KARA AUTO H3 Led Xenon Sis Farı Ampulü Buz Mavi Tofaş Şahin Doğan Kartal Uyumlu

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
370,39 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KARA AUTO H3 Led Xenon Sis Farı Ampulü Buz Mavi Tofaş Şahin Doğan Kartal Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Matrix Oto Led Satıcı Ünvanı: GULISITAN GUZHALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4120755138
    Bu ürün Matrix Oto Led tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ofaş H3 Led Xenon Sis Farı Ampulü Buz Mavi Şahin Doğan Kartal Tempra Tipo ve benzer H3 tip ampul kullanılan araçlar için uygundur. BUZ MAVİSİ 8000Kelvin LED XENON AMPUL H3 TİP UYUMLU LED XENON AMPUL 7000Lümen 8000Kelvin Zero Led TAK KULLAN ÜRÜNDÜR. YÜKSEK IŞIK KALİTESİ 8000 Kelvin BALANS BEYİN İÇERMEZ. XENON BEYNİ AMPULE ENTEGREDİR. MİNİ FANSIZ METAL SOĞ?UTUCULU ÜRÜNDÜR. MONTAJI ÇOK ÇOK KOLAY . SOKETE TAKIN O KADAR NORMAL XENONLARA ORANLA ÇOK DAHA YÜKSEK IŞINIM GÜCÜ VERİR Normalde sarı yanan halojen farları BUZ MAVİSİ renge dönüştürmek için kullanılır. sarı halojen ampul sökülür, yerine led ampul takılır. Ürün aksesuar amaçlı olup profesyonel aydınlatma ürünü değildir. Bir miktar görüş kaybı yaşanabilir. Lütfen sipariş verirken bu durumu göz önüne alınız. MONTAJ: Montajı kendiniz yapabilir yada servisinize yaptırabilirsiniz. Halojen cam ampulden daha fazla ışık verir. Akım sınırlayıcı entegre devre sayesinde ekstra uzun ömürlüdür Tasarım itibariyle her yöne eşit aydınlatma sağlar. Kaliteden anlayan, gerçek meraklılarına özel! Farklı marka ve model araçlar ile de uyumludur. Paket içeriği: 2 adet H3 UYUMLU LED XENON BUZ MAVİSİ Oto Ampul 7000 Lümen 8000K Zero LED BİR ÇİFT TAKIM OLARAK GÖNDERİLİR. TAKIM FİYATI 'dır Müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Doğan
  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver