7
Zıplayan Ayakkabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Kangoo Jumps Orijinal Xr3 Se - Zıplayan Ayakkabı - Siyah/siyah / S Beden (36-38)

11.750 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: L
L
S
XL
XS

Ürün Bilgileri

Kangoo Jumps Orijinal Xr3 Se - Zıplayan Ayakkabı - Siyah/siyah / S Beden (36-38)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kangoo Jumps Türkiye Satıcı Ünvanı: AQQUASTYLE SPOR HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069052712000001 Vergi Kimlik Numarası: 0690527120
    Bu ürün Kangoo Jumps Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEDENLER: 33-35 Ayak numarası karşılığı XS beden 36-38 Ayak numarası karşılığı S beden 39-41 Ayak numarası karşılığı M beden 42-44 Ayak numarası karşılığı L beden 45-47 Ayak numarası karşılığı XL beden İçeride ve dışarıda ıslak olmayan her türlü zeminde kullanılabilir. 45 kilodan itibaren, 15 yaş üzeri gençler ve yetişkinlerin kullanabileceği unisex bir modeldir. Ayakkabıların içinde bulunan astar çoraplar çıkarılabilir ve 30 derecede (sıkmadan) yıkanabilir. XS, S ve M bedenler 75 kg’a kadar kullanılabilir, L ve XL bedenler 90 kg’a kadar kullanılabilir. Bunların dışında kalan kilodaki kullanıcılar için T-Springs (Yay Tutucular) veya Shell (Yaylar) değiştirilerek ayakkabılar kişinin kilosuna uygun hale getirilebilir. Daha detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. IPS (Impact Protection System) darbeye karşı koruma sistemi ile üretilmiştir. Şayet sporu eğlenceli bir şekilde yapmaya karar verdiyseniz o halde sağlığınız için lütfen ayakkabı alırken orijinal KANGOO JUMPS markasına dikkat ediniz!

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Kangoo KJ-XR3 SE Jumps Orijinal Xr3 Se Siyah XL Beden Zıplayan Ayakkabı

Kangoo XR3 SE Jumps orijinal siyah XL zıplayan ayakkabı, tasarımı ve özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çeker. Ürün hem eğlence hem de spor amaçlı olarak değerlendirilebilir. Farklı numaralarla satışa sunulan ürünler arasından fiziksel ölçülerinize göre seçeceğiniz bir ayakkabıyla rahat edersiniz. Bot şeklinde görünen ürün, bileğinizi sarar ve hareket sırasında avantajlı olarak kullanılır. Zıplayan ayakkabıyı denedikten sonra kilo vermek için yaptığınız uzun ve yoğun egzersiz programını iptal edebilirsiniz. Söz konusu ürünle, keyifli vakit geçirerek fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Kangoo XR3 SE Jumps orijinal siyah XL zıplayan ayakkabı, yetişkinlerin güvenle deneyebileceği özel tasarım bir ürün olarak öne çıkar. Bu ürünü sevdiklerinize doğum günlerinde hediye olarak verebilirsiniz. Aynı zamanda zıplayan ayakkabıyı kendiniz için de satın almanız mümkündür.

  • Ürün Rengi : Siyah
  • Kullanım Amacı: Eğlence ve spor
  • Beden: XL

Kangoo Jumps Orijinal XR3 SE Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Kangoo Jumps Orijinal XR3 SE Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Kangoo XR3 SE Jumps orijinal zıplayan ayakkabı, iç veya dış mekânlarda kullanabileceğiniz bir üründür. Kullanım sırasında dikkat etmeniz gereken önemli konular arasında zeminin ıslak olmaması yer alır. Hem erkeklere hem de kadınlara uygun bir ayakkabıdır. Söz konusu ürünün içinde çıkarılabilen bir astar çorap bulunur. Spor veya egzersiz yaparken terleyebilirsiniz. Aynı zamanda ayaklarınız kapalı olarak kaldığında kokabilir. Bu tip olumsuzları engellemek amacıyla çorabı makinede 30 derece sıcaklıkta yıkayabilirsiniz. Hijyen amacıyla belirli periyotlarda bu uygulamayı tekrar edebilirsiniz. Sadece yıkama sonrası sıkmayı iptal etmeniz tavsiye edilir. Böylece uzun ömürlü bir kullanım olanağı sağlar. Kangoo XR3 SE Jumps orijinal siyah XL zıplayan ayakkabıyı, eğlenceli vakit geçirmek ve dans etmek için yalnızken veya arkadaşlarınızla birlikte kullanabilirsiniz.

Kangoo Jumps Orijinal XR3 SE Zıplayan Ayakkabı Kaliteli midir?

Kangoo Jumps ayakkabısı orijinal olması sebebiyle kaliteli bir üründür. Ayakkabının yapımında kullanılan malzemeler özenle seçilir. IPS sistemiyle özel olarak tasarlanır. Bu sayede hareket sırasında ayağınızı darbelere karşı korur. Tek parçadan oluşan ürün, rahat giyip çıkarılabilir. Spor egzersizleri sırasında tüm bedeninizi çalıştırır ve kalori yakmanıza destek olur. Kangoo XR3 SE Jumps orijinal siyah XL zıplayan ayakkabı sayesinde saatlerce spor salonunda vakit kaybetmezsiniz. Daha kısa sürede enerji harcayıp hem formda kalıp hem de eğlenebilirsiniz. Söz konusu ürün, T-Springs yay tutucuları ve shell yani yaylar değiştirilerek farklı kilodaki kullanıcılara göre ayarlanabilir. Bu özelliğiyle herkese uyacak bir yapıya sahiptir. Kangoo Jumps’ın kalitesiyle ilgi çeken bu ürünü, sağlığınızı korumak ve hayatınıza renk katmak için güvenle seçebilirsiniz.

Kangoo Jumps XR3 SE Zıplayan Ayakkabıyı Kimler Kullanabilir?

Kangoo XR3 SE Jumps orijinal ayakkabıyı 45-90 kg arası 15 yaş üstü yetişkinler kullanabilir. Aynı zamanda daha kilolu kişiler için özel olarak ayarlanması da mümkün olur. Böylece eğlenceli egzersizler ve dans gösterilerinde zıplayan ayakkabıları deneyebilirsiniz. Ürün, kilo vermek amacıyla da tercih edilir. Ayrıca yeni tecrübeler kazanmaktan hoşlananların beklentilerini karşılar. Kadın ve erkeklerin kullanımı amacıyla unisex olarak üretilir. Kangoo XR3 SE Jumps orijinal siyah XL zıplayan ayakkabı, dayanıklı yapısıyla ayaklarınızı korur ve konforlu hissettirir. Dışarıda veya içeride zıplamak ve kilo vermek için bu ürünü kullanma şansınız olur. Gençlerin arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. Rutin hayatına hareket getirmek isteyenlere hitap eder. Kangoo XR3 SE Jumps orijinal siyah XL zıplayan ayakkabı yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede gerçek kullanıcıların fikirlerini öğrenme şansınız olur. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle birkaç işlemle kısa sürede ve avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.