kanvasARTist Saç Kurutma Saç Şekillendirici Düzleştirici Fön Tarağı 1200 W

319,99 TL

Ürün Bilgileri

kanvasARTist Saç Kurutma Saç Şekillendirici Düzleştirici Fön Tarağı 1200 W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zavira ACS Satıcı Ünvanı: YUNUS SEZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7680505645
    Bu ürün Zavira ACS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garanti süresi 1 aydır. Kurutmalı Saç Şekillendirici -1200 Watt güç, doğru ısıyı sağlar. Geleneksel saç kurutma makinelerinin aksine, bu hacim verici kaldırma derisine yakın yerleştirilebilir.3 Şekillendirme Esnekliği için Isı Ayarı. 120V (240V için değil) -In Teknoloji: Negatif iyonlar hava akımını doyurur. -Oval Fırça Tasarımı. Yuvarlak kenarlarda hacim oluştururken, saçı pürüzsüzleştirmek için eşsiz bir şekil.Karışık Kıllar. Mil yaklaşık 2 "iken, kıl ucu kıl ucu genişliğine kadar en geniş kısmı 4" dür. Alet yaklaşık 18 "uzunluğundadır. Saçınızın bu alet için yeterince uzun olup olmadığını görmek önemlidir. - Hacimli patlamalarda, Volumizer'ı saçların altına yerleştirin ve uçlarına doğru yuvarlayın. Köklerin altında 2 ila 3 saniye bekleyin. Saçınızla Çalışmak İçin Daha Az Zaman = Daha Az Damag ?Ürün özellikleri? Gerilim: 110 / 240V 50-60Hz Sıcaklık: 60 ° C - 120 ° C Güç: 1000W Hat uzunluğu: 2,5 M Frekans: 50-60 Hz Vites sayısı: 4 (kapalı, soğuk, düşük, yüksek) Çok kademeli sıcaklık kontrolü: Sıcak hava + soğuk hava, şekli değiştirilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 220 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tip Fırça
  • Dijital Ekran Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kanvasartist Saç Şekillendirici Fön Tarağı

Fön tarağı, arzu edilen saç tasarımına ulaşılması noktasında önemli bir role sahiptir. Fön tarağı ile saçlara istenen şeklin verilmesi mümkün olur. Kanvasartist saç şekillendirici fön tarağı ONE3589392S, kaliteli tasarımı ile müşterilere eşsiz bir deneyim yaşatır. Ürün, oval fırça tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeker. 200 dereceyi aşan sıcaklık derecesiyle verimli bir kullanım sunar. Üç farklı şekillendirme esnekliği ile müşterilere çeşitli alternatifler sağlar. Saçları pürüzsüz bir hale getirerek eşsiz bir şekil almasına yardımcı olur. Pratik kullanım sağlayan ebat tasarımına sahiptir. Çok kademeli sıcaklık kontrolü ile ürün, özel isteklere göre de ayarlanabilir. Kaliteli malzeme içeriği sayesinde dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kanvasartist markasıyla saçlarınız için kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Oval fırça tasarımı
  • Üç farklı şekillendirme
  • Çok kademeli sıcaklık kontrolü

Kanvasartist Şekillendirici Fön Tarağı Özellikleri

Kanvasartist Şekillendirici Fön Tarağı Özellikleri

Saçların gün boyunca mükemmel bir görünüme sahip olması istenir. Böyle bir görünümün elde edilmesi için iyi özelliklere sahip bir fön tarağına ihtiyaç duyulur. Kanvasartist saç şekillendirici fön tarağı, benzersiz özelliklere sahip tasarımı ile müşterilere önemli kolaylıklar sunar. Ürün, 220 dereceye ulaşabilen sıcaklık özelliği ile göz doldurur. Kaliteli seramik plaka materyali tasarımı müşteriler tarafından büyük ilgi görür. 1000 watt gücüne ulaşan enerjisi sayesinde saçların kolay biçimde şekil almasını sağlar. Karışık kıllardan oluşan fırça tasarımı dikkat çeker. Ürün, yaklaşık olarak 18 cm uzunluğundadır. 2,5 metre uzunluğunda kablosu mevcuttur. Yaklaşık 60 hz frekansa sahiptir. Kapalı, soğuk, düşük ve yüksek olmak üzere toplamda 4 farklı vites tasarımı bulunur. Bunun yanı sıra son derece pratik bir kullanım sağlar. Bu ürün ile istediğiniz saç şekline kolayca kavuşabilirsiniz.

Kanvasartist Saç Şekillendirici Fön Tarağı Yorumları

Kanvasartist Saç Şekillendirici Fön Tarağı Yorumları

Kusursuz saç tasarımı için ihtiyaç duyulan önemli araçlardan biri fön tarağıdır. Fön tarağı kullanımı, müşterilere pek çok avantaj sağlar. Kanvasartist markalı saç şekillendirici fön tarağı, özel tasarımı ile müşterilere birçok önemli avantaj sunar. Ürün; kıvırcık ya da dalgalı gibi tüm farklı tip saç çeşitleri için eşsiz bir hizmet sağlar. Kolaylıkla yüksek sıcaklığa ulaşabilen tasarımı sayesinde fön işlemini hızlı şekilde gerçekleştirilir. Bu sayede enerjiden ve zamandan önemli oranda tasarruf sağlanır. İdeal kullanım ebatlarına sahip tasarımı ile işlevsel bir kullanım sunar. Çok kademeli sıcaklık kontrolü ile sıcaklığı istenilen dereceye ayarlama kolaylığı sağlar. 4 farklı vites tasarımı sayesinde işlem hızının ayarlanmasına yardımcı olur. Hassas tasarımı sayesinde kolay temizlenebilir. Kaliteli malzeme içeriği ile sağlıklı bir kullanımı beraberinde getirir. Kanvasartist markalı şekillendirici fön tarağı ile benzersiz avantajlar elde edebilirsiniz.

Kanvasartist Saç Şekillendirici Fön Tarağı Fiyatı

Kanvasartist Saç Şekillendirici Fön Tarağı Fiyatı

Kaliteli tasarımı ile dikkat çeken Kanvasartist saç şekillendirici fön tarağı fiyatı, ürünün tüm nitelik ve avantajları değerlendirilerek belirlenir. Ürün; Kanvasartist markası kalitesiyle müşterilerin beğenisine sunulur. Markanın çalışma prensibinde müşteri istek ve ihtiyaçları ilk sırada yer alır. Ürün, usta bir işçilikle imal edilir ve müşterilere ulaştırılır. Pek çok teknolojik özelliğe sahip tasarımı müşterilere önemli kolaylıklar sağlar. Ürünün tüm tasarım aşamalarında titiz ve detaylı bir kontrol sağlanır. Kanvasartist markalı şekillendirici fön tarağı kullananlar pek çok önemli avantaja sahip olma fırsatı yakalar. Siz de ürünü hemen sipariş ederek bu şanslı kişiler arasında yer alabilirsiniz. Kanvasartist saç şekillendirici fön tarağı yorumlarına göz atıldığında ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni topladığı rahatlıkla görülebilir. Bu ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyat alternatifleri ile kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.