4
Tırnak Bakım kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Kalyon Tırnak Besleyici Ve Tırnak Bakım Yağı 2'li Set

159 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
1.000 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kalyon Tırnak Besleyici Ve Tırnak Bakım Yağı 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meriç Ticaret Satıcı Ünvanı: HİLAL MERİÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6170684285
    Bu ürün Meriç Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalyon Tırnak Besleyici ve Tırnak Bakım Yağı 2'li Set

Ürün Özellikleri

  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver

Kalyon Tırnak Sertleştirici Tırnak Bakım Yağı 2'li Set

Kişisel bakım, dikkat edilmesi gereken önemli konulardan biridir. Bakımlı el ve ayaklar sağlıklı ve parlak görünümünü de beraberinde getirir. Çeşitli sebeplerden dolayı el ve ayak tırnakları incelebilir ve hasar görebilir. Kalyon tırnak sertleştirici tırnak bakım yağı 2'li set ile nemli ve sağlıklı ellere sahip olmak oldukça kolaydır. İçerdiği özel formülü ile tırnak tabakasının keratin ihtiyacını karşılar. Kısa sürede güçlü ve dayanıklı tırnaklara sahip olmanızı sağlar. Dermatologlar tarafından özenle geliştirilen ürün, sağlık standartları kapsamına uygun olarak üretilir. Tırnak bakım yağı Kalyon etlerini nemlendirir ve korur. Haftada 3 kez temiz bir yüzeye uygulanması tavsiye edilir. Sürdükten sonra 10 dakika beklemeniz kuruması için yeterli olur. Kolay uygulanabilir yapısı sayesinde ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Rahat kullanım
  • Özel formül
  • Sertleştirici etki

Kalyon Tırnak Sertleştirici Tırnak Bakım Yağı Özellikleri

Kalyon Tırnak Sertleştirici Tırnak Bakım Yağı Özellikleri

Eller vücudumuzdaki hassas noktalardan biridir. Düzensiz ve sağlıksız beslenme başta olmak üzere kullanılan ojeler de tırnak tabakasının incelmesine sebep olur. Ellerinizin ihtiyacı olan bakımı tırnak sertleştirici Kalyon ile kolayca kendiniz sağlayabilirsiniz. Oje formatında üretilen sertleştirici ve bakım yağını şişe içerisindeki minik fırçası ile rahat bir şekilde tırnağınıza ve yanındaki etlere sürebilirsiniz. Haftada 3 kez kullanılması tavsiye edilir. Uygulanması oldukça kolay olan ürün, el üzerinde bakım sağladığı gibi parmak etlerin nemlendirilmesini sağlar. Düzenli kullanıldığı takdirde kısa süre sonunda farkı görebilirsiniz. Kalyon tırnak sertleştirici tırnak bakım yağı 2'li set kullananlar üründen oldukça memnun olduklarını belirtir. Rahat kullanıma sahip olmasının yanı sıra kısa süre içerisinde sonuç vermesi ürünün tercih edilmesini sağlar. Alanında uzman kişiler tarafından üretilen yağ, sağlık standartlarına uygundur.

Sağlıklı Kalyon Tırnak Sertleştirici Bakım Yağı Yorumları

Sağlıklı Kalyon Tırnak Sertleştirici Bakım Yağı Yorumları

Güzel ellere sahip olmak bireyleri her zaman iyi hissettirir. Bakımlı olmak beraberinde sağlıklı görünümü de getirir. Ellerinizin sağlığı ve güzel görünümü evde kolay bir şekilde bakım yaparak elde edebilirsiniz. Dışarıda alacağınız profesyonel bakımı Kalyon yağı ile evinizde kendinize kolay bir şekilde sunabilirsiniz. Kalyon tırnak sertleştirici tırnak bakım yağı 2'li set yorumları incelendiğinde ikili bakım ürünün kalitesi göze çarpar. Keratin takviyesi yaparak yüzeyinin sertleşmesini sağlayan ürünün yanındaki yağ aynı zamanda sertleştirici özelliğe sahiptir. Oje şeklindeki tasarımı ile oldukça kolay bir kullanıma sahip ürün, maliyeti ile de bütçe dostudur. Dermatologlar tarafından geliştirilen özel formülü ile her türlü cilt tipinde güvenle uygulanabilir. Tırnağınız yanındaki etlere de sağladığı bakım ile sağlıklı bir görünüm sunar. Güvenle kullanabilir ve evde kolay bir şekilde bakım yapabilirsiniz.

Kalyon Tırnak Sertleştirici Tırnak Bakım Yağı Fiyatı

Kalyon Tırnak Sertleştirici Tırnak Bakım Yağı Fiyatı

Tırnaklara yapılan düzenli bakım kırılmaların önüne geçer. Kalyon tırnak sertleştirici tırnak bakım yağı 2'li set satın alarak güçlü bir yüzey elde edebilirsiniz. Rahat tasarımı ve kolay uygulanabilir özelliği sayesinde klinikte alacağınız hizmeti evinizde uygun fiyatla size sunan setle sağlıklı ve bakımlı ellere sahip olabilirsiniz. Rahat uygulama sağlayan fırçası ve hızlı etkisiyle göz önüne çıkan ürün, oldukça sık tercih edilir. Besleyici özel formülü ile ellerin ihtiyacı olan bakımı sunar. İkili set şeklinde kampanyalı olarak satışa sunulan ürün, kalitesi ile ön plana çıkar. Uzmanlar tarafından tüm cilt tiplerine özel olarak geliştirilen formüle sahip ürünü, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Klinik hizmetini uygun fiyata evinize sunan Kalyon tırnak sertleştirici tırnak bakım yağı 2'li set fiyatı indirimli olarak Trendyol’dan satın alabilirsiniz.