bu ürünün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Parça Sayısı: 18
  • Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir.
  • 6 kişilik

Karaca Botonica New Yemek Takımı Hangi Ürünlerden Oluşmaktadır?

Karaca Botonica New Yemek Takımı Hangi Ürünlerden Oluşmaktadır?

Karaca Botonica new 6 kişilik yemek takımı, 18 parça üründen meydana gelir. Set içerisinde yer alan parçalar hem öğlen ve akşam yemeği hem de kahvaltı sofralarınıza eşlik edecek kalitededir. Karaca Botonica New 6 adet servis tabağı, 25 cm'lik ölçüsü ile son derece yeterli bir büyüklüktedir. Çizgili desenleri ile üzerindeki pasta tabaklarına uyum sağlayan bu ürünün dış hatları, zarif altın renkli bir dış çerçeve ile taçlandırılmıştır. Karaca Botonica New 6 adet kayık tabak, 19 cm'lik boyutu ile ön plana çıkar. Bu tabaklarda sunulan yemekler, sevdiklerinize oldukça hoş bir sunum yapmanıza olanak sağlar. Karaca Botonica New 21 cm 6 adet pasta tabağının üzerinde yer alan desenler ise sofranızda farklı bir tarz elde etmenize katkı sunar.

Karaca Botonica New 6 Kişilik Yemek Takımının Materyali Nasıldır?

Karaca Botonica New 6 Kişilik Yemek Takımının Materyali Nasıldır?

Sahip olduğu desenler ile fark yaratan bu takımda kullanılan materyal, stoneware olarak belirtilir. Bu materyal, bilinen seramikten oldukça farklı özelliklere sahiptir. Genellikle mutfak malzemelerinde kullanılan stoneware, ısıl teknolojilere uygundur. Çamur şekli verildikten sonra yüksek ısılı fırınlarda son formunu alır ve taş kadar sert bir hâle bürünür. Bu sayede son derece dayanıklı bir yapı sunar. Karaca Botonica New 18 parça 6 kişilik yemek takımı, darbe ve düşmeler sonucunda yüzeylerde meydana gelebilecek çatlaklara karşı sağlam bir duruş sergiler. Söz konusu ürün, bulaşık makinesinde yıkanmaya ya da mikrodalga fırında kullanmaya uygun değildir. Karaca Botonica New 18 parça 6 kişilik yemek takımı, elde yıkama ile uzun yıllar boyunca rengini ve formunu korumayı başarır.

Karaca Botonica New 18 Kişilik Yemek Takımı Şık mıdır?

Karaca Botonica New 18 Kişilik Yemek Takımı Şık mıdır?

Karaca Botonica New 18 parça 6 kişilik yemek takımının içinde yer alan tüm ürünler, son derece şık bir görünüme sahiptir. Modern çizgileri vintage çiçek desenleri ile buluşturan bu takım, sofralarınızın bir hayli zarif bir görünüm sunmasına katkı sağlar. Birbirinden şık 18 adet parçadan oluşan bu takım, sade bir şıklığa sahiptir. Bu sayede tabakların içine konulan her türlü yemek çeşidi de sofralarda oldukça hoş bir duruş sergiler. Söz konusu takım, tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır. Dilerseniz Karaca Botonica New 18 parça 6 kişilik yemek takımı yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu şık sete sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.