Kanz Pelican Ana Kucağı Gri

4.799 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Kanz Pelican Ana Kucağı Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nennen Baby Satıcı Ünvanı: ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020579963
    Bu ürün Nennen Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kanz Pelican Elektrikli Ana Kucağı anne kucağından ilham alarak tasarlanmıştır. Kanz Pelican Anakucağı rahatlık ve konforu bir arada sunan tasarıma sahiptir. Bebeğin omurga yapısını koruyan bir yapıya sahiptir. Güvenli 5V adaptörü ile sağlanan güç. Çevre dostu yumuşak kumaştan yapılmış kılıf ve baş desteği. Bebek için güvenliği garanti eden hafif ve güçlü sertliğe sahip alüminyum alaşımlı şase. Kademeli ayarlanabilir yatış pozisyonu. Doğumdan itibaren 9 kg’a kadar taşıma kapasitesi. Otomatik sallanma fonksiyonu. Bütün özellikleri ayarlayabileceğiniz uzaktan kumanda 8 farklı melodi seçeneği Bebeğin güvenliği için emniyet kemeri 3 kademeli hız ayarı 1 adet peluş oyuncak Temizlenme Özellikleri : Nemli bir bezle temizlenebilir. Temizliği için asla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır. Kalite özellikleri: EN 12790 ve EN 16232 Avrupa standardı güvenlik sertifikası. Kumaş malzemeler azo boya içermez. Bebek ve çocukların güvenliği açısında oyuncak peluş malzemeden yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-9 Kg
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver