Kalekim 1051 Seramik Yapıştırma Harcı 25 Kg

420 TL

Ürün Bilgileri

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırma Harcı 25 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enorme Yapı Malzemeleri Satıcı Ünvanı: ENORME YAPI MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335075035800001 Vergi Kimlik Numarası: 3350750358
    Bu ürün Enorme Yapı Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25 kg dır.
  • Yüksek yapıştırma gücüne sahiptir.
  • Kolay taraklanabilmektedir.
  • Fayans,doğal taş,cam mozaik, seramik traverten görünümlü taşlar vb. Bir çok malzemeyi yapıştırma gücüne sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Kalekim Seramik Yapıştırma Harcı Ürünleri Trendyol’da!

Kalekim 1051 25 kg seramik yapıştırma harcı, uzun süreli çalışmalar için ideal bir kullanıma sahiptir. Seramik döşeme işlemlerinde güvenli ve dayanıklı bir uygulama deneyimi sunar. Geniş alanları kolayca seramik döşemenizi sağlayan yeni nesil formülü ile uygulama süresi boyunca katılaşma sorunu ortaya çıkarmaz. Kayganlık özelliği minimum seviyede olan bu yapıştırma harcı ile istediğiniz tüm yüzeylere seramik uygulaması gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, kalın ve ince seramiklerin tamamının yapıştırılması için yeterli sabitleme gücüne sahiptir. Kısa sürede tüm alanın seramikle kaplanmasını sağlayan harç, hızla kuruyarak taşlaşır. Ekonomik kullanım için 25 kilogramlık paketler hâlinde satışa sunulur. Kalekim 1051 25 kg seramik yapıştırma harcının genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Ağırlık: 25 kg
  • Tüm yüzeylerde maksimum tutunma
  • Kolay uygulama

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırma Harcının Özellikleri Nelerdir?

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırma Harcının Özellikleri Nelerdir?

Yeni nesil teknoloji kullanılarak hazırlanan Kalekim 1051 seramik yapıştırma harcı, pek çok farklı yüzey için ideal bir tutunma sağlar. Seramik, mozaik plakalar, doğal taş, dekoratif tuğla, ve traverten kaplamaların istenen her yüzeye uygulanmasına olanak sunar. Yatay ve düşey yüzeylerin tamamında kullanılabilen bu yapıştırma harcı, su ve rutubet gibi etkenlere karşı tam koruma sağlar. Kalekim 1051 25 kg yapıştırma harcı, ıslak yüzey üzerinde hızla tutunabilen yapısı sayesinde farklı seramik türlerinin orantılı şekilde uygulanmasına yardımcı olur. Uygulama için son derece ideal bir kıvamı bulunan söz konusu seramik yapıştırma harcı, yumuşak bir dokuya sahiptir. Uygulama boyunca kayma ya da farklı bir zorluk oluşturmayan bu kıvamı sayesinde zaman ve işçilikten tasarruf edilmesi sağlanır.

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırma Harcı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Kalekim 1051 25 kg seramik yapıştırma harcı, pek çok alanda kullanıma uygundur. Mutfak, balkon, teras, çardak ve banyo gibi alanların ıslak yüzeylerinde maksimum uygulama verimliliği ve tutunma sağlar. Açık ya da kapalı alanlardaki tüm seramik malzeme döşemeleri için kullanılabilen yeni nesil formülü ile betonun su çekmesine engel olur. Rutubet gibi dış etkenler, bahsi geçen ürünün zarar görmesine sebebiyet vermez. Uygulama yapılan her alanda düz bir zemin için eşit yayılma özelliği bulunan bu harcın tarak yardımıyla düzenlenmesi yeterlidir. Seramik döşeli olan bir yüzey üzerine yapıştırma yapılmak istendiğinde uygulama öncesinde tüm fayansların dolgulu astar kullanılarak sabitlenmesi gerekir. Kalekim 1051 25 kg yapıştırma harcının; toprak, beton, tuğla ve seramik üzerine sıkıca tutunabilen yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilir.

Kalekim 1051 25 Kg Yapıştırma Harcının Kullanım Önerileri Nedir?

Uygulama öncesinde ambalaj üzerinde yazan tüm bilgilerin okunması tavsiye edilir. Uygulama yapılacak olan odanın metrekaresine göre harc karışımından yeterli miktarda alınmalı ve su yardımıyla ideal kıvama getirilmelidir. Ölçülere uygun oranda su eklenerek bir sopa yardımıyla harç, iyice karıştırılmalıdır. Macun yoğunluğu elde edildikten sonra Kalekim 1051 25 kg seramik yapıştırma harcının bir spatula yardımıyla zemine yayılması gerekir. Tüm fayans ve seramik türleri için uygun olan bu harç karışımı, yukarıdan aşağıya olacak şekilde yüzeye sürülür. Harç tam kurumadan ilgili alanların üzerine seramikler dizilmeli ve kuruyana kadar sabitlenmelidir. Dilerseniz Kalekim 1051 25 kg seramik yapıştırma harcı yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kaliteli yapıştırma harcına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.