kanvas Babadan Oğula Galatasaray Kanvas Tablo

Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 20 x 30
20 x 30
20 x 40
30 x 50
50 x 70
70 x 100
80 x 120
180 x 120

Ürün Bilgileri

kanvas Babadan Oğula Galatasaray Kanvas Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atlas Reklam Satıcı Ünvanı: ENA TABELA VE REKLAM HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334054881700014 Vergi Kimlik Numarası: 3340548817
    Bu ürün Atlas Reklam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 3CM KENAR KALINLIĞI Kanvas tablolar 3cm kenar kalınlığına sahiptir. %100 PAMUK KANVAS (TUVAL) Yerli olarak üretilen 1.sınıf santsal kanvas üzerine baskı yapmaktayız. Renklerinde bozulma veya kanvasında bollaşma yapmaz. AHŞAP ŞASE Fırınlanmış masif ahşaplardan üretilmektedir. Zaman içerisinde eğilmez ve şekli bozulmaz. GRANDO UV BASKI GRANDO UV teknolojisi ile bilgisayar ekranında göründüğü gibi basılabilme. Sağlığa zararlı olmayan su bazlı mürekkep kullanılmakta. KENAR BASKISI Orijinal resmin bütünlüğü bozulmadan dokusu devam etirilerek kenar payları verilir. ASKI VE ÇİVİ Askısı ve çivisi tablonun üsütüne monte edilerek üretimi tamamlanır. Asmaya hazır şekilde sevkiyatı yapılır. Kanvas Baskı Nedir? Tuvale baskı olarak da adlandırılan kanvas (canvas) baskı, mürekkep püskürtmeli yazıcılar (veya benzeri bir teknoloji ile) kullanılarak basılan ve daha sonrasında tuval üzerine sıkıca oturması için uzatılan resimler veya portrelerdir. Resim yazdırıldıktan sonra, çerçeve boyunca ve kenarları boyunca gerilir. Kanvas baskı nasıl yapılır? Atlas Reklam bünyesinde üretilen kanvas baskı malzemesi, yüksek görüntü kalitesini korumak için genellikle ince bir dokuya sahip olma eğilimindedir. Tuval resimleri geniş formatlı Epson I3200 GRANDO UV yazıcılar kullanılarak mağazalarımızda yapılmaktadır. Bu yazıcılar doğrudan tuval rulolarına yazdırılır ve optimum baskı kalitesi sağlamak için baskı hızı ayarlarına sahiptir. Kanvas baskılar pamuk, PVC ve keten gibi birbirindan farklı malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Firmamız bünyesinde üretilen kanvas baskılar uzun ömürlü ve kaliteli bir görünüm için pamuk ve polyester karışımından üretilmektedir. Kanvas baskı nasıl temizlenir? Kanvas baskılı tablonuzun temizliğinde her daim yumuşak, tiftiksiz bir bez kullanmanızı öneririz. Ayrıca tuval baskılı tablonuzu ılık su ve sabun karışımı kullanarak hafifce silebilirsiniz. Tablonuzun ıslak kalmadığından emin olmayı unutmayın. Atlas Reklam kanvas tabloları suya dayanıklı olduğu içindilediğiniz gibi silebillirsiniz. Kanvas baskı solar mı? Kanvas baskılar zamanla bir dereceye kadar solmaya maruz kalabilirler. Kanvas baskıların solma dereceleri, kullanılan tuval ve mürekkep kombinasyonuna, tuvalin maruz kaldığı doğrudan UV ışığının miktarına ve görüntünün asıldığı ortama bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Örneğin havadaki sıcaklık ve dumana maruz kaldıklarında solmaya daha yatkındırlar. Atlas Reklam kanvas tabloları 10 yıl solmama garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Kahverengi
  • Çerçeve Tipi Çerçevesiz
  • Tema / Stil Spor
Geri Bildirim Ver