Kalekim Elastikor 20 Kg Çatı Izalasyon

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.753,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.850 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kalekim Elastikor 20 Kg Çatı Izalasyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KELEŞOĞLU YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: ERDAL KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6955015304800000 Vergi Kimlik Numarası: 5430588748
    Bu ürün KELEŞOĞLU YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalekim elastikor 3131
  • Akrilik su yalıtım malzemesi

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver

Kalekim Elastikor 20 Kg 3131

İzolasyon malzemeleri inşaat anında ve sonrasında uygulaması kolay olan ürünler olarak dikkat çekmektedir. Isı ve su olmak üzere iki temel şekilde üretimi yapılan izolasyon malzemeleri sıvı formlarda olabildikleri gibi katı formlarda da olabilmektedir. Kullanıcılar tarafından rahat uygulama yöntemleri sayesinde dikkat çeken ürünler aynı zamanda kullanımları ile de dikkat çekebilmektedir. Isı yalıtımları genel olarak duvarın orta kısmına yerleştirilen köpük tarzı materyallerden oluşmasına karşın su yalıtımları ağırlıklı olarak sıvı formları ile dikkat çekmektedir. Kalekim 3131 elastikor 20 kg olarak satışa sunulan ve su yalıtımına yardımcı olan ürünler arasında yer almaktadır. Kullanıcıları tarafından dikkat çeken kullanımlara sahip olan su yalıtımları farklı alanlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Rahat kullanımları sayesinde mutfaklardan lavabolara, balkonlardan banyolara kadar rahatlıkla kullanılabilen su yalıtım malzemeleri fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir.

  • Geniş kullanım alanı
  • Yüksek izolasyon
  • Uygun fiyatlar

Kalekim Tarihçe ve Elastikorlar

Kalekim Tarihçe ve Elastikorlar

1973 yılında Türkiye’de kurulan Kalekim, inşaat alanında yaptığı üretimler ile adından söz ettirmektedir. Alanında yaptığı üretimler ile pek çok firma ve marka tarafından tercih edilen Kalekim aynı zamanda evlerinde bakım yapmak isteyen kişiler tarafından da rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Üretimleri arasında çok sayıda malzeme bulunan marka yalıtım malzemelerinden derz dolgularına seramik yapıştırıcılardan alçı çeşitlerine kadar çok sayıda ürünün imalatını yapmaktadır. Marka üretim sonrasında da yapılan test ve denetimler ile müşterilerine kullanıma hazır ürünlerin sağlarken bu sayede müşteri memnuniyetine de önem vermektedir. AR-GE çalışmalarına da son derece önem veren marka müşterileri için ergonomik kullanımlar ve uzun süreli dayanıklılık vadetmektedir. Kalekim özellikle son dönemlerde izolasyon malzemeleri ile ilgili üretimleri ile adından söz ettirmektedir. Kalekim elastikor 20 kg sıvı yalıtım malzemeleri arasında önemli bir yere sahiptir. Kullanımı son derece basit olan ürün uygulama sonrasında kısa sürede donması ile de tercih edilebilmektedir. Kalekim 3131 elastikor 20 kg fiyatı ile de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Kalekim Elastikor Su Yalıtım Malzemesi 20 Kg

Kalekim Elastikor Su Yalıtım Malzemesi 20 Kg

Kalekim elastikor su yalıtım malzemesi 20 kg olarak satışa sunulan izolasyon malzemeleri arasında yer almaktadır. Kalitesi ile dikkat çeken ürün marka tarafından kullanım talimatları ve özellikleri ile de dikkat çekmektedir. Akrilik malzemeden üretilen elastikor bu sayede kısa sürede donarak kullanılan alanın kapatılmasına olanak sağlamaktadır. Su, nem ve toza karşı yüksek dayanıklılık gösteren izolasyon malzemesi aynı zamanda ısıya karşı da dayanıklılık göstermektedir. Beton, sıva, çimento, levha, galvaniz, çinko, alüminyum, PVC, polyester ve ahşap gibi zeminlerde rahatlıkla kullanılabilen elastikor su malzemesi çatılarda ve eğimli alanlarda da kullanılabilmektedir. Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg fırça veya rulo ile kullanılması tavsiye edilen izolasyon malzemesi genel olarak kullanılacağı zemine göre değişiklik gösteren katlarda uygulanmalıdır. Ahşap yüzeyler için 3 kat tavsiye edilirken farklı zeminlerde değişiklik gösteren katların uygulanması önerilir.

Kalekim Elastikor 20 Kg Yorumları ve Fiyatları

Kalekim Elastikor 20 Kg Yorumları ve Fiyatları

Kalekim elastikor 20 Kg yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunabilmektedir. Yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik gösterebilmesine karşın özellikleri ve kullanımları hakkında çok sayıda yorum bulunabilir. Ürün hakkında yapılan yorumların olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması ürünün tercih edilmesine olanak sağlamaktadır. Yapılan yorumlar arasında kullanım, etkiler, dayanıklılık gibi konular sıklıkla yer bulmasına karşın kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg fiyatı ile dikkat çeken izolasyon malzemeleri arasında yer almaktadır.