KAPPADOKİA Greçka Karabuğday Unu 1 Kg

179,43 TL
(179,43 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
184,90 TL174,90 TL
Kurumsal Fatura
199,70 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KAPPADOKİA Greçka Karabuğday Unu 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRANN GIDA Satıcı Ünvanı: GRANN GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411090357800001 Vergi Kimlik Numarası: 4110903578
    Bu ürün GRANN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ahıl grubunda değerlendirilse de, aslında kuzukulağıgiller familyasındandır. Kahverengi ve üçgen şeklindedir. Karabuğday tüketimi fazla olan bu ülkelerde obezite sorunun oldukça az görüldüğü bilinmektedir. Beyaz ekmek tüketmek yerine tam tahıllıların tüketilmesi insan sağlığı bakımından oldukça önemlidir. Buğday, makarna, un ve bulgur gibi besin maddelerinde bulunan gluten, karabuğday’da yoktur. Glutensizdir. Gluten, Çölyak hastalarının sindirmesi mümkün olmayan bir maddedir. Glutenli gıdalar tüketimi gaz, ishal, ağrı, şişkinlik ve kramp gibi bazı sindirim sorunlarına neden olabilmektedir. . Çölyak hastalarının dışında bazı kişilerde de gluten duyarlılığı görülebilmektedir ve bu kişiler sahip oldukları duyarlılıktan habersizdirler. Glutenli gıdaların beslenme programından çıkarılması durumunda da sağlıklarında olumlu düzelmeler görülmektedir.
  • Karabuğday lif bakımından oldukça zengin bir gıdadır ve bağırsak sisteminin rahat çalışmasını sağlar. Bu besin açlık duygusunu bastırdığı için kilo vermede ve ideal kiloların muhafaza edilmesinde destek sağlamaktadır. Vücut yapısında oldukça önemli olan protein yönünden de zengin bir besin maddesidir. 100 gr kadar karabuğday’da 11 gr protein bulunmaktadır. Protein bakımından zengin diğer besinlere göre karabuğday’ın yağ oranı çok düşük seviyededir. 100 gr kadar karabuğday’da 1,6 gr yağ miktarı vardır ve bu yağın içeriğindeki linoleik yağ asidi başka tahıl cinslerine nazaran daha çoktur.
  • Pişmemiş 100 gram karabuğday 340 kaloridir. Pişirilmiş Hali ise 100 gramı 149 kaloridir.
  • Ayrıca buğday ve pirincin neredeyse 2 katı yüksek oranda Lysine ( lizin ) içerir. Lizin özellikle tekrarlayan uçukların önlenmesinde önemli bir esansiyel aminoasittir. Vücut tarafından üretilemez ve dışarıdan alınması gerekmektedir.
Geri Bildirim Ver