Karaca 24 Parça Kutulu Cihangir Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Karaca 24 Parça Kutulu Cihangir Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Egenin İncisi Satıcı Ünvanı: SEVGİ ÖZTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7510364673
    Bu ürün Egenin İncisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Cihangir 24 Parça Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Takımı Set İçeriği 6 Adet 23 cm Yemek Bıçağı
  • 6 Adet 20,5 cm Yemek Kaşığı
  • 6 Adet 21 cm Yemek Çatalı
  • 6 Adet 18 cm Tatlı Çatalı
  • Malzeme: 18/10 Paslanmaz Çelikten Özellikler Özel olarak tasarlanmış bıçaklar porselen tabak yüzeyine zarar vermez.
  • Paslanma, kararma yapmaz.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Karaca 24 Parça Kutulu Cihangir Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Sofraların olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri de çatal kaşık bıçak takımlarıdır. Estetik tasarıma sahip olan setler, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Özellikle paslanmaz çelik malzemelerden üretilen modeller, uzun süre formunu korur. Sofralarınızın için özel olarak tasarlanmış şık ve estetik Karaca 24 parça kutulu Cihangir çatal kaşık bıçak takımı kalitesini uzun süre korur. Paslanmaz çelik malzemeden üretilen ürün, kararma yapmaz. Kaliteli uç kısımları sayesinde tabaklarınızın çizilmesini engeller. Parlak görünümünü uzun süre muhafaza eder. Takım içerisinde 6 adet bıçak ve 6 adet yemek kaşığı bulunur. Böylelikle sunumlarda ek bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. 6 adet yemek ve tatlı çatalı bulunduğundan takımınızı tamamlayacak kaliteli parçalar sayesinde şık sofralar hazırlayabilirsiniz. Karaca Cihangir 24 parça kutulu çatal kaşık bıçak takımı sayesinde sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Kutulu kullanım avantajı
  • Paslanmaz çelik malzeme

Şık Karaca 24 Parça Kutulu Cihangir Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Şık Karaca 24 Parça Kutulu Cihangir Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Sofralarda sunum için kullanılan malzemelerin birbirini tamamlaması oldukça önemlidir. Özellikle çatal, bıçak ve kaşıkların birbiri ile uyumlu olması, ahenkli bir görünüm sunar. Karaca tarafından satışa sunulan bu ürün; çatal, kaşık ve bıçaklarla birlikte satışa sunulur. Paket içerisinde toplamda 24 adet ürün bulunur. Zarif parçalar sayesinde sofralarının sunumlarının şık bir biçimde tamamlanmasına yardımcı olur. Çelik malzemelerden üretilen bu set, oluşabilecek korozyonu engeller. Bu sayede uzun yıllar sorun yaşamadan güvenle kullanabilirsiniz.Karaca 24 parça çatal bıçak takımı ile hem kendiniz hem de misafirleriniz için harika sofralar hazırlayabilirsiniz. Onlara verdiğiniz değerli zarif bir biçimde gösterebilirsiniz. Yemek takımının yanına koyabilir, zevklerinizi yansıtabilirsiniz. Siz de Karaca 24 parça kutulu Cihangir çatal kaşık bıçak takımı satın alarak, estetik tasarımıyla öne çıkan bu modele sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Yapısıyla Karaca Cihangir Çatal Bıçak Takımı

Kaliteli Yapısıyla Karaca Cihangir Çatal Bıçak Takımı

Sofralarınızın vazgeçilmez parçalarından arasında çatal, bıçak ve kaşık modelleri yer alır. Estetik tasarıma sahip olan çeşitler sıklıkla tercih edilir. Özellikle çeyiz hazırlığında ya da günlük hayatta kullanılabilecek pek çok çeşit vardır. Karaca Cihangir çatal bıçak takımı kalitesi ve işçiliği ile mükemmel bir set olarak müşterilere sunulur. Hem malzemenin kalitesi hem de ürünün tasarımı ile muhteşem bir bütünleşme sunar. Günlük ya da özel zamanlarda kullanabileceğiniz sade tasarımı sayesinde sofradaki bütün malzemeler ile uyum oluşturabilirsiniz. Sofralarınızda estetik bir sunum sağlamak adına ürünü keyifli bir şekilde kullanabilirsiniz. Karaca 24 parça kutulu Cihangir çatal kaşık bıçak takımı kullananlar ürünün tasarımından ve kalitesinden oldukça memnundur. Siz de kalitesi ve tasarımı ile göz kamaştıran bu ürünü satın alabilir, uzun süre güvenle kullanabilirsiniz.

24 Parça Kutulu Cihangir Çatal Kaşık Bıçak Takımı Fiyatı

24 Parça Kutulu Cihangir Çatal Kaşık Bıçak Takımı Fiyatı

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan çatal, kaşık ve bıçakların rengini koruması önemlidir. Bu nedenle paslanmaz çelikten üretilen modelleri tercih etmek gerekir. Markanın satışa sunduğu bu set, 18/10 paslanmaz çelikten üretilir. Böylelikle uzun süre kullanılabilir. Herhangi bir biçimde pas ve korozyon oluşturmaz. Aynı zamanda bulaşık makinesinde ya da elde kolaylıkla yıkanabilir. Kaliteli yapısından faydalanarak ilk günkü gibi ürünlerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Hem kaliteyi hem de estetiği bir arada sunduğundan zevklerinizi yansıtabilirsiniz. Karaca 24 parça kutulu Cihangir çatal kaşık bıçak takımı fiyatı ekonomik olduğundan her müşterinin bütçesine uygundur. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Karaca 24 parça kutulu Cihangir çatal kaşık bıçak takımı yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini de inceleyebilirsiniz. Böylelikle beğendiğiniz ürün hakkında merak ettiklerinize kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.