Kamus Islak Laleli Gelin Çiçeği Incili Müge Çiçeği Gelin Buketi

779 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kamus Islak Laleli Gelin Çiçeği Incili Müge Çiçeği Gelin Buketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMUS TAKI TASARIM Satıcı Ünvanı: FATMA GÖCEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3960524525
    Bu ürün KAMUS TAKI TASARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Islak Laleli Gelin Çiçeği İncili Müge Çiçeği Gelin Buketi Yaklaşık Olarak Ebatlar Yükeseklik 32 Cm Genişlik 23 Cm Gelinlerin En Güzel Günlerinde Güzelliklerini Taçlandıracak Gelin Buketleri Dış Çekimlerde Kullanıma Uygun Elde Taşıması Rahattır Daha Sonra Dilerseniz Evde Dekor Olarak Uzun Süreli Kullana Bilirsiniz Damat Yaka Çiçeği Hediyemizdir El Yapımı Özel Tasarım Gelin Buketlerimizde Ufak Değişiklikler Olsada Genel Görünüm Asla Değişmez İnsanoğlu doğar büyür ve ölür. Bu süreçte yanında olacağı birlikte yaşlanacağı kişiyi bulduğunda ise onunla mutlu bir yuva kurmak için evlilik macerasına atılır. Neden macera diyoruz çünkü evlilik içerisinde mutluluk barındırdığı gibi pek çok bilinmeyen sürpriz de barındırır. Kah güler kah ağlarız evliliklerimiz de inişler çıkışlar mutlaka olacaktır. Derler ya tadı tuzu bu tartışmalar diye işte tam da bunun için evlilik bir maceradır. Keyif verir paylaşmak birlikte güzellikler yaşamak aynı zamanda da sizi şaşırtır beklenmeyen olaylar. Bu maceraya atılmadan önce gelin adayımız nasıl gelinlik için özeniyorsa gelin çiçeği içinde aynı şekilde özenir ve en iyisini arayışa başlar. Hem göze hitap etmeli gelin buketi hem de gelinliğine uymalı. Islak Laleli Gelin Çiçeği İncili Müge Çiçeği Gelin Buketi gelin buketimiz tam da aradığınız gelin çiçeği modellerindendir. Gerek tasarımı gerekse de duruşuyla Islak Laleli Gelin Çiçeği İncili Müge Çiçeği Gelin Buketi gelin çiçeğimiz size o gün eşlik edecek üründür.
Geri Bildirim Ver