Kapa Plus Skın Care Cream 8681422370180

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
245 TL196 TL

Ürün Bilgileri

Kapa Plus Skın Care Cream 8681422370180

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EczaHome Satıcı Ünvanı: FTB GÖZ SAĞLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388136336500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881363365
    Bu ürün EczaHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapa Plus Krem 50 mlÜrün Adı:Kapa Plus Krem 50mlÜrün Markası:KapaplusÜrün Boyutu:50 mlÖzet Bilgi:Cilt bakım kremi.Ürünün Faydaları:Tüm ailenin kullanabileceği, termal su ve doğal yağlar ile formülize edilmiş cilt bakım kremi.Yağlı his bırakmadan kolayca uygulanır.Paraben, renklendirici , parfüm ve petrokimyevi madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Kapa Plus Skin Care Cream

Kapa Plus Skin Care Cream, Kapaplus markasına ait 50 ml boyutunda bir kremdir. Cilt bakım kremi, her yaştan insanın kullanımına uygun olan doğal formüle sahip bir üründür. Formülize edilmiş içeriği termal su ve doğal yağlardan oluşur. Ciltte yağlanmaya sebep olmadan nemlendirme işlevini gerçekleştiren ürün, cildi yıpratmadan korumayı sağlar. Kapa Plus krem 50 ml düzenli kullanımda cildin nemlendirilmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Kızarıklık, tahriş gibi durumlarda çocuk ve bebek cildinde de kullanarak etki sağlayabilirsiniz. Her cilt tipinde kullanıma uygundur. Mevsim geçişlerinde aile içerisindeki herkes tarafından kullanılabilir. Nemlendirici krem üreten marka, ürünlerinde koruyucu maddeler kullanmaz. Bu sayede cildinizin zarar görmeden nemlenmesine katkıda bulunur. Hafif bir şekilde uygulayarak yüzünüzde yokmuş gibi kullanabilirsiniz.

  • Nemlendirici etkili
  • Paraben, renklendirici, parfüm içermez
  • Her cilt tipine uygun

Her Cilt Tipine Uygun Kapa Plus Krem Özellikleri

Her Cilt Tipine Uygun Kapa Plus Krem Özellikleri

Kapa Plus krem yağsız bir cilt bakım kremidir. Kış aylarında, mevsim geçişlerinde el ve yüz bölgelerinde meydana gelen kurumalara karşı nemlendirme sağlar. Her mevsim kullanabileceğiniz ve cildinizi nemlendirebileceğiniz ürün, herhangi bir koruyucu içermez. İçeriğindeki doğal bitki özleri sayesinde her yaş gruptan müşterinin kullanımına uygundur. Parfüm, renklendirici gibi cilt üzerinde tahriş, alerjen etkilere sebep olabilecek malzemeler bulunmaz. Ürün içerisinde termal su ve doğal yağlar bulunur. Formülize edilen bakım kremi, bitkisel özlerden oluştuğundan kolayca sürülerek uygulanabilir. Yağlı his bırakmadığından kuru, yağlı ve karma tip ciltlerde kullanıma uygundur. 50 mililitreden oluşur. Ürün, cilde esneklik kazandırarak cildin yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Cildin neme doymasına yardımcı olur. Yağlı, karma ve kuru yüz tiplerinde kullanılabilir. Her cilt tipinde etkili sonuç gösterir ve her mevsim uygulanabilir.

Nemlendirici Kapa Plus Krem Faydaları

Nemlendirici Kapa Plus Krem Faydaları

Doğal bir nemlendirici olan ve cildi yağlandırmadan kuru görünümünü ortadan kaldıran ürün, müşterilerin beğenisini kazanır. Kadın, erkek, çocuk ve bebek gibi her yaş grubundan insanın kullanabileceği Kapa Plus cilt bakım kremi, kimyasal içeriklere sahip olmadığı için cilde zarar vermez. Sağlıklı içeriği ile tahriş ve alerjene sebep olmaz. İçeriğindeki doğallık düzenli kullanımda tene esneklik kazandırır. Tenin yumuşak ve esnek olması, mevsim geçişlerinde korunması amacıyla kullanabilirsiniz. Ürünün pek çok faydası bulunur. Hafif yapısı ve kolay sürülebilirliği ile uzun süre kullanıma uygundur. Kuru ciltlerde sık olarak kullanmak gerekebilir. Ancak yağlı bir teniniz varsa daha seyrek kullanabilirsiniz. Doğal bir yağ içeriğine sahip olan ürün, içerisinde yer alan termal su ile tenin yapısını korur. Teninizi düzenli olarak temizleyebilir ve ürünün etkisini kısa süre içerisinde görebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kapa Plus Skin Care Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Kapa Plus Skin Care Trendyol’da

Ciltte nem dengesini ayarlayan, parlak ve canlı bir görünüm kazandıran cilt bakım ürünü her mevsim kullanıma uygundur. Farklı cilt yapılarında kullanarak tenin ferahlamasını ve yenilenmesini sağlar. Tene tazelik kazandıran, yağlı görünüme sebep olmayan ürün pratik bir şekilde uygulanabilir. Bakımı yaparken göz kenarında kullanmaktan kaçınabilirsiniz. Çeşitli cilt problemlerini ortadan kaldırmak amacıyla kullanabilirsiniz. Cilt tabakanızın altında yer alan kirli yüzeyi temizledikten sonra nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz. Kapa Plus Skin Care cream fiyatı incelendiğinde, ürünün özelliklerine oranla fiyatının uygun olduğu görülür. Ürünün parlaklık, nemlendirme ve ciltte onarım sağlaması beğeni kazanır. Menü filtreleme özelliği sayesinde uygun fiyatları filtreleyebilirsiniz. Yüz temizliğinden sonra kullanarak etkili bir sonuç alabilirsiniz. Siz de Kapa Plus krem fiyatı ve ürün değerlendirmeleri hakkında bilgi alabilir bütçenize uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.