KALKAN PERDE TASARIM Perde Mandalı Tokası

35 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
48,90 TL
Kurumsal Fatura
47,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KALKAN PERDE TASARIM Perde Mandalı Tokası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKAN PERDE DELUXE Satıcı Ünvanı: EREN ATAKAN AKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0120373086
    Bu ürün AKAN PERDE DELUXE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Perde Mandalı Tokası

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
  • Materyal Taşlı
  • Aksesuar Tipi Perde Tutucu
Geri Bildirim Ver

Kalkan Perde Tasarım Perde Mandalı Tokası

Tül ve güneşlikler, ofis ve evlerde sıklıkla tercih edilerek ortamın havasını değiştirmeye yardımcı olur. Dekorasyonun önemli noktalarından biri olan tül ve güneşlik modellerinin toplu durması için mandallara ihtiyaç duyulur. Kalkan Perde Tasarım markası tarafından satışa sunulan mandallı perde tokası kaliteli bir tasarım sahiptir. Tül ve güneşliğin derli toplu durmasını ve birbirine karışmamasına yardımcı olur. Bununla birlikte şık bir görünüm sağlayarak ortamınızın havasını değiştirir. Ortamlarınızın harketli ve estetik görünmesini sağlayarak modern mekan hissi verir. Ayrıca tüllerinize istediğiniz şekli verebilir ve bu şeklin kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün uzun süre dayanıklılığını korur. Mıknatıslı yapısı sayesinde tüllerinizi rahatlıkla tutar ve verilen şeklin bozulmasını önler. Siz de Kalkan Perde Tasarım tarafından satışa sunulan perde tokası perde mandalı modelini satın alabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme
  • Mıknatıslı yapı
  • Konforlu kullanım

Kaliteli Kalkan Perde Tasarım Perde Mandalı Tokası

Kaliteli Kalkan Perde Tasarım Perde Mandalı Tokası

Dayanıklı malzemelerden üretilen mandal modelleri uzun süre kullanım imkanı sunar. Kalkan Perde Tasarım perde mandalı tokası kullanışlı ve kaliteli tasarımı sayesinde size kolaylık sağlar. Elastik çelik tel tasarımı sayesinde tül ve güneşlik bağlarınızı güçlü bir şekilde tutarak eşit modeller verebilmenize yardımcı olur. Kanca ya da montaj gerektirmeden kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli yapısı ile birlikte uzun süre tüllerinize şekil vererek estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Bununla birlikte evlerinizde ve ofislerinizde zevkinizi yansıtabilirsiniz. Kalkan Perde Tasarım perde mandalı tokası kullananlar malzemelerinin dayanıklı olmasından oldukça memnundur. Tüllere kolaylıkla takarak uzun süre kaliteli bir kullanım imkanı elde ederler. Ayrıca ofislerinde ve evlerinde sıklıkla tercih ederek ortamın havasını değiştirirler. Siz de dayanıklı malzemelerden üretilerek kaliteli bir kullanım sağlayan bu ürün sayesinde dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Konforlu Kullanım Sunan Kalkan Perde Tasarım Mandal

Konforlu Kullanım Sunan Kalkan Perde Tasarım Mandal

Mandal modelleri evlerin dekoratif bir görünüm kazanmasını sağlarken aynı zamanda rahat kullanım imkanı sunar. Kalkan Perde Tasarım perde mandalı tokası mıknatıslı yapısı sayesinde evinizde istediğiniz görüntüye sahip olmanızı sağlar. Dayanıklı çelik malzemesi sayesinde kopmayan ve kırılmayan bir özellik gösterir. Bununla birlikte tül ve güneşlik üzerinde parlayarak şık bir görünüm sağlar. Gold rengi sayesinde mobilyalarınızla harika bir uyum oluşturur. Ayrıca dekorasyona ayrı bir şekil verebilir ve toplu bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretildiğinden uzun süre dayanıklılığını korur. Bu sayede siz de tüllerinize konforlu bir biçimde şekil verebilir ve bu şekillerin kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Mıknatıslı yapısı sayesinde tüllerin yırtılmasını da önleyebilirsiniz. Siz de konforlu kullanım imkanı sunan Kalkan Perde Tasarım perde mandalı tokası MANDAL2 kodu ile araştırabilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Kalkan Perde Tasarım Perde Mandalı Tokası

Uygun Fiyatlı Kalkan Perde Tasarım Perde Mandalı Tokası

Kalkan Perde Tasarım markası tarafından satışa sunulan mandal, gold renge sahiptir. Bu sayede güneşlik ve mobilya renklerinizle harika bir uyum oluşturarak dekoratif görünüm kazanabilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte güvenli bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca mıknatıslı yapısı sayesinde güneşliğinizi güvenle tutar ve birbirine karışmasını önler. Avantajlı fiyatı ile satışa sunularak her bütçeye uyum sağlar. Kalkan Perde Tasarım perde mandalı tokası fiyatlarını inceleyerek satın alabilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilmek ve özelliklerini öğrenebilmek için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz. Ayrıca Kalkan Perde Tasarım perde mandalı tokası yorumlarını da okuyabilir, daha önce ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar ile yanıt bulabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna uygun olan bu mandala kolayca sahip olabilirsiniz.